Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick:Ph3t1 {HUN}
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU nick:Ph3t1 {HUN}
All hail the double x!
All hail the double x!
Somdav:Anno ne mhiába ajánlottam a TVR-t.Gyönyörû eredmény gratulálok.Örülök hogy megfelelt a kocsi.<#wink>#wink>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
All hail the double x!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Helyszín: Ford Island
Szabályokat betartva próbálunk menni (piros lámpa, stop tábla, balról elõzés).
http://goo.gl/gd6Zi5
Van biztonsági mentésem.Úgylátszik nem értitek hogy nem a mentéssel van gond.Valami más gondom lehet de sajna nem tudom hogy mi!Attol hogy csináltál bizt.mentést még veled is, de akárki mással is megtörténhet, mert az sajnos rajtam sem segített! Amúgy az új nevem maniac75.Remélem még fogok az új nevemmel is régiekkel talizni, ha megtalállak beneteket<#law>#law>
Amúgy gondolhatod milyen érzés elvesziteni a 10.000km-es Viperemet!!!<#falbav>#falbav><#gonosz2>#gonosz2><#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1><#boxer>#boxer><#sir>#sir>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
Aztán meg ha eltünne az 5100km-es Porschém asszem felfordulnék.<#sir>#sir>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De van és be is töltötem de akkor is megmaradt a probléma, még a játékot is újra raktam de HIÁBBA!<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Retentõen mérges vagyok<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz3>#gonosz3>,és egyben sírok is<#rinya>#rinya> mert nem engedi hogy folytasam a játékot a gém. Csak azt engedi hogy más nikkel újat kezdjek<#falbav>#falbav>. Probáltam már mindent de hiábba! Most kezdhetek mindent elölrõl. Ami a legfontosabb kereshetem újra a barátokat!<#confused>#confused>
Majd mehetünk máskor is, csak addigra próbálok kicsit vissazrázódni <#kacsint>#kacsint>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Hát Nevano szerintem nem kéne lecsukogatni a gémet kicsibe.X-miatt csukod gondolom le.Szerintem nem tesz jót neki ha állandó an kiugrálsz repülõablakkal.Mondjuk nálam nem mindig ugrik ki.Ilyenkor jön a jól bevált Ctrl+Alt+Del.Kiugrik és bezárom a feladatkezelõt.Onnantól kezdve azt csinálok amit szeretnék.
#63627 Fájlként telepíti.
#63629 Talán a radial hibát javítja bár nekem ugyanúgy hízik a fájl de nem fagy tõle.
http://goo.gl/gd6Zi5