Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
hoy ehh
TDU2 nick: PM75
Ahogy én tudom:
Maga az "aperture" szó rekeszt jelent. A processzor amikor küldene valami adatot a VGA-nak, hogy kiszámolni és tessék megjeleníteni, nem tudja közvetlenül a VGA memójába tenni. Kiteszi hát a rendszer memóriába. Ez az aperture. Idáig egyet is értek az oldallal. Viszont az a baj, hogy a VGA az egyébként is lassabb rendszer RAM-ot borzasztó lassan éri el. A VGA a rendszer RAM-ból kizárólag a BIOS-ban beállított aperture méretû blokkok formályában képes olvasni. Ez azt jelenti, ha kitesz a CPU oda egy gyengébb játéknál mondjuk 6MB polygon és 20MB texturát, ha ha 128MB az aperture akkor is annyit fog beolvasni és értelmezni. De minek!!! És itt nem értek már egyet az oldallal. A lehetõ legalacsonyabb értékre kell állítani, hogy ne olvasson felesleges adatot. De! Ha túl alacsony akkor többszõr kell olvasnia. De még mindíg jobb mondjuk 2x 16MB-ot beolvasni, mint 1x128-at, de 3/4-ét feleslegesen.
A lényeg! Az aperture nem a VGA RAM kiterjesztése, hanem egy köztes terület a VGA és a CPU között, amit az északi híd kezel 8x sebességgel (AGP 8x).
Akinek gyors VGA-ja és 8x AGP van emelheti ezt az értéket, de akinek lassab az vegye alacsonyra!
Na, én így emlékszem a dolgokra. Rég volt már, a tévedés jogát fentartom! <#smile>#smile>
Bepowál mindenkit😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Akármit csinálok nem tudok feljutni. (radial törlés már megvolt)
Újraraktam a játékot is.
Tegnap még tökéletesen ment.
Ha valaki tud valami okosat, akkor pls segítsen!
Az elején drift party Grabowszkival:
Aztán a végén csapatás, 4-en + egy külföldi aki eltünt a képekröl 😞

TDU Project Paradise nick: ToMeE
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak én Lambóval mentem és audi lett belõle<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDUnick: Moodovin[HUN]
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A gyakorlati felhasználás során szerzett tapasztalatokat összesítve azt ajánljuk, hogy a 64 vagy 128 megabájt közül válasszunk a legjobb teljesítmény elérésének érdekében.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Megmondták: 1024. Szerintem is... minél nagyobb lesz, elvileg annál jobb az a kedves felhasználónak 😊
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Krizolit meg télleg <#banplz>#banplz>
Te egy beteg ember vagy, de szakadok a röhögéstõl. 😄
TDU nick: Trimo92
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Test Drive Unlimited minimum gépigény:
* Windows 2000/XP
* 2.4 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon
* 512 MB RAM (1 GB ajánlott)
* 8 GB szabad hely a vinyón
* ATI Radeon 9800 w/ 256 MB VRAM vagy NVIDIA GeForce 6600GT w/ 256 MB VRAM (olyan vedejókártya, ami támogatja a 2.0-s pixel shader-t))
* DirectX 9.0c
* Kicsit több ész, mint neked van...
És mielôtt megkérdeznéd, igen, kell billentyûzet is, meg egér is, sôt még monitor is ahhoz, hogy játszani tudj!
Ha bemész a vízbe, akkor visszarak aranyosan az út szélére a játék. Nagyokat ugratni meg (tudom, hogy hihetetlen) úgy kell, hogy mész ezerrel neki egy dombnak.
ha vízbe esel, visszarak az útra
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
ugratni majd ugratsz ha meglesz a játék, honnan veszed h magától nem ugrat ekkorát?
2 magos 2.5 GHz-es procin, 2 GB DDR2 RAM-al, és egy 3850-es videókártyán jól megy, de elég neki ami az FAQ-ban van....
már egy hozzászóláson belül 2x megkérdezi azt amire 20x kapott választ <#falbav>#falbav>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9