Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yakamy
amúgy a motoros krúz-ból lesz valami? ha igen akkor hol és mikor?

TDU Nick: heineken53246 TDU Crew: Diamond Image \"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.\"

Yakamy
csinálj egy új profilt és akkor megmarad a régi mentésed

TDU Nick: heineken53246 TDU Crew: Diamond Image \"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.\"

mennyit ad a gép alapból?mert már elfelejtettem és félek ha újjat kezdek akkor elvész a másik.
Fitti83
Jónapot Uram!
Régen láttalak! Merre jártál? A krúz-ra jövök én is, úgyhogy számíthatsz rám. Remélem jönnek a többi clubtagok is, mert régen krúzoltam már 1 jót. Akkor majd késõbb.
Bye

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Valahogy összehoztam 😊 De nem sokat vezettem még... Nem volt csak feltünõ szerintem. Még "anno" amikor crack-elt game-el 😄 100%-os save-el <#circling><#banplz>

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Yakamy
hát nem tudom ez hogy sikerült neked, hogy nem veszed észre a HC és a normal között a különbséget 😄 annyiban más hogy realisztikusabb lesz az irányítás (mondjuk azért az ugratást sztem kicsit eltúlozták), meg ha HC-ban vagy akkor nem tudsz single versenyekre belépni

A cruise-ról csak annyit ha olyan lagg lesz mint tegnap akkor kár szenvedni.... 4-en még egész jó, de 8-an.. ááh

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Pepsi Twist
valóság fele tolja a fizikát

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mi a HC meg a sima közt a különbség? Régen volt HC-m de semmi különöst nem tapasztaltam vele kapcsolatban. Valaki nem írná le, hogy mivel jobb a HC?

Elõre is köszi..<#banplz>

Lunatic83
ott lennék, ha szabad 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Sordoran
HC nekem nem való, és ha én nem HC-zek nem kötelezõ 😄
jam billem van azé nem HC-zek :p
majd még megszervezem jobban du. folyamán!
vszínü elõször a városon át egy lassabb felvonulás, majd utána autópályán száguldás

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Yakamy
ok, már rájöttem én is hogy benéztem az idõt😄 motorosra mindenképpen mennék, a másikat még meglátjuk

Roger6
Motoros 6-kor lesz, autós 8-kor. Mindegyikre mehetsz! :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Yakamy
na ez jó, most nem tudom melyikre menjek😄 motoros gondolom nem HC-s lesz, vagy igen?

Sordoran
én motoros talit akarok!!! XD
és csinálok is majd 😄
talán ma 6kor h erre is arra is lehessen menni
mondjuk motoron béna vok, de hát ha máskor nem most fejlõdhetek 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Pepsi Twist
XD

Roger6
Ja, 15 volt! :-)))

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pepsi Twist
ezért dolgoztál ezzel 10 percet? 😄

Roger6
Szóval az esti krúzom szórólapja:

Roger6
Majeste egy "D"-s HC krúz érdekel valakit?

Énis kerestelek... mind1 Vettem egy Pontiac FireBird-öt és átfogom forgatni az óráját 😊<#vigyor2><#nemtudom>

Kerestelek de nem találtalak! Ja és te tüntél el! <#crazya>
nagyon király kép lett 😊 hé amúgy hova tüntél? az oks h beragadtam a repcsi alá de te? eltüntél <#szomoru1>

Jakab ugrik! <#taps> (én tanítottam)

Nem vagy bolond, csak sokat vezetsz <#vigyor2>

milk41
na,jó kis krúz volt!igaz amikor hátra néztem akkor látom midnenki normális,elõre nézek és halom fülesbe h mindenki tör zúz😄 meg ügye kaklagg is volt,végén mikor 4en maradtunk jót szórakoztunk

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

MIért vagyok bolond?
Atti12
szövegdobozbol adódólag lehet igazad van 😄

rikimen
Inkább csak ritkán jár fel.

Pepsi Twist
sztem õ paintal dolgozik <#idiota>

Atti12
photoshop.... -.-'

Pepsi Twist
te bolond vagy 😄

Így nem olyan sok ha csak egy kocsid van!
Szeretem de jobban szeretnék egy FORD FOCUS-t a játékba, és ha legalább ilyen jól menne!
Amúgy ez az egy kocsim van de ezt már sokan tudják, mostmár te is!
Szép estét mindenkinek!
Shongi
Hát ez nem semmi, nagyon szeretheted ezt az autót😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Bocsi mindenkinek a kellemetlenségekért. Hátulról lökdösnek, elöttem fékezgetnek, + akkora lagg, hogy alig látsz valamit. Nah, hajrá vezess normálisan.... eddig 20 autót szállítottam a játékban és mind sértetlenül került vissza a gazdájához.... csak a lagg<#falbav><#falbav><#falbav>

remélem a következõ jobb lesz<#vigyor2><#banplz><#taps>
Jakab66

mert letiltott..
vagy csak nem jön fel sosem

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Sajna mostanában én sem nagyon voltam fent, inkább csak a fórumot olvasgatom. Elég sok minden összejött a nyárra+szeptemberre (fõleg meló), de 1-2 krúzban szívesen benne lennék, úgy estefelé.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Én itt vagyok a kruzz tali hejen de senki nincs ittt!!
Sordoran
az 11111.1 km lesz zsép 😄

IJIazz
Nem, köszi már nem kell.
milan: Tényleg fel kellene éleszteni egy kicsit a klubéletet, már Ragát is nagyon rég láttam meg a keresõben se látok már senkit.

ha lenne eredeti serialom én mennék versenyeznide sajna nincs😞majd a jövõ hónapban😞

Atti12
szerintem emgy úgy is hogy törtjáték+eredeti serial.

[HUN]FaTaL
Nem tudok jönni mégsem, bocs srácok 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

haligali emberek!

nyár vége van. elövenném a dvd-t h felrakjam de történt vele egy kis baleset. rommá karcolodott. felraktam képfájlból de nem indul el. használom ezt a yasut de nem oké neki.
szal amugy megoldhato a online jatek ha tsak serialod van(a megapackhoz is) és HOGY?
pls segéljetek

köszi

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Falkon
Hello
Kell még a fájl?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

jofer
Khmmm...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

mrmilan
Raga, Teddy!!!

Fel kéne éleszeteni egy kicsit a klubéletet! A többi Usa-Italy tagnak is szól eme kis szösszenet. Mostanában kevés idõm van, de nem akarom hanyagolni a klubot! Jó lenne krúzolni valamelyik este egy jót.
Üdv. Gyerekek!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM