Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
21:00 Ford Island tali verda mindegy, HC nem kötelezõ.
http://goo.gl/gd6Zi5
Pepsi: Az a FAQ + Banner, mióta is készül?xD
valamikor a közlejövõben lesz új F.A.Q + Banner 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Vagy a házadban - game progress?
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
de mostmár télleg elég az offból 😄
Pepsi: Ja volt csak azokat inkább nem másolom, ez az egy is elég... <#violent>#violent>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Sztem még pár ien HSZ és banán lesz!
somdav95 láccik, hogy azt a 13ezret te raktad bele, nem csak az órát pörgetted, jól kûldöd a vaspacinak.
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
amúgy kiütöttél valakit...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
nesze neked magyar nyelvû a szoftver <#eplus2>#eplus2><#kuss>#kuss><#banplz>#banplz>
/off
All hail the double x!
(pályáról lehet bemenni, ha valaki nem tudja)
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mi az a Chronopack? 😄 (gondolom már rengetegen megkérdezték, de én megint megfogom)
Skyline talira jelentkeznék én is.
:3