Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tsarffi
Hello! Azt szeretném megkérdezni tõletek h ezzel a géppel: Intel C2D 2.2; 2GB DDR2; AtiX1650GT; 250HDD SATA2; Intel P5KC hogy futna a játék? Bocs az istenverte kérdésért elolvastam a FAQ-ot, de a ti véleményeteket kérném. Köszi!

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

V43 1105
xD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

0blueman
legközelebb akár hívhattok is<#smile>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Hello!
Meg tudnátok mondani vagy képet küldeni arról hogy hol van a versenypálya?Vagy térképen egy jelölést?elõre is köszi.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

HUNMemphis
Jah jah jóó volt!Fõleg hogy 900*-ra van belõve a G25 így tekerhetem mint életben.A drift a vártnál jobban megy. xD
Mivel 9-ig vagyok kíváncsi voltam haza tud-e vinni a Corvette idõ elött.Hát nagyon hazahozott a páylától északig 30 perc volt kábé.
Nagyon megy nagyon tapad nagyon ott van ez a verda.Csak ajánlani tudom.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ami kimaradt.... bocsi hogy nem írtam elõbb 😄
Tehát... Résztvevõk: Fitti, Memphisboy, és jómagam 😊
Thx a krúzt skacok, nagyon kiru volt..
Fitti kár, hogy lépned kellett... Utána lementünk pályára és drift 1000-el 😄
Aztán kitaláltuk, hogy go vissza, erre megadta magát a vidikarim és kikellett lépnem 😄

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Az haggyán 😄 Deh kicsit átkonvertáltam 😄 Mostmár a Saleen S281 Extrem Coupe helyére teszi be 😊
Íme egy találka 😊

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

0blueman
én a héten itthon vagyok, szóval bármikor<#hehe>

somdav95
Háát most lány ügyek..... Majd talán holnap 😛

0blueman
jön valaki kocsikázni?
<#smile>

somdav95
Nekem meg egy új Jetta-t csinálhatna valaki . 😊

hunLeslieG
Hát ez a Lada nagyon LoL!!! 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

www.tdu.hu

Tejóég... nem kellet volna belinkelni a ladát... hát már repkednek vele xD.... Pepsi... nyugi mihelyt megtudom hogyan kell csinálni verdát, egybõl csinálok Vento-t, mivel az egyik favorite verdám...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

somdav95
Nagy bölcsesség... Én inkább majd tanulok, utána meg majd beülök anyámékhoz az irodába xD Vagy beraknak valami ismerõshöz, legalább is remélem, jövõre meg kéne középfokúzni angolból, szóval lehet inkább húzok majd külföldre xD De amíg lehet addig tanulok 😛

[HUN]FaTaL
Na holnap jön meg az új gépem úgyhogy jövök vissza padlógázzal 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Atti12
de a segíjbûl nem futtya semmire <#idiota><#vigyor3>

Synit HUN
Akkó haggyad abba oszt legyél te is segédmunkás! Culáger! <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Inkább rohadnék munkába...(mint nyáron..)
Komolyan mondom nekem nem a sulival van bajom meg a tanulással, hanem azzal, hogy napi 8-10 órát ott ülök... kivan vele a faszom.... wááááááá<#falbav><#falbav><#falbav>

somdav95
TDU-zás xD

0blueman
lesz ma valami?(Szökés elõtt természetesen)

Pepsi Twist
<#nemtudom>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

0blueman
<#confused>vicces

Pepsi Twist
de halál komolyan nem én töröltem... multkor is valaki valamit reklámozott aztán törölve lett de nem én töröltem és a modi topikokat is néztem és nem volt linkelve semmi...

0blueman
nyugi, ezt megszoktam a tékeknél<#duma><#duma><#duma>

Pepsi Twist
én nem töröltem semmit <#conf><#ijedt><#fejvakaras>

0blueman
éppen ez az, hogy már törölve van<#eplus2>

Roger6
Vigyázz kicsi, vigyázz, mert törlik a hozzászólásod minnyá-e! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

0blueman
mekkora köcsög vagy<#banplz><#banplz><#pardon1>

Pepsi Twist
bazze.... nem kérdezett semmit 😄

somdav95
Radielang.... Énis beteg vok ma még nem mentem dokihoz, csak a suliba szedtem a gyógyszert rendesen.... Meg a szemüvegem is repült két emeletet lefele....

Atti12
inkább segítenél neki, ha meg nem tudsz maradj csöndben.. Teljesen normálisan kérdezett.

Totya: Próbáljon meg régebbi drivert, vagy winreinstall. Jobbat nem nagyontudok :S

Pepsi Twist
OKÉ

Sziasztok!

A következõ lenne a problémám.Nálam tökéletesen fut a gami (8800gts) viszont haveromnak (ati 4850)
A bejelentkezõ kép után kifagy a játék csak nagy fekete kép látható és alig akar kimenni asztalra.
Legújabb Catalyst van fent neki.

Elõre is köszönöm a segítséget!

Üdv Totya
Pepsi Twist
én meg a munkába... -.-

Atti12
csak nekem most nagyon nem kéne hiányoznom, mert szétszed a kémia tanár <#idiota> De hát ez van, félholtan nem fogok a suliban ülni.

0blueman
én is<#hehe>

Atti12
én meg itthon betegen :S

0blueman
Nem tervez valaki szigetkört esetleg?<#miaz>

Itt rohadok az iskolában a faszom kivan :@ <#banplz><#falbav><#falbav>

Az direkt úgy van XD az a poén 😄

A mai egész napi cruzból képek, összesen mintegy 500km megtétele történt meg hol 2 -en hol 5 en. jó volt.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Misi az ezredes
sztem fordítva van az elsõ lökösön a rendszámtábla de amúgy jó

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
Überlada 😛

Part 2:

Így van 😊
Íme egy két érdekes kép:
Part 1:

somdav95
Én azthittem a játékot akarja megszerezni, és szerintem tök korrektül írtam le az egészet, nemértem miért kell izélgetni, csak jót akartam. Pl. leírhattad volna szépen is hogy félreértettem a dolgot vagy valami, de nem rögtön hõbörögni kell <#szomoru1>

Roger6
Egy autó letöltésérõl volt szó vaze, nem a játékéról! Olvass kicsit vissza, aztán dumálj.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

somdav95
1. Fogsz egy bankkártyát és letöltöd a játékot PÉNZÉRT
2.Elfutsz a boltba, megveszed a játékot.
3. Ha warez-olni akarsz akkor menj az offtopikba!

sierült!

ok,pontos ismertetö a letöltés mikéntjéröl?nem tudom hogy a ....ba kell😞