Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor gondolom én nem <#szomoru1>#szomoru1>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Bye
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Végre megvagy :) ph-n kerestelek, én ott vagyok inkább, de gondoltam, h akkor itt foglak megtalálni..
Ne haragudj anno amiért elküldtelek a fszba, nem olyan rég, nem ismertelek még egyáltalán, azt gondoltam, csak egy hülye kisgyerek vagy.. Utóbbi napokban sikerült rádöbbennem a tévedésemre, ráadásul elég massziv km/sebességeket is tudunk immáron maguk mögött, amiket közösen tettük meg, a lehetõ legnagyobb megelégedésemre.
Szóval, bocs még1x, anno igaza volt nagyon egy volt számteches kollegámnak, miszerint, 'soha nem tudhatod, ki ül a túlvégen, a másik gép elõtt..'
:)
ps. ha lesz majd kedved, mehetünk újra. Ma este is fennt leszek.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Csak úgy teszt képpen, semmi extra nem volt beállítva!
Már formálódik bennem egy McLaren tali gondolata <#hehe>#hehe>
Jah, és a mai talira lehet ezzel a fenevaddal begurulok!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Jöjjön, aki szeretne, én egy Ferrari F430-as kocsival megyek. Szûrõben B kategória.
Az, hogy merre megyünk és meddig tartson tõletek függ, nekem mind1, csak jó legyen a társaság.
Jó volt
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Rikimen:Stingray
Én:Gt500
Én gt500-al jövök
fél 10 kor!!
Kat.:G !!!
Itt is szoljatok ki mivel jön hogy ne legyen egyforma!
saalen elött!
Akkor kapod, ha teljesítetted az összes sebességmérõs versenyt.
UI: A színe nekem sem tetszik, elég játékautós lett így szegény. :) Nekem még a gyári króm van rajta. Így olyan, mint egy hatalmas autó formájú tükör. :)
a színe tényleg nem a legjobb választás...
Xbox Live: Lunatic HUN
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Most egy Logitech Romula Force EX-m van egy jó ideje. Nem tud sokat, nem egy nagy szám, de szívós egy darab az biztos! Nem dobálom vagy ilyesmi, de azért szeretném ha a kormányom nem menne tönkre néhány heves kanyarodástól.
Minden esetre egy pillantást vetek már erre, ha tényleg lesz itt. Három pedál, az mégiscsak három pedál. :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Köszi a segítséget!
Most az Amazon.com-on megtaláltam, és abból is valami ilyen összeget számoltam ki. Ez már egy elfogadható ár lenne számomra. A kérdésem most már csak az, hogy tudtok-e valami boltot, ahol ez kapható?
Ezt a 22000-t honnan nézted egyébként? Te is valami külföldi helyrõl számoltad?
így valószínûleg egy murcielago roadster lesz, mert az gyors is kezelhetõ is....
Xbox Live: Lunatic HUN
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A 900 fok annyira nem fontos, inkább, hogy mennyibe kerül egy ilyen szépség? Ja és egyáltalán hogy szerezhetek én egy ilyet be? Keresgéltem most picit, de nem igazán láttam magyar boltok tömkelegét, amik ezt kínálták volna...