Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
szar a TV-m, szóval azt se tudom nézni XD
ám képzeljétek, winreinstallt csináltam, és újra akartam rakni játékot (D maghajtón már fenn volt, szóval rátelepítettem volna)
erre elindítom, megadom a mappát majdnem lefagy, utána elkezd telepíteni, fél órán át áll 3 kis vonalon a telepítés elején semmi haladás, bezártam agresszívan a telepítõt, erre kipróbáltam és simán futott a játék 😮
na most WTF?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Spirit of Perfomance Koenigsegg
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Spirit of Perfomance Koenigsegg
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

sztem szép a Spyker :p
(bár a kábriósitás elég bugyuta, mintha csak simán levágták volna a tetõt)
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Bezzeg a Camaro <#eljen>#eljen>
Mente et Malleo
helyszín, Cadillac Hq....
Xbox Live: Lunatic HUN
volt pár szabad percem, gondoltam összedobok egy videót, a vége felé már elfogyott a lelkesedés, meg a Fraps-is szarul vett fel 1-2 jelenetet (ezért azok nem kerültek bele) :SS
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
burzsuj 😄
utáljuk ki na jó ne😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mint ma kiderült, egy Adware került fel a gépre, és beette magát a System32 mappába, szóval winreinstall jött :S
Nem tudom mi lehetett a gond, a nod32 nem akarta magát frissíteni egy ideje, majd vasánap megtette, és ma is, és egybõl észrevette, szóval sztem vmi friss vírust kapott a gépem. Mondjuk volt egy progi amit feltettem, és egybõl jelezte h az ideiglenesen kitömörített fájlok között vírus van, de azt törölte, szeritetek az volt a ludas? És már nem is emlékszem mi volt az a progi.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
kész, textúrázott modellt tudok adni ha valaki elvállalja, bár nem tudom milyen formátumban kell
szeptember végén úgyis indul a sorozat 😄
pl. GT-H
GT-H Convertible

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
NAH 9-KOR A SZOKOTT HELYEN. BYEZ
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)