Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pedig már csatlakozott, bent voltam, irtak is chaten....miért???
a nettel nincs perpill semmi gond:S
van amiko lobby unabaible
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Itt sok kérdésedre választ kapsz!
<#nevetes1>#nevetes1>
hangacsi.blog.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
Hát elég sok munkám van jelenleg, de asszem egy órára abba tudom hagyni a dolgot, hogy csatlakozzak a kis Maseratimmal hozzátok! Már ég a pofám, hogy milyen régen krúzoltunk együtt. Ott leszek!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
de a D-ben is van 😉
amúgy nekem se laggolt, és ti se laggoltatok nekem, sztem a szerver volt szar
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Este krúz? D-vel, Ducati szalonnál, fél9kor
Grabowszki, remélem jössz??!!!
TDU Project Paradise nick: ToMeE
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
TDU nick: Trimo92
Itt van néhány kép(ezek már a vége felé készütek, az elsõ 100 km-en csak 3-an voltunk)

Köszi a krúzt srácok állati volt. Hard Players
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Motorhoz az összes autószalont fel kell fedezni, de ezt kiírja a játék is...
TDU nick: Trimo92
miért nem lehet venni motrot?mit kell ahhoz csinálni hogy lehessen venni!?