Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varenga
huhh....keményszagot érzek

V43 1105
Vágjuk bele a baltát a kocsid oldalába 😛 örülnél neki :d aztán 3 monster truckkal átmennénk rajta ^^ majd finálé T72-essel rövid tolatás <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pepsi Twist
amúgy meg ha végig szaladnál a kocsin a tetõablakon kinyúlnék behúznám a lábad 3ba törném aztán kihajítanálak

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
akkor jót röhögök rajtuk 😄 már volt rá példa XD

Sordoran
6ig tok most lenni, ebben a pillanatban indulok, mondjuk a Ford szalonhoz, az Audis-nál XD
utána akinek jó, este 7kor is csinálnék

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Falkon
Bocsi de ma nem jó!
Talán most egy rövid krúz?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sordoran
mondjuk picit eltolva 19:00-es kezdettel? XD

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Sordoran
nah, nincs jelentkezõ?

Nathan66
fasza megkapom az új kormányom javítás után mert kicserélték és nincs szerverO.o...

Met
kiskorában berakták a kocsiba és nem tudják azóta kiszedni<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

V43 1105
AutóbanlakikxD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HUNMemphis
Pepsit nehéz kiszedni.Én már csak tudom küldött képet magáról.Kérdés az hogy férsz be a kocsiba?<#puszi>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Misi az ezredes
Amikor krúzoltok akkor gyorsan mentek vagy csak nyugis tempóval?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
Majd 1.000 km-es krúzon nyomasd TS-ben! :-)) Azt mindenki élvezné!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
omg

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Dante73
Pedig, ha tudnád, mennyire zanzásított ez a verzió... Ha belejövök a mesélésbe, ez a két történet másfél óra. Aztán belelendülök, és jön a többi....

http://www.freetvmaci.info/

Misi az ezredes
😄 mire elolvastam az élettörténeted újra meg kellet borotválkoznom 😄

Dante73
hogy ki mekkora, nem jelent semmit.
7-8 éve dizsi. Haverok, aktuális bnõk, lementünk, a csajok unszolására. Csajok a parketten, mi fiúk egy asztalnál a hideg sörrel... Egyszercsak jön a csajom, hogy egy benga nem száll le róluk. Odamegyek, haverok mögöttem, mivan? kérdem a gyereket, aki volt vagy 2 méter... Baj van öcsisajt? jött a válasz, szó szót követett, a tag nem tágitott, bunyó elkerülhetetlen... (általában kidumálom magam, ritkán verekedtem.) Jobbal beijesztettem, bal lábbal meg alárugtam. Mindjárt nem volt magasabb... Otthagytuk a fickót, diszkót egyaránt, nem vártam meg míg terjed a baj.
Fordítottja is megesett, igaz, én csak 182 vagyok, jobb napokon. Házibuli szentendrén, 16-17 körül voltam. Csajok egy részének mehetnékje volt, kikisértük õket a HÉV-hez. visszafelé ökörködtünk, gondoltam egyet, és odamentem egy sráchoz megkérdezni hány óra. Kicsi gyerek volt, max 160cm, de nem kellett volna. Kérdezek, durr egy tasli. Azt se tudtam, honnan jött. Bennem már volt egy kis nyomás, lehet azért, de folytattam... Megint egy. Lényeg, bunyó lett belõle. De hogy hogyan ütött meg a srác, mai napig rejtély. Egyszercsak az arcomon volt a keze.... Biztos láthatatlan volt a karja vagy nem tudom, de hasonló sem volt azóta sem...
Szóval, mind1 ki mekkora. Max nagyobbat esik....

arty
(én eddig csak egyszer huztam fel ennyire magam, zebra, fiat tipo mepöckölt, de még neki volt nagy a pofája... éshát igy nem késtem el a melobol sem 😄 )

Forza.

Roger6
Váá! Ez a tuti megoldás! Legközelebb én is ezt csinálom! :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

arty
én ilyenkor átszaladok a kocsin (mozorházon, tetõn szerencsés esetben horpadás...) és le a kalappal, ha otthagyod a kocsid a keresztezõdésben és utolérsz 😊

Forza.

Csillagom ! Attól, hogy törlöd a neked nem tetszõ hozzászolásomat, még tapló magyar maradsz ! Miközben ezt a hozzászólást is törlöd azért gondolkodj el azon, mit szólnál hozzá, ha valaki a te hozzátartozóiddal csinálná ezt, mondván, hogy milyen vicces. szánalmas vagy...

Pepsi Twist
😄

akkor, hmmm.... mérgesen néznék. de valami akkor is kijár <#gun>

TDU2 nick: PM75

Pepsi Twist
hát 😄 ja elég nagy szinte túl nagy

mert õ Fekete Laci alrege <#idiota>

nagy darab vagy, mi? <#vigyor>

Sordoran
Sziasztok!
Ma este Krúz? Úgy gondoltam mondjuk 18:00-ás kezdettel kéne, helyszínt majd adok, 2 ötletem van:
1.: Retro krúz: G kategóriás autókkal, lassú tempóban.
2.: Kabrió krúz: Bármilyen nyitott tetejû autóval. A tempó itt se észvesztõ, de azért haladnánk.
De ha ezek nem jók, akkor lehetne egy szabad krúz: bármilyen autóval, a leglassabb tempójához igazodva haladnánk.
Úticél egyiknél sincs, a lehetõ legegyenesebb út, bóklászás jobbra balra XD

Pepsi Twist
mert még nem láttál sztem

Miért vagy ilyen biztos magadban?

Pepsi Twist
hát, ha kiszedsz a kocsiból tényleg megérdemled hogy fadobozba vigyenek el 😄 ha kiszedsz le a kalappal elötted

Sok a szédült sofõr, mi? 😊

Dante73
Azt hiszem, már írtam, hogy faterom hivatásos sofõr volt, aktív korában.
Neki a "lopakodós-centizõs" volt a kedvence. Távolról figyelte, ahogy az emberek mennek átfele a zebrán, és lassan "csorgott felé. Mikor látta, elég lessz a hely, mire odaér, fórgáz, üvöltõ motor, majd zebra elõtt öt méterrel ráállt a dudára... Ugrottak olyat a 70 éves nénik, kisgyerekek, fiatal csajok, hogy nézni is rossz volt.... Én valahogy nem értek késztetést hasonlóra. Sõt, akkoriban frászt kaptam, ha épp ott ültem mellette. Másik kedvence az volt, hogy az ablaktörlõ spricnijét kifordította, és (nyáron) a zebra mellett álló fiatal csajokat fröcskölte le vele. Na az durva volt.... A szõkébbje felnézet, és látta tiszta az ég, majd teljesen kétségbe esett... Persze a többség csak az öklét rázta. A született kurva meg kért még, és nedvesítette magát itt is ott is...

Kezdés...? Bétáról lecsúsztam sajnos, de akkoriban tudtam meg, mi ez a játék. Tûkön ülve vártam a megjelenést, de sajnos mikr kijött, gy vasam nem volt. Szomorúan olvastam nap mint nap a topikot, és magányosan toltam a "demó-t" Aztán április elején megjött a lém, egybõl megvettem, átirtam a serial-t, de nem ment. Fél napom ráment a GameSpy marhaságra, de aztán a sok olvasásnak köszönhetõen, már mindent tudtam, Így tudtam kiket, miket keressek a szigeten....

Roger6
Én pont ilyen hülyén szeretnék kinézni! :-)

HUNMemphis
Hungaroring.Jó volt a tavalyi is.Asszem ez õsszel készûlhetett.Nah a lényeg hogy ha ennyi pénze va naz ürgének hogy egy 6-os BMW-vel driftelget plusz a gumik és a felni sem alap akkor sztem jobb lett volna valami japó kocsit venni ami tényleg driftre való.Tudod ez néz ki szarul.Ez olyan mintha egy városszéli Discoba Q7-el mennél.Kiröhögnek.Míg ha a városban egy Casinó elé parkolsz megbámulnak.Az ilyesmi szórakozásra ez a kocsi nem alkalmas.Ez egy elegáns sportkupé.........hülyén néz ki.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hááát. Azért tudod, ha ezt velem v. a családtagjaimmal csináltad volna kiszedtelek volna a bádogdobozból és egy fadobozba vittek volna el...

Pepsi Twist
bár a csávókám elég amatõr 😄 de jóvan...

Pepsi Twist
1 kis off de tuti tetszeni fog nektek!

Pepsi Twist
<#vigyor3>

arty
száni vadparaszt vagy 😊

Forza.

Sordoran
Én elõször egy videót láttam róla PC Guruban, de akkor távoli játéknak tünt 😄
Utána láttam gépigényt meg minden, de a gépem éppen hogy lecsúszott róla (videókarim FX 5200 volt)
Aztán most új gép, leszedtem netrõl "demonak", és megtetszett, szóval most már az eredeti is megvan h online nyomhassam 😄

hát nemtom, 5 emberbõl, 4 aki a zebránál áll, megállok, azt nézz engem (csodálkozik hogy megállok)... villogok, megint semmi... aztán nagynehezen 2 perc után átmegy.. de akkor már dudálnak mögöttem is -.-""

Gaben17
hát engem mindig is vonzottak az autós játékok,neten láttam elõször a tdu-ról képeket még amikor nem jött ki,nagyon szép volt. Aztán kijött a játék,persze próbaképpen letöltöttem és nézegettem ezt a fórumot,nagyon megtetszett ez az online móka,ezért elmentem és megvettem😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

HUNMemphis
Anno (1 éve és 5 hónapja) vettem egy PC Gurut.Nézegettem és találta megy grafikailag ideális játékot.Test Drive Unlimited.Elolvastam mi ez mit csinálok bene stb.
Megtetszett fõleg mert Online.Aztán amikor kijött én 10.990 Ft-t vettem meg.Akkoriban megtaláltam az SG Fórumot és azóta ittragadtam.
Azóta volt 2 3 profilom de megállapodtam a mostaninál.Jelenleg egy sárga Porschét hajtok mert kurva gazdag palim van a játékban.(Hála nekem)<#hehe>
Abba gyûlytöm a kilómétereket.Jelenleg 2008km.<#vigyor5>

Én is itt az SG-n olvastam róla elõször, majd az elõzetes képeket meglátva tudtam, hogy ez a játék kell nekem. Aztán megláttam a gépigényt, és egy idõre letettem róla. Tavaly év végére sikerült felfejleszteni a gépemet annyira, hogy a game jól fusson rajta. Januárban vettem meg a TDU-t, egy hónapig offline játszottam vele, de egy idõ után kezdett unalmassá válni. Közben olvasgattam ezt a topikot, ennek hatására februárban online profilt kezdtem, azóta rendszeresen gyûjtöm a kilométereket.<#vigyor2>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Roger6
Forza Tuner

Pepsi Twist
Italy

vasko22
MV Agustat F4 hol lehet tuningolni?

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Pepsi Twist
én még 11990HUF-ér vettem, rohadj meg <#idiota>

amikor az elsõ kép kijött, akkor kezdtem el nagyon várni a játékot ( bár videók alapján sokkal többet vártam a játéktól )... aztán kijött a béta, amíg ment ,nem találtam az állam, hatalmas élmény volt a musztángommal, stabil 5 fpsel, minimum grafikán is játszani 😄

majd kijött az eredeti, de nem éreztem késztetést, hogy tízen ezrekért megvegyem (plusz a gépem se bírta), de amikor levitték ~4ezerre az árát (és vmivel jobb videokártyám lett), rohantam megvenni 😊