Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Igen valóban mennem kellett.
Tegnap amúgy nem csak száguldoztam.Kellemes 120-180-as tempó a városban és az autópályán.Amit sajnálok az az hogy nincs benne GPS.Igaz hogy ismerem a szigetet de azért jóvolt nézni mikor jön a kanyar.<#vigyor5>#vigyor5>
És örömmel jelentem be hogy megvan az 5000. kilóméter is!<#papakacsint>#papakacsint>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Bár rég nem jártam erre múltkor írtam,hogy visszatérek hát néha néha fent vagyok ,de még ritkán éppen ezért magyarokkal is ritkán futok össze.Most itt a szünet szóval gõzerõvel tolom majd 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Charade GTti
1. Összesen egy patch meg egy megapack van de nagyon ritkán dob ki
2. Sajnos lehet :/ Van pénz trainer meg sebességnövelõ meg minden szar
3. Ritkán versenyzünk, általában krúzolunk
4. A pénz nem igazán gond úgyhogy lényegében birtokolhatod az összes autót 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Régebben TDUztam (warez, mind1)
Most megvenném eredetibe!
De lenne pár kérdésem!
1. Tényleg igaz még a mai patchek után is, h. gyakran ledob a játék?
2. A játékban (leginkább online) lehet vhogy csalni? (Akár save Game) vagy bárhogy? Csak mert az NAGYOn rontaná a játékélményt!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
3. Nem lesz az vacak, h. megveszem, berakom, felrakom, elkezdek játszani! És egyszerûen nem tudok érvényesülni mert mindenki 1000* PRObb nálam (nem feltétlen ügyességben hanem autóban pl! ) Vagy ez hogyan van kiküszöbölve?
4. Autó téren milyen az egyensúly? Van pár nagyon jó autó és az aláz mindent? Vagy minden fajta másban jó? És hogyan éri meg? Gyûjteni egy JÓ autóra vagy megvenni mindig éppen ami!?
Bocsánat ha túl sok a kérdés! Ha vki nem is mindre de bármire ha tud válaszolni megköszönném! 😊
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
:3
:3
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Én a pályán szoktam adni neki de kegyetlenül.Nem tudom mennyibe fájna ez manapság de ilyet ha lenne rá pénzem és üzemanyagom akkor vennék egyet.Ringen meg tanulnám a vezetését.
<#hehe>#hehe>
Vagy inkább majd 30 éves koromban.Vegyen nekem valaki a 30.-ra egy 996 Turbo S-t.Csak hogy ne szomorkodjak a 20-as évek miatt.<#sir>#sir>
Nah hát ismét elõvettem és csodálkoztam hogy anno 4770 km-rel hagytam a garázsba.Bele is huppantam kicsit járattam a motort és azon töprengtem miért is tettem le?Hiszen baromira tud gyorsulni 3800-5200-ig isten ia hangja és driftelni is tudok vele.Továbbá elegáns és szép a színe is.
Szóval megint rabul ejtett. Sokkal vadabb mint egy 630Lovas Carrera S.Ez csak 620-as de...Tudja mindenki mire képes.
Ismét tündökõl mint régen.:
Készen áll a megpróbáltatásokra.:

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
HC/NON HC is
szabályok:
balról elõzünk
stopnál, pirosnál megállunk
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Remélem senki nem felejtette el 😊 aki jönne kérem jelezze
(kivéve e rõnó..)
Mindegyik leszedte elörrõl a rendszámtáblát 😛 így könyû ingyen autópályán menni 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDU Project Paradise nick: ToMeE
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever