Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit topik feldobó céllal lenne egy érdekes kérdésem:
Én például szintén itt sg-n olvastam róla, majdnem 1 éve. Érdekesnek találtam a játékot, bár az akkori ingame képek alapján én egy kis idõre inkább letettem a játékról, mondván, hogy ez nálam még csak el se fog indulni. De azért benéztem ebbe (az akkor még igen népszerûtlen) topikba, majd pár hétig hanyagoltam is, meg a játék iránt sem érdeklõdtem igazán. Pár hét után látom, hogy top 10-es listába benne van a topik, de sajna elkéstem, ugyanis a közbe nyilvánosságra hozott béta verziót, akkorra már zárták. De az ez idõ alatt képek, videók, élmények leírása, a játék újszerûsége, magával ragadósága egybõl a megvételre késztetett. Pedig tudtam, hogy a netem, meg a gépem se túl jó hozzá, de nem nagyon érdekelt. 😊 Azóta is ez az egyetlen eredeti játékom. 😄 És néha bizony elõ is veszem... 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
1 és fél 4 között leszek, meg majd vszínü este, szóval lehetne vmi krúz
addig beszerzek még B, C és D katos autót is, mivel csak A, E, F és G-m van, meg egy mA-s motor XD
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
amúgy sztem sem volt jó poén viszont jót röhögtem 😄
Melyik az igazi éned?😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
gyerekek ma gyüttem haza a munkábó aztán láttam hogy a zebrán megy át 1 nénike meg valami fiatal bige 😄 aztán visszakapcsoltam odaléptem elkezdtem nyomni a dudát az a 2 halálra rémült ember megállt a zebra közepén 😄 és elõttük álló kerekekkel kb 5 cm-re álltam meg 😄 utána ott túráztattam a gépet olyan 7000-ig meg le is tiltattam és láttam rajtuk hogy lehet mentõt kell hívjak mert szívrohamot kapnak 😄 olyan jót röhögtem XD
<#banplz>#banplz>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Nemérdekel valakit egy Genius TwinWheel?
Kormány 18Gombal és 2 pedál. Válto nincs hozzá.
Kb 1 éves, kb õsszesen 3-4 órát jáchattam vele 😄
Árat nemmondok.Akit érdekel az privi.
még1x SORRY OFF
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
de ám nekem amúgy sincs MC12-esem :S
most van 360ezer nálam, de abból egy Miura-t veszek majd
az elõzõ nem sikerült.S
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
de leállítottam mert most teszik be a addon mapot,ami egész europát tartalmazza utca szinten<#vigyor2>#vigyor2>
aztán még betesszük a gran turismo 5bõl átkonvertált autókat is 😉

Spirit of Perfomance Koenigsegg
http://www.freetvmaci.info/

Aki akar jöjjön
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
(egy parkoló az olasz-amcsi klubháznál)
Lehet hogy még el kéne csúsztatni a jövõhét Péntekre.Annyira nem fontos addig is krúzolhatunk kicsiket.Ha hazajött mindenki akkor újra témává teszem.Addig meg kis krúz 4 ever.
Szabi:Én most megyek szigetre.Megkereslek.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Bocsi, hogy nem voltan, de fütyik, (vagy kukik?) törlõdtek a gépemrõl, ezzel együtt a jelszavaim fele is, így nem tudtam belépni. Mire rájöttem, hogy melyik mélcímmel regisztráltam ide... Annál csak az volt viccesebb, mikor megkaptam a jelszavam, ugyanis az alapjelszavammal regisztráltam, tehát tudnom kellett volna, mind1, megvagyok!
Vasárnapi 1000Km... 16 óra nekem jó, de azért 2 észrevételem volna. 1; Én 6 órát számolok, annyi lessz a menetidõ. Ami este 10 -es véget jelent. Biztos jó ez? A másik. Ez egy "lassú" krúz, Azaz száguldozásmentes. Mint ilyet, biztos jó ötlet közvetlen az F1 mögé tenni?
Még egyszer, nekem a 9 is páros, meg a 11 is, csak a szervezõt kérdem, átgondolta -é?
http://www.freetvmaci.info/
északon megtaláltok -.-