Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
:) Semmi okosság :P
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
We luw tdu1&tdu2.. <#bohoc>#bohoc>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
számomra két fõ dolog kell ahhoz hogy ne unjam meg a játékot, illetve 3... az elsõ és legfontosabb a feeling! ami részben a grafikából, részben pedig az irányítás/fizikából jön át (persze lehetne még ide sorolni néhány dolgot, kinek mi). ha ez nincs meg, akkor pótolhatja valamennyire ezt a társaság, legyenek cruiseok! a harmadik tényezõ pedig meg nem a játékból ered, azt én szolgáltatom magamnak, a jó zenék! ha ez a 3 tényezõ megvan akkor no comment, én már a 3ik aktív évemet ölöm bele a játékba, és még nem untam meg. az aktív éveket úgy értsd hogy majdnem minden héten felmentem 1-2 cruise erejéig.
ellenben a tdu2ben annak ellenére hogy az egybõl átjött néhány tdu friend oda is, nem tudtam csatlakozni igazán olyan körökhöz, akikkel jókat tudtam volna cruiseolni, többször felnézve a játékba egybõl léptem is le mert semmi sehol, pedig van vagy 70 felvett barátom ott. a másik eset hogy találok és cruiseolok viszont kb. 10/6-7 cruise belefulladt valami ökörködésbe, de hát azzal az irányítással az a játék nem arról szól amirõl kéne szólnia, azt innentõl kezdve lehet akármilyen elélvezõs grafika, nem érdekel a mûsor...
ezek viszont nem az elején jelentkeznek, az elején nagy flessben van az ember, mindent ki akar próbálni, jó a körítés, annyira nem foglalkozik a hibákkal, csak mikor jön az amiért az ember megvette, kifújt a dolog, az ellenszenvet pedig tovább erõsítik a bugok, az Eden hozzáállása a játékhoz, stb.
itt van a jó öreg tdu1, én tegnap 3 full layeres csapatásban vettem részt azokkal akikkel szeretek gurulni, szóval nem panaszkodhatok. végül is mindenki azzal játszik amivel akar, ez csak egyéni vélemény volt. 😊
http://allamadossag.net78.net/
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Én többek között azért játszok a TDU1-el, mert remekül visszaadja a vezetési élményt az irányítással és az élethû hangokkal.
http://allamadossag.net78.net/
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ma is mentünk egy keveset de a map megint nem mûködik és így csak kb egy fél szigetkört mentünk.
A megapackos verdák nincsnenek benne!
Bency és bboyatty-nak thx még1x a tegnapi krúzt, a végén elakartam köszönni de mire leírtam kiléptetek... 😄 A képeket majd felrakom egyelõre feldolgozásra várnak... 😉
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)