Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rikimen: Mi egy fennsíkon voltunk olyan 1500 méteres magasságba. Tényleg gyönyörû volt,, és az ottlakó franciák is kedvesek voltak velünk.
más: Kérdezném a képeket milyen méretbe rakjam fel, hogy ne szedje szét az oldalt?
Memph: A krúzra nemtudom hogy tudok-e majd menni, mert még hétvégén elutazok három napot Hévízre, azután meg szerintem csak akkor leszek itthon ha megkapom a kis shar-pei kiskutyám. Más esetbe meg nagymamámhoz kell hogy menjek. De remélem a legjobbakat 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De jó lehetett Svájcban még tavaly voltam ott osztálykiránduláson, nagyon szép hely ja és az autókról ne is beszéljünk, fenomenális!!
Ma megyek a 7600GT-ért és akkor kitalálom mikor legyen az 1000km-es krúz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Én a meló miatt nem lakok most Miskolcon.
hangacsi.blog.hu

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Alább csatoltam egy egyszerû scriptet; miután feltelepítetted az AutoHotKey ezt a fájlt kell elindítanod. Ekkor a tálca job sarkában meg kell jelenni egy zöld alapon fehér H betûnek.
A TDU-ban akkor aktiváld a "SHIFT+L"-el, ha nincs mibe belépned. (ugyanis aktiválás után nyomva tartja az entert, de nem ismételgeti, szal nem fog belépni semmibe, ha átmész vmin) Ha ki akarod kapcsolni a reflektort csak megnyomod az Entert.(ha vkinek nem enteren van az szóljon és átírom a scriptet)
Itt a script: http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=b260a100d22d95de8e6464f2083cf990&file=reflektor.ahk
ui: csak 10-n tölthetitek le innen, szóal ha nem jó PM me és elküldöm
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Õsök onnan származnak😄
Ez egy utálatos kis falu BAZ megyében.
hangacsi.blog.hu
Ezt a képet ajánlom Szabinak, címe: bent a bárány, kint a farkas 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE
Köszi a krúzt!
Külöben a "titkos"szigeten voltunk
Na majd még játszunk jövöhét hétfõn
Legyetek jók<#integet2>#integet2>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
elég nagy a sziget déli oldala XD
vmi pontosítást adnátok? csatlakoznék picit
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Tomee itt vagyok csak hülye lett a tdu
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"Test Drive Unlimited requires you to forward the 6667,8880-8890,9961,17475,27000-30000 ports."
FAIL<#vigyor1>#vigyor1>
milyne portot kell majd átengedni?