Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
a játékban a D-vel tudod elõhívni és ezzel szabályozhatod a kerekek kipörgését, a fékeket meg pár ilyen apróságot.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Az utat pedig tudom de nem válalok felelõsséget<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
mentségemre legyen mondva h. a FAQba nincs benne!
Nos, hogy újra elõtérbe helyezzük a kisebb kategóriájú kocsikat, rendezek egy Skyline krúzt. Ugyebár E kategória, de szeretném, ha mindenki Skyline-al jönne. Elég egyedi autó, 4WD, gyorsulásra talán még egy-két D-s kocsit is elér, vagy megközelít. Szórólapon mindent megtaláltok. A HC és DA csak javaslat, természetesen ha valaki ezekkel, vagy ezek nélkül szeret vezetni, akkor úgy jön. Szabályok betartását egyelõre nem tartom fontosnak, de majd megbeszéljük a helyszínen, ki hogyan akar. Szigetkör lenne a cél, de megmondom õszintén, annak ellenére, hogy már milliószor megtettem a szigetkört, nem tudom az utat, szóval jól jönne egy kis segítség valakitõl. Remélem az idõpont megfelel. Jó lenne, ha visszajeleznétek, hogy jöttök-e, mert a legutóbbi talin nem jelzett senki, aztán fel sem fértünk egy layer-re.
Akkor a szórólap:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ugye nekem van a Porschém.Nem szoktam hajtan ia drágát mert most minek menjek 200 fölött a tömegbe?Semmi értelme.Ha akrom odalépek neki és hip hop 350 felett tépek de ezt nagyon ritkán teszem.
Inkebb gyorsulgatni szoktam lámpáknál.Méregetek.Sajnos nincs már meg az a kép ahol olyan jó idõ alatt gyorsultam 100-ra.Nah majd ha lesz PS-em akkor nyomatok pár eszklúzív képet nektek.<#hehe>#hehe>
Jah meg a napokban jöttem rá hogy a Turbo S hamarabb eléri a 370-et mint a Carrera S.Pályán a Carrera S a fékezé elött 337-et visz.Turbo S 350-et.Igaz hogy utána egész keményen használom a féket meg a motorféket is de megáll.<#buck>#buck> Jah meg ami poén hogy sebességben a Turbo S-el lehet a leghoszabban fékezni.Világít a lámpa vagy egy percig.
Én vezettem LM-et.Gyönyörûen vitte a 350-et és tapadt is.GTR és LM egy szinten vannak szinte.De mivel gyorsabbra vágysz ezért én a GT-t ajánlom.Koeniggsegrõl ne is beszéljünk mert ahoz sík idegek kellenek.<#vigyor2>#vigyor2>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
#63812: ok! 😉 Köszi! Akk. ránézek arra a F1 Mclaren-re <#vigyor3>#vigyor3>
Ha Carpackod is van akkor mindenképp egy F1 McLaren GT-t vegyél.
De most szólok hogy az A kathoz már érdemes jó kormánnyal rendelkezned és ésszel vezetni.Azért mégis csak ezek a leggyorsabb autók TDU-ba.
Srácok sorry hogy nem voltam az Audi találkozón.Ennek oka egy War volt.De legalább nyertünk.Majd a legközelebbin.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
http://goo.gl/gd6Zi5
De mivel járnék jól ha én vhogy A kateg környékén a top autókból vmi olyasmit szeretnék amit a legjobban lehet irányítani?
Tehát melyik a legirányíthatóbb kocsi felsõ Kategben? <#miaz>#miaz>
mellesleg az a maserati már csak azért sem kéne, mert autómata váltós...pfejj
All hail the double x!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Valaki lécci adjon Kódot?
Elõre is kössz
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!