Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
még 1 ilyen és kiutállak innen

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

CopyKing92
azé :F😄 Nvidia Sucks = <#mf2><#banplz>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

milk41
4870X2

CopyKing92
haljátok meik jobb? 9800X2 vagy ati 4870X2 ami kb 2x gyorsabb? 😄 és olcsobb

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Misi az ezredes
megvan thx 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
gamespy-n hol lehet regisztrálni? hm.. nem találok regisztrációt :S thx a sok helpet

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

milk41
regelj gamespy-ra akkor,és az ott megadott loginnal csináld meg

Misi az ezredes
áh 2 óra eltelt még mindig ezzel a sz**ral szórakozok mi a gond? nem tudok reggelni a honlapukon valahogy?

somdav95
Köszönöm szépen hogy klubtag lehetettem memph! Majd a klubbot mutasd már meg hogy holvan pls. xD Most nem én vagyok a TDU elött, hanem egy haver, de majd valamikor összefuthatnánk.

erdö szélén jó a kedv
ott lakik a barna medv ... 😊

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Misi az ezredes
Thx a patch az tökéletes de már megint el telt 1 másfél óra és hiába hát ezt nem értem :S

Dante73
Jelszónak még jobb;
Munkacs varan van egy lik
Ott nezett ki Zrinyi Mik....

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
Don't worry be happy!<#whatever>
Én is sokat küzdöttem anno a reggeléssel.Eddigi rekordom az 6 óra.Csináld azt hogy mondjuk így nagybetûvel.Jelszónak meg: zrinyiazistenbajnok
<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
no 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Az 1.66A patch-et próbáld letölteni pl. innen.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Uninstalláld a patchet amit eddig feltettél, a teljes játékot, töröld a doc files & settings/userneved-könyvtáradból is, ha esetleg ott is létrehozott a -userneved-el test drive-könyvtárat.
Utánna eredeti game fel, 1.66patch fel, tüzfaladon engedélyezd a ki/bemnetelt és kész.
Mennie kell. Mindenkinek megy.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Nem írok privit, de talán tudok segíteni. Elõször is az online profilhoz ne kell külön gamespy account. Elegendõ, ha a gamespy ID-t bejelölöd. Én a saját profilomat így csináltam és mûködik. Másodszor a hibaüzenet azt jelenti, hogy a jelszó, amit megadtál, érvénytelen. Más jelszóval próbálkozz. Már másnak is volt ilyen problémája, próbálkozni kell. A nicked pedig lehetne a Lunatic által javasolt boxer56. Ahogy õ is említette, nagy valószínûséggel ez még nem foglalt.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Misi az ezredes
húha lehet én vagyok nagyon tehetségtelen és sry h itt offolok de tényleg szügségem lenne valakinek a segítségére...

Pls.. ha valaki tudna segítséget nyújtani az online mód beüzemelésében az írjon privát üzenetet!
Elörre is köszönöm a sziveséget!

1.66 patch letöltési linket linkeljen ha tud mert amit leszedtem az nem nagyon volt jó :S

Köszönettel : Nevano / Dezsõ Ádám

Misi az ezredes
benyomtam az 1.66 pacth és azóta el sem indul a game hát szépen vagyunk.

Misi az ezredes
ja gondolom h vegyem meg a megapack-ot lol

Misi az ezredes
citromailos postafiókom elfogadta és kidobott engem a honlapjukra h töltsek le frissítést! kár h nincs sehol frissítés link...

Atti12
más jelszót írj be. csak kis betü legyen, próbálj számoakt írni bele vagy próbáld hosszabban.

jofer
én is így regiztem annak idején...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Misi az ezredes
És nem érkezett e-mail pedig a gmail.com viszonylag pillanatokon belül nyomatni szokta

Misi az ezredes
igen elvileg a kézikönyvben is az van de nem megy :S és gamespy-n sem találom a regisztrálást 😄

Lunatic83
visszaolvasva a hsz-et, sokan azt írják h nem kell regelni a gamespy-on, csak beírod a nevet jelszót, beXeled és tsá...

nézd meg a postafiókodat, lehet h már az elsõ jó volt, csak küldtek egy visszaigazoló mailt amit le kell okézni...

Xbox Live: Lunatic HUN

Misi az ezredes
rendben most töltöm le és regizek!

Misi az ezredes
Sajnos arra a névre is invalid password amit nem értek kell bele nagy betû is kisbetû is és szám is? vagy elég csak betû!

Lunatic83
a gamespy-on pedig csinálj accountot.... úgy emléxek ott kellett kezdeni a reget elõször....

Lunatic83
boxer56 simán lehet a nicked.... nem lesz foglalt...

Misi az ezredes
megpróbáltam ilyen névvel is hogy <HUN>boxxxer911016 de ez sem volt jó ua hiba

Misi az ezredes
mit rontok el?

HUNMemphis
Hát jah!Valami egészendurva hosszút adjál meg és a nmevedben legyen a <(HUN)> jelzõ.Valamilyen formában.
Sajnos ez egy meredek emelkedõ de mögötte ott a fennsík 😊

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Misi az ezredes
Az a gáz h bármien nevet adok meg azt írja h "password ist invalid" valami hasonlót mindig amikor gamespy accuntot akarok létrehozni.

Misi az ezredes
Valami nem okés valami gamespy izét ír amikor beírom... esetleg tapasztaltabb emberek tudnának segíteni? 😊

HUNMemphis
Rikivel tóltuk a szokásos közös Driftet <#nyes>
Két képet voltam hajlandó készíteni igazából nagyon nem volt hangulatom az egészhez de a barátokért meglehet tenni.
A drift hát az........nah mind1 itt a két kép.

Misi az ezredes
thx.. a röktön választ 😊 akkor majd ha lesznek kocsiaim akkor crousolok majd én is 😊 addig is bye és jo gamet 😊

V43 1105
Nem. (:

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Misi az ezredes
Nah hali! Végre van gépem igaz holnaptól lesz teljes!

Ha online -ba szeretnék játszani akkor nem kell club-ban lennem ahoz hogy lássak másokat ugye?

CopyKing92
jah énis bazmeg XDD

somdav95
Hát öööh izééé szóval, rakj fel egy normális xp-t és szevasz menni fog szépen 😄

vicces😛
Gunner
van neted? azt hittem álmodok

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

és valahogy a cd kulcsot, át lehet irni, mert nekem csak az 1. install-nál kérte, eredetim van, csak azért kérdeztem hogy hátha azzal van valami
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, elinditom az online profilt, amit eddig is használtam, és azt irja, hogy nem tud csatlakozni a gamespy szerverhez, ez miért lehet? netem van, a játékot már 2-3szor ujraraktam! (vista-t használok)
IJIazz
Egy kicsit szaggattuk a (szögletes) aszfaltot a Sasával <#vigyor>

somdav95
Nah megldottam, mostmár tud csatlakozni a tdu, csak engedélyezni kellett hogy csatlakozzon ahoz a szerverhez, különös hogy ebbe pont a tûzfal segített xD legalább kész 😄

somdav95
Laptopon csak net van teh 😄 Megvan osztva, és hát a TDU nem komálja. Most mi a faszomat csináljak? Valaki segítsen pls.

CopyKing92
dobd ki a laptopot és tépd ki a kábelt a laptop bol és pc n gamelj az valo ienekre nem a laptop 😄

somdav95
najó újrarakom a tdu-t mer televan a tököm már vele xD