Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Köszönöm! <#miaz><#puszi>
Affene. Kedvenc kocsim, de sajna délutános leszek. <#rinya> Sebaj, remélem lesz még ilyen futam.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

IJIazz
Driving Aid
a játékban a D-vel tudod elõhívni és ezzel szabályozhatod a kerekek kipörgését, a fékeket meg pár ilyen apróságot.

0blueman
Driving Aid- seítség hogy ne pörögj forogj a kanyarokban

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

0blueman
Ez érdekes lesz, mindenképpen megpróbálok ottlenni<#eljen>
Az utat pedig tudom de nem válalok felelõsséget<#idiota><#idiota>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

BB7
Hát biztos idegesítõ vok! És elöttem már 800an megkérdezték! de mi az a DA?
mentségemre legyen mondva h. a FAQba nincs benne!
somdav95
Igaz nincs skyline-om de majd veszek egyet, úgyis fontolgatom a Sagaris mellé egy lassabb kocsi beszerzését. ( van egy Alfa 8c-m de azt nem szeretem... ) Lehet hogy menni fogok! Az utat tudom, de örülnék ha nem én vezetném a krúzt <#bohoc>

Roger6
Somdav95 barátommal teljesen egyetértek, túl sok olyan emberke van a szigeten, aki A kat-os kocsival karcol, de vezetni nem igazán tud. Ezzel kapcsolatban már ugye kifejtettem a véleményem az elõzõ F-es krúzom proglógjában (#63469-es hsz-em). Szomorú. Na mindegy.
Nos, hogy újra elõtérbe helyezzük a kisebb kategóriájú kocsikat, rendezek egy Skyline krúzt. Ugyebár E kategória, de szeretném, ha mindenki Skyline-al jönne. Elég egyedi autó, 4WD, gyorsulásra talán még egy-két D-s kocsit is elér, vagy megközelít. Szórólapon mindent megtaláltok. A HC és DA csak javaslat, természetesen ha valaki ezekkel, vagy ezek nélkül szeret vezetni, akkor úgy jön. Szabályok betartását egyelõre nem tartom fontosnak, de majd megbeszéljük a helyszínen, ki hogyan akar. Szigetkör lenne a cél, de megmondom õszintén, annak ellenére, hogy már milliószor megtettem a szigetkört, nem tudom az utat, szóval jól jönne egy kis segítség valakitõl. Remélem az idõpont megfelel. Jó lenne, ha visszajeleznétek, hogy jöttök-e, mert a legutóbbi talin nem jelzett senki, aztán fel sem fértünk egy layer-re.

Akkor a szórólap:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pepsi Twist
KoeniggSEGG az 1 kaka 😄 télleg azt azok tudják vezetni akik a TDUban élnek 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BB7
Írok PMet! 😊
HUNMemphis
Hát jah!
Ugye nekem van a Porschém.Nem szoktam hajtan ia drágát mert most minek menjek 200 fölött a tömegbe?Semmi értelme.Ha akrom odalépek neki és hip hop 350 felett tépek de ezt nagyon ritkán teszem.
Inkebb gyorsulgatni szoktam lámpáknál.Méregetek.Sajnos nincs már meg az a kép ahol olyan jó idõ alatt gyorsultam 100-ra.Nah majd ha lesz PS-em akkor nyomatok pár eszklúzív képet nektek.<#hehe>
Jah meg a napokban jöttem rá hogy a Turbo S hamarabb eléri a 370-et mint a Carrera S.Pályán a Carrera S a fékezé elött 337-et visz.Turbo S 350-et.Igaz hogy utána egész keményen használom a féket meg a motorféket is de megáll.<#buck> Jah meg ami poén hogy sebességben a Turbo S-el lehet a leghoszabban fékezni.Világít a lámpa vagy egy percig.

Én vezettem LM-et.Gyönyörûen vitte a 350-et és tapadt is.GTR és LM egy szinten vannak szinte.De mivel gyorsabbra vágysz ezért én a GT-t ajánlom.Koeniggsegrõl ne is beszéljünk mert ahoz sík idegek kellenek.<#vigyor2>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
ingame vagy itt szeretnéd? 😄

BB7
Értem! 😊 Hát felõlem elmondhatod h. mit csináljak! <#idiota> Nem vok ellene! Ha van idõd!
Pepsi Twist
elmondom mit hogy csinálj 😄 már van benne nekem több mint 2000km 😄 szóval ismerem a verdát

BB7
jajj! 😄 Azt hogy? 😛
Pepsi Twist
mondom GTR 😄 ha akarod adok 1 gyorstalpaló tanfolyamot 😄

Pepsi Twist
elég lenne 1 dodge viper is... nem kell ide audi 😄 valami B vagy C katos verda...

BB7
1000% ig egyetértek! De viszont ha egy játékban 100m-enként fának hajt! Akk. lehet h. megtanulja egy életre h. az életbe soha ne vezessen így!

#63812: ok! 😉 Köszi! Akk. ránézek arra a F1 Mclaren-re <#vigyor3>
Pepsi Twist
mekláren efegy gétéer ezzel az összes LM-est meg a GT-st sõt az F1 meklárent is... (HCben) vertem mint a szar 😄 GTR jól gyorsul, megy mint a veszett egér és ezzel lehet a leggyorsabban bevenni 1 kanyart úgy hogy ne csússz le az árokba (csak az árok szélére <#idiota>) és igaza van memphisnek 😄 ezeket ésszel kell vezetni mert ezek képesek 350nél kanyarba (padlógáznál) megpördülni 😄

somdav95
Az a baj hogy egy csomó ( vezetni nemtudó ) kölyök A kategóriás kocsit vezet a játékba, és persze nembírja ki hogy 100 méterenként ne menjen fának. Nemértem ennek miértelme? Inkább Audi TT-n tanulna meg elõször játszani...

somdav95
Hát igen ha gyorsan mész és kanyarodsz akkor valószínû hogy kicsúszik <#buck><#bohoc>

HUNMemphis
Ha A kategóriás szörnyeteget szeretnél ami igazán jól tapad és fordulékony is továbbá 400 felett is tud szárnyalni akkor ajánlom neked az F1 McLarent.Viszont ha durvább autót szeretnél és nem a legjobb kormányod van akkor jó lesz sztem egy Fi McLaren GTR vagy LM.
Ha Carpackod is van akkor mindenképp egy F1 McLaren GT-t vegyél.
De most szólok hogy az A kathoz már érdemes jó kormánnyal rendelkezned és ésszel vezetni.Azért mégis csak ezek a leggyorsabb autók TDU-ba.

Srácok sorry hogy nem voltam az Audi találkozón.Ennek oka egy War volt.De legalább nyertünk.Majd a legközelebbin.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Ha már meki, akkor irányít6óság szempontjából McLaren F1 LM (carpack-os)

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

drot
nem az úton hanem inkább a kocsin xd

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

CopyKing92
nah azt kétlem hogy stabil 😄 HC ben ha gyorsan mész és kanyarodsz kicsuszik 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Pepsi Twist
mekláren efegy gétéer... gyors és stabil

CopyKing92
mert én rossz szervezõ vagyok..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
hallod pepsi? 😄 Asus Strike Extreme az jó alaplap? éss a Q6600 os proci 3,25 Ghz-n? 😄<#banplz><#wilting><#idiota>

BB7
Miért nem szervezel TE egyet? 😛
CopyKing92
Ma Krúz? 😄 valaki? Szervezzenmá eggyet 😄 kb. pm.2-4kor 😄

[HUN]FaTaL
Enzo alapból ocsmány ahogy kinéz, inkább egy F50. A porscheból sem sok maradna a a pesti utakon, az imprezat támogatom 😊 Vagy egy jó kis Aston DB9 😊)

http://goo.gl/gd6Zi5

BB7
Tudom mindenki másra esküszik! <#wow3>
De mivel járnék jól ha én vhogy A kateg környékén a top autókból vmi olyasmit szeretnék amit a legjobban lehet irányítani?
Tehát melyik a legirányíthatóbb kocsi felsõ Kategben? <#miaz>
Pepsi Twist
sztem inkább 1 Vento 😄

somdav95
Utána megértettem <#idiota>

pxxl
sajnos. gyanítom hogy gy fog járni, mint pl a Honda CRX-ek, nem lehet majd kapni egyet sem, mert az összeset összetörik a suttyók 😞

mellesleg az a maserati már csak azért sem kéne, mert autómata váltós...pfejj

All hail the double x!

ChuckyHUN
Olvasd el az õ mondatát és rájössz miért így írtam😊)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

somdav95
Amúgymeg szépen elgyalogolsz a legközelebbi 576-ba, szólsz a nagymellû szõke cicababának, vagy a pocakos harmincas körüli gépfüggõ eladónak, hogy kérnél egy Test Drive Unlimited-et, õ oda adja neked 4 ezer forintért, és lesz kódod és játszhatsz neten !

somdav95
Jól írtad csak a végére felkiátó jelet kellett volna írnod 😊

ChuckyHUN
Húzz el a fa*zba?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Heló!

Valaki lécci adjon Kódot?

Elõre is kössz

somdav95
Én is rögtön erre gondoltam <#vigyor3>

Falkon
Pesten azok a köves emblémák nem lennének sokáig az autón

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Misi az ezredes
Nah nem küldesz kép? 😄 direkt arra várok 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Subaru már olyan hétköznapi autó mint régen a kocka lada és a trabant minden sarkon látok egyet szal nekem nem kéne mert az már nem túl egyedi...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

dragon11
Akkor inkább már Maserati Gran Turismo S, designbe si üti a Ferrari Enzo-t (Y)

pxxl
és még marad egy csomó pénzünk is <#taps><#taps><#taps>

All hail the double x!

pxxl
de inkább egy subaru impreza wrx, tekerünk rá egy nagyobb csigát, aztán nyelheted a port a maseratival <#hehe><#hehe><#eplus2>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
<#levele> <#eplus2>

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
11 milláért ezt? 😄 hanyas vagy. ezért már porschet is lehet kapni 😛 <#hehe>

All hail the double x!

pxxl
majd megnézem én is azt a maseratit hogy mit mutat ha már ennyire oda vagytok érte 😄

All hail the double x!