Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
hallod mi van a calibraval? 😄 vannak 116LE-s calibrák azok is bõven jók...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Szia!
Igen valóban mennem kellett.azz-el driftelgettünk jó volt.Eszméletlen ez a Porsche.Kajakra mondom vadállat.<#hehe>
Tegnap amúgy nem csak száguldoztam.Kellemes 120-180-as tempó a városban és az autópályán.Amit sajnálok az az hogy nincs benne GPS.Igaz hogy ismerem a szigetet de azért jóvolt nézni mikor jön a kanyar.<#vigyor5>
És örömmel jelentem be hogy megvan az 5000. kilóméter is!<#papakacsint>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

hali! Maserati-t hol és mennyi ért tudok venni (térképen he valaki tudja szemléltetni)???mert sehol nem találok. help.
gabi89
Telepíti õket.Meg mintha lett volna olyan hír is régen,hogy javít ezt azt ?
Bár rég nem jártam erre múltkor írtam,hogy visszatérek hát néha néha fent vagyok ,de még ritkán éppen ezért magyarokkal is ritkán futok össze.Most itt a szünet szóval gõzerõvel tolom majd 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Smicy2
bocs, csak közbe jött egy kis dolgom és amikor mentem a pályához, már nem voltál ott.

Charade GTti

DJ RX7
Ez a megapack, csak engedélyezi, hogy az autókat vagy file-ként telepíti bele?

:3

[HUN]FaTaL
45 autót és 1 motort, 15 euróba kerül

http://goo.gl/gd6Zi5

BB7
A megapack az mennyibe fáj? És mit tartalmaz?
Am. köszi a többi választ! 😉
[HUN]FaTaL
Kösz a maserati krúzt srácok 😊

1. Összesen egy patch meg egy megapack van de nagyon ritkán dob ki
2. Sajnos lehet :/ Van pénz trainer meg sebességnövelõ meg minden szar
3. Ritkán versenyzünk, általában krúzolunk
4. A pénz nem igazán gond úgyhogy lényegében birtokolhatod az összes autót 😊

BB7
Sziasztok!

Régebben TDUztam (warez, mind1)
Most megvenném eredetibe!
De lenne pár kérdésem!

1. Tényleg igaz még a mai patchek után is, h. gyakran ledob a játék?
2. A játékban (leginkább online) lehet vhogy csalni? (Akár save Game) vagy bárhogy? Csak mert az NAGYOn rontaná a játékélményt!<#szomoru1><#szomoru1>
3. Nem lesz az vacak, h. megveszem, berakom, felrakom, elkezdek játszani! És egyszerûen nem tudok érvényesülni mert mindenki 1000* PRObb nálam (nem feltétlen ügyességben hanem autóban pl! ) Vagy ez hogyan van kiküszöbölve?
4. Autó téren milyen az egyensúly? Van pár nagyon jó autó és az aláz mindent? Vagy minden fajta másban jó? És hogyan éri meg? Gyûjteni egy JÓ autóra vagy megvenni mindig éppen ami!?

Bocsánat ha túl sok a kérdés! Ha vki nem is mindre de bármire ha tud válaszolni megköszönném! 😊
DJ RX7
Ha jól tudom akkor most Pro szinten vagyok.
Akkor nekem a tali lefújva? :S

[HUN]FaTaL
Expert szinttõl elérhetõ és nincs már meg a képem :/ Valaki linkelje már be 😄

DJ RX7
Szóval hol is a van az a Ford Island? <#idiota>

drot
én az elõbb ott voltam tattixal de mostmár megint nem sikerül rátok kapcsolni kurva jó ötlet volt vw szalonhoz csinálni a krúzt:S

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

DJ RX7
Na jóvan. Vettem egyet. Már csak tuningolni kell.

HUNMemphis
Mi már ott vagyunk Tattixal a VW szalon elött.Akinek van kedve csatlakozni az hozzon Aston Martint és HC-t is.<#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
szoktam néha csinálni vegyes talit is de most maserati tali van sry:/

DJ RX7
Izé, most elõször kötelezõ lenne a Maserati? Tegnap kezdtem el játszani és nem igen van pénz.

DJ RX7
Mennék énis ha lehet csak nézzétek el nekem, ha valami balgaságot csinálok most megyek elõször. <#vigyor3>

Misi az ezredes
én megapackot kértem a forumozóktól de senki nem lepett meg vele <#szomoru1>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

HUNMemphis
Kivéve akkor ha kiveszed üresbe.Akkor valamennyire javul a fékek teljesítménye.De tudod városba nem kell 180 fölött cirkálni és akkor megállsz. <#hehe>
Én a pályán szoktam adni neki de kegyetlenül.Nem tudom mennyibe fájna ez manapság de ilyet ha lenne rá pénzem és üzemanyagom akkor vennék egyet.Ringen meg tanulnám a vezetését.
<#hehe>

Vagy inkább majd 30 éves koromban.Vegyen nekem valaki a 30.-ra egy 996 Turbo S-t.Csak hogy ne szomorkodjak a 20-as évek miatt.<#sir>

[HUN]FaTaL
Egy baja van neki csak, a gyenge fék 😞

HUNMemphis
Tetszenek emlékezni a régi Turbómra (Porsche 996 Turbo S)?
Nah hát ismét elõvettem és csodálkoztam hogy anno 4770 km-rel hagytam a garázsba.Bele is huppantam kicsit járattam a motort és azon töprengtem miért is tettem le?Hiszen baromira tud gyorsulni 3800-5200-ig isten ia hangja és driftelni is tudok vele.Továbbá elegáns és szép a színe is.
Szóval megint rabul ejtett. Sokkal vadabb mint egy 630Lovas Carrera S.Ez csak 620-as de...Tudja mindenki mire képes.
Ismét tündökõl mint régen.:
Készen áll a megpróbáltatásokra.:

[HUN]FaTaL
szerválj egy maseratit 😊

én a gransportal megyek 😊

chilios
Mennék,de kezdõ vagyok!Az gáz?😊 (majd kullogok háltul)..
0blueman
mennék<#nyes>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Hoffi
engem is érdekelne!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

[HUN]FaTaL
21:00 Maserati tali, Ford Island

HC/NON HC is

szabályok:
balról elõzünk
stopnál, pirosnál megállunk

ChuckyHUN
türelem, másokat is érdekel

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

help
valaki erre:#63596
CopyKing92
de persze al eggyorsabb autot választom tuningolva <#idiota>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
asszem ujra TDU-zni fogok...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Misi az ezredes
HardCore mod kéne itt is hogy ne legyen az h valaki 10 méteren megáll mi meg 100 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes

Misi az ezredes
Még mielött valaki lestoppolná a holnapi napot

az kéne hogy hogy lehet leszedni/átírni a rendszámot (lehetõleg magyarul)
köszönöm (magyar is van?)
Misi az ezredes
http://forum.tdu-central.com/

télleg lelehet szedni?hogy?
Falkon
*Köszönöm

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Köszöm a tegnapi krúzt!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Misi az ezredes

Remélem senki nem felejtette el 😊 aki jönne kérem jelezze

nálam egyik autón sincs rendszám 😊)
(kivéve e rõnó..)

Misi az ezredes
Uh mennyi pénzbírságot osztanának most ki 😄 csak a kép alapján 😄

Mindegyik leszedte elörrõl a rendszámtáblát 😛 így könyû ingyen autópályán menni 😄

LeWyTy
Please anybody create Citroen C4 Coupe?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

orszagtom
Hát remélem h jössz is jövõ héten, ez a minimum ecsém! De asszem D-katos lesz az, jöhetsz a GranSport-tal 😊 Jó cipekedést

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Roger6
Gyááááá Mester! Ha nem lettem volna lan-partyn tuti mentem volna! Jövõ héten is szervezhetnél egy "E" kat.-os talit, zúznám a Szkájlájnommal-e! 😊 A plakát meg kurv@ jó lett! (Most meg megyek bútorokat cipelni bááázzzzeeee....)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever