Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
Na hát köszi, azért egész jó volt de jó lenne már az utolsó állomásra is eljutni.<#eljen> Teszek majd pár képet.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Nem csak Neked... Majd legközelebb. Amgy én kegyetlenül laggolok :S ,de csak helyrejön..

bency
Nah...sajnálom hogy igy alakult😞 Ideje volna egy új gépnek..

:) Semmi okosság :P

bency
Okés.Legfeljebb ránk csatlakozol majd,nekem fél8 max 8tól dolgom van,szóval 6kor maximum elindulunk.

hát ha hazaérek 6 ra akkor megyek.

bency
Légyszi jelezze aki jön egy Megyek szócskával 😛

bency
Hát legyen 6kor akkor.

bboyatty
Na hát írd le mikor és jövök.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bency
Rosszul irtam a plakáton ,múltkori útvonal van.

bency
Ennek örömére,útvonal a multkori krúzé ami nem jött össze.Idõpont kora este-este valamikor kéne.

bency
MEGY A SZERVER.

bency
2en esetleg jönne valaki ? lassú krúzolásra vevõ lennék...250 max.

A mapon még mindig senkit nem lehet látni!
Nem, még mindig nem jó!!!
bency
<#szeret><#szeret>Szerver még mindig nem megy ?

Norby646
Na itt vannak az ígért képek:

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

0Diaz0
Hát skacok.. én dec10.-én vettem a játékot.. és jelen állás szerint,77 órát játszottam vele.. én õszintén megmondom, az Astont énse szeretem az tdu2-ben lévõ hang miatt,meg irányitás miatt,mert az tényleg pocsék<#idiota>Ferkáknál is van ittott kivetni való,de lényegébe nekem tetszik az egész, nagyonis.. dehát,ezmeg az én véleményem.. Biztos hogy az én szememet is fogják bökni a bugok,meg minden.. és egy idõ után biztos elviselhetetlen lessz.. de most öröm->400+ -> ugratás,földbeesés -> megállás -> újrarakás ->öröm folytatódik.. engem ilyen nem hoz lázba,újrarakom és heló <#smile> Tényleg van különbség a 2 játék között.. de én most egálban vagyok a 2 játékkal.. mindkettõt szeretem ugyanúgy és mindkettõben szivesen játszom,ha mint "set36dyrf" írta, a Feeling, a grafika,az irányitás( nekem bejön,tudok vele menni normálisan bill-en. ) és a zene megvan.. nekem ált. megvannak.. ismerõsök vannak fent általába,ha nincs akkor beülök pókerezni aztán ott levagyok foglalva..<#zavart1>Részemrõl ennyi. 😊

We luw tdu1&tdu2.. <#bohoc>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

set36dyrf
nekem a két Saleen S7-em közül az egyikben van csak 40k km 😊

számomra két fõ dolog kell ahhoz hogy ne unjam meg a játékot, illetve 3... az elsõ és legfontosabb a feeling! ami részben a grafikából, részben pedig az irányítás/fizikából jön át (persze lehetne még ide sorolni néhány dolgot, kinek mi). ha ez nincs meg, akkor pótolhatja valamennyire ezt a társaság, legyenek cruiseok! a harmadik tényezõ pedig meg nem a játékból ered, azt én szolgáltatom magamnak, a jó zenék! ha ez a 3 tényezõ megvan akkor no comment, én már a 3ik aktív évemet ölöm bele a játékba, és még nem untam meg. az aktív éveket úgy értsd hogy majdnem minden héten felmentem 1-2 cruise erejéig.

ellenben a tdu2ben annak ellenére hogy az egybõl átjött néhány tdu friend oda is, nem tudtam csatlakozni igazán olyan körökhöz, akikkel jókat tudtam volna cruiseolni, többször felnézve a játékba egybõl léptem is le mert semmi sehol, pedig van vagy 70 felvett barátom ott. a másik eset hogy találok és cruiseolok viszont kb. 10/6-7 cruise belefulladt valami ökörködésbe, de hát azzal az irányítással az a játék nem arról szól amirõl kéne szólnia, azt innentõl kezdve lehet akármilyen elélvezõs grafika, nem érdekel a mûsor...

ezek viszont nem az elején jelentkeznek, az elején nagy flessben van az ember, mindent ki akar próbálni, jó a körítés, annyira nem foglalkozik a hibákkal, csak mikor jön az amiért az ember megvette, kifújt a dolog, az ellenszenvet pedig tovább erõsítik a bugok, az Eden hozzáállása a játékhoz, stb.

itt van a jó öreg tdu1, én tegnap 3 full layeres csapatásban vettem részt azokkal akikkel szeretek gurulni, szóval nem panaszkodhatok. végül is mindenki azzal játszik amivel akar, ez csak egyéni vélemény volt. 😊

http://allamadossag.net78.net/

bency
Ameddig a szerver szarakodik mind pöröghet 😊)

bbb007
Az igen srácok még mindig pörög a topik 😄 Már jó rég nem jártam itt

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

bency
Nah a hülye játékosok tudják még a legjobban tönkretenni az egészet,ha van valami amit utálok akkor azok a balfasz,idegesitõ playerek(90% orosz khm khm).

Norby646
Nem mondtam hogy nem lehet megunni. 😊 Szerintem érdemes kipróbálni a tdu 2-t is mert vannak akiknek bejön, én is köztük lennék ha legalább a fizikát illetve az irányítást kijavítanák... A hangra meg csak annyit hogy ez is igaz, pedig alapjába véve van 1 pár aminek jó a hangja de amikor váltasz egyet akkor borzalmas az átmenet. Amúgy én olyan 35000km körül járok és ez csak az a rész amit online mentem, offline szintén van úgy 10-15000, de egyáltalán nem unom. 😊Bár sztem ebben a rengeteg mod is közrejáttszik.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

somdav95
Meg lehet unni az 1-t is 😊 40-50 ezer km után ráuntam, nagyon.. Ismertem minden helyet már.. Pont akkor fejeztem be, amikor nagyjából az összes régi.. Úgy már nem volt buli.. Ha kapok gariba új kormányt elkezdem lehet újra, hátha fellobban bennem újra a vágy 😊 De a kettõt is kipróbálom, mert ide-oda költözködés miatt még nem volt lehetõségem..

Prince of Máté
Na és a hangok!
Én többek között azért játszok a TDU1-el, mert remekül visszaadja a vezetési élményt az irányítással és az élethû hangokkal.

Norby646
Ezzel egyetértek! Szép a grafika, szép a környezet, jók az autók de itt kb vége is. Fizika és az irányítás egy fos, és ezt ne tagadja senki mert ezt nem csak én állítom, ami mellesleg sztem egy autós játéknál a legfontosabb. Azért nevetséges hogy egy (ha jól tudom talán 2005-ben megjelent) lfs s2-ben sokkal életszerûbb az irányítás mint egy 2011-es játékban. Ez gáz... A rengeteg bug, a leírhatatlnaul hülye játékosok, az értelmetlen megoldások csak növelik a negatívumok számát (hülye játékosok? Hát igen sajnos kb a 70% aki azzal szórakozik hogy összebassza az autómat amint lehetõsége van rá, és ha írom neki hogy idióta akkor a válasz az hogy lol meg XD noob...). Az ígérgetések pedig a fejlesztéssel kapcsolatban meg szimplán nevetségesek/szánalmasak. Az 1-el kb 3 éve játtszok és nem untam meg egyáltalán. A mai napig ugyan olyan jó vele játtszani mint amikor elkezdtem. A 2-t õsz elején vettem és az utóbbi 2 hónapban ha 5x beléptem akkor lehet sokat mondok... Na ez csak az én véleményem, biztos van akinek nagyon bejön, nekem biztos nem... 😊 A szerver meg egységesen szar mindkettõnél.

set36dyrf
mikor megjelent én se tartottam szarnak, 2-3 hónap után csak-csak... fél év után meg teljesen elúszott a feeling, a körítéssel nem lehet 2-3 évig játszani...

http://allamadossag.net78.net/

bency
Igazából annyira én nem tartom szarnak,vannak hibái,de nem tartom szarnak.Kimondottan tetszik a grafika,az autók ,Ibizáról nem is beszélve.

bboyatty
Hát én is szívesen elgurigáznék a kettesbe, akármilyen szar. Már csak a napszak és az idõjárás változás miatt.

bency
<#action><#action>Az is tud szarakodni 😊) Mellesleg én nagyon játszanám a 2õt is ,nem szidtam annyira😊))))

0Diaz0
Ilyenkor bezzeg a TDU2 szervere,olyan stabil mint a beton<#mf1>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

GX25
Falkon, Norby646

Köszönöm!

bboyatty
Bocsi, hogy csak úgy otthagytunk.
Ma is mentünk egy keveset de a map megint nem mûködik és így csak kb egy fél szigetkört mentünk.

Norby646
Ez is jó... 😊

Norby646
Van tdu 1-hez is természetesen. TDU Car List

A megapackos verdák nincsnenek benne!

Bency és bboyatty-nak thx még1x a tegnapi krúzt, a végén elakartam köszönni de mire leírtam kiléptetek... 😄 A képeket majd felrakom egyelõre feldolgozásra várnak... 😉

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nem kell csüggedni, majd máskor

bency
Nah jó....bassza meg az egész Atari .

bency
Kezd felbaszni ez a kurva szerver...2 3 nap után hogy a szarba tud elszaródni megint.

kutya fáját..

bency
Én meg BboyAtty

hányan vagytok?

igen igen

bency
Ok,most már csak dobjonbe. De a külsõ bejáratnál nem?

istivel ott vagyunk már.

bency
Nah gyere a FORD ISLAND bejáratához,ott várunk,hátha.

bency
A Ford Islandon vagy a nagy parkolóban középen?

bency
Kell próbálkozni,ott vagyunk a parkolóban....most kellet pont beszarjon.

én is, de nem mutatja a pléjereket:S

bency
Ott vagyok.

bboyatty
Ok, én teszek valami zenéket a rádióba aztán megyek SV-vel a verseny pályára, hogy szokjam, mert most próbáltam és elég nyers így billentyûzettel.