Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
utána akinek jó, este 7kor is csinálnék
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Talán most egy rövid krúz?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
http://www.freetvmaci.info/
7-8 éve dizsi. Haverok, aktuális bnõk, lementünk, a csajok unszolására. Csajok a parketten, mi fiúk egy asztalnál a hideg sörrel... Egyszercsak jön a csajom, hogy egy benga nem száll le róluk. Odamegyek, haverok mögöttem, mivan? kérdem a gyereket, aki volt vagy 2 méter... Baj van öcsisajt? jött a válasz, szó szót követett, a tag nem tágitott, bunyó elkerülhetetlen... (általában kidumálom magam, ritkán verekedtem.) Jobbal beijesztettem, bal lábbal meg alárugtam. Mindjárt nem volt magasabb... Otthagytuk a fickót, diszkót egyaránt, nem vártam meg míg terjed a baj.
Fordítottja is megesett, igaz, én csak 182 vagyok, jobb napokon. Házibuli szentendrén, 16-17 körül voltam. Csajok egy részének mehetnékje volt, kikisértük õket a HÉV-hez. visszafelé ökörködtünk, gondoltam egyet, és odamentem egy sráchoz megkérdezni hány óra. Kicsi gyerek volt, max 160cm, de nem kellett volna. Kérdezek, durr egy tasli. Azt se tudtam, honnan jött. Bennem már volt egy kis nyomás, lehet azért, de folytattam... Megint egy. Lényeg, bunyó lett belõle. De hogy hogyan ütött meg a srác, mai napig rejtély. Egyszercsak az arcomon volt a keze.... Biztos láthatatlan volt a karja vagy nem tudom, de hasonló sem volt azóta sem...
Szóval, mind1 ki mekkora. Max nagyobbat esik....
Forza.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Forza.
TDU2 nick: PM75
Ma este Krúz? Úgy gondoltam mondjuk 18:00-ás kezdettel kéne, helyszínt majd adok, 2 ötletem van:
1.: Retro krúz: G kategóriás autókkal, lassú tempóban.
2.: Kabrió krúz: Bármilyen nyitott tetejû autóval. A tempó itt se észvesztõ, de azért haladnánk.
De ha ezek nem jók, akkor lehetne egy szabad krúz: bármilyen autóval, a leglassabb tempójához igazodva haladnánk.
Úticél egyiknél sincs, a lehetõ legegyenesebb út, bóklászás jobbra balra XD
Neki a "lopakodós-centizõs" volt a kedvence. Távolról figyelte, ahogy az emberek mennek átfele a zebrán, és lassan "csorgott felé. Mikor látta, elég lessz a hely, mire odaér, fórgáz, üvöltõ motor, majd zebra elõtt öt méterrel ráállt a dudára... Ugrottak olyat a 70 éves nénik, kisgyerekek, fiatal csajok, hogy nézni is rossz volt.... Én valahogy nem értek késztetést hasonlóra. Sõt, akkoriban frászt kaptam, ha épp ott ültem mellette. Másik kedvence az volt, hogy az ablaktörlõ spricnijét kifordította, és (nyáron) a zebra mellett álló fiatal csajokat fröcskölte le vele. Na az durva volt.... A szõkébbje felnézet, és látta tiszta az ég, majd teljesen kétségbe esett... Persze a többség csak az öklét rázta. A született kurva meg kért még, és nedvesítette magát itt is ott is...
Kezdés...? Bétáról lecsúsztam sajnos, de akkoriban tudtam meg, mi ez a játék. Tûkön ülve vártam a megjelenést, de sajnos mikr kijött, gy vasam nem volt. Szomorúan olvastam nap mint nap a topikot, és magányosan toltam a "demó-t" Aztán április elején megjött a lém, egybõl megvettem, átirtam a serial-t, de nem ment. Fél napom ráment a GameSpy marhaságra, de aztán a sok olvasásnak köszönhetõen, már mindent tudtam, Így tudtam kiket, miket keressek a szigeten....
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Utána láttam gépigényt meg minden, de a gépem éppen hogy lecsúszott róla (videókarim FX 5200 volt)
Aztán most új gép, leszedtem netrõl "demonak", és megtetszett, szóval most már az eredeti is megvan h online nyomhassam 😄
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Megtetszett fõleg mert Online.Aztán amikor kijött én 10.990 Ft-t vettem meg.Akkoriban megtaláltam az SG Fórumot és azóta ittragadtam.
Azóta volt 2 3 profilom de megállapodtam a mostaninál.Jelenleg egy sárga Porschét hajtok mert kurva gazdag palim van a játékban.(Hála nekem)<#hehe>#hehe>
Abba gyûlytöm a kilómétereket.Jelenleg 2008km.<#vigyor5>#vigyor5>
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
majd kijött az eredeti, de nem éreztem késztetést, hogy tízen ezrekért megvegyem (plusz a gépem se bírta), de amikor levitték ~4ezerre az árát (és vmivel jobb videokártyám lett), rohantam megvenni 😊