107666
-
Robi546 #104279 Értem,itt ahol én lakok meg sajnos nincs kábelnet csak adsl vagyis antennás,mikrohullámú. :/ :( Na nembaj lehet hogy az 5 megás új routerrel,antennával lehet hogy jó lesz,majd meglátjuk. :) -
#104278 Én meg azt hittem mindenki a gyors repesztős krúzt szereti mint Norba...nah akkor maradunk a megszokott 200as tempós krúzoknál legközelebb legalábbis részemről:P -
#104277 Az 1 megás is bőven elégnek kéne hogy legyen. Nekünk anno feleolyan erős netünk volt és 5-6 player mindig látszódott, ráadásul az adsl volt. Most 25/10-es kábelnet van és minden príma. De az előző net-el (adsl, 10/5-ös asszem) mindenki laggolt nálam. Vagy a routerrel volt gond vagy a modemmel vagy én nemtom de a 7 player-ből 1-et láttam normálisan a töbi kapcs. hibás volt. Nem tudom mi ilyenkor a megoldás mert nekem sehogysem akart jó lenne. 1x-1x működött aztán legközelebb megint szar volt... :/ -
#104276 Egy kis off!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyan nem mai de nekem iszonyatosan bejön! Jó lenne egy ilyen a tdu-ba. :P
-
Robi546 #104275 Egyébként hamarosan (1-2) hét múlva lesz új netünk, 5 megás most pedig 1 megás van lehet hogy azért laggoltok,nem ? -
#104274 Ugyan én erről a krúzról lemaradtam de én is a "kulturáltabb", lassabb krúzokat szeretem. Igen lehet menni 350-el is úgy hogy nem ütközünk de ilyenkor sok a "ha" mert ha nem jönnek a civilek, ha van követési táv, ha odafigyel midnenki ha...stb. Ennek egyszerű a magyarázata ha 200-al mész sokkal több időd van reagálni egy helyzetre mintha 350-400-al. De kategória függő is a dolog mert menjél az a3-assal 200-al meg menjél az enzoval 200-al... :) Na mind1 a lényeg hogy van amikor jó állat módjára menni de azért inkább a lightosabb krúzok a nyerők nekem. Ezek lazábbak, nincs feszkó annyira, kevesebb az esélye az ütközéseknek és a szétszakadozásnak, ami ugye szintén feszültséget szül egy idő után... De hangszúlyozom hazudnék ha azt mondanám nem jó időnként üveghangon repeszteni. :) -
Robi546 #104273 Ìrtem,oks nem baj majd a kövibe jövök. :) Addig megpróbálok valamit csinálni hogy ne akadozzon a kapcsolat. :) -
DoNLaCeee #104272 Én jobban szeretem a lasabb krúzt -
#104271 Amúgy Entex mondta hogy loholni kellet,erre amúgyis ki akartam térni itt,hogy most ugye mondhatni ez csapatós krúz volt mert kentük rendesen végig.....Szerintetek mélyk a jobb? Az ilyen hadd menjen ütközünk 5percenként vagy a lightos kressz krúz amilyen szoktak lenni 200körüli tempóval?
Szerintem egyértelmüen jobb a 200körüli tempós krúz mint ez,nekem tetszett ez is ,jól szórakoztam...de nem az igazi szerintem. -
Entex #104270 Amíg nem csinálod meg a netedet nem fogsz tudni velünk krúzolni, mivel kapcsolathibás vagy és nem tudunk lockolni téged, nem engedi a játék. Valószínűleg a routered vagy a tűzfal nem engedi ki a TDU-t nyissál neki portot! -
#104269 Annyira kapcsolathibás voltál hogy azt se láttad mit irunk neked,ezért nem tudtunk lockolni se téged.Sajnálom tényleg,a kapcs hiba nem a te hibád...de hát nincs mit tenni.
-
Robi546 #104268 Ne már.... Nem látlak titeket, lezártátok ? Mert azt hiszem nem csatlakoztam. :(( Nem tudjátok fel nyitni hogy belépjek ? :S -
Robi546 #104267 Oks,egyébként már fent vagyok a Chrysler szalon előtt várakozok,gyertek sokan. :)
#104266 Igen,mielőtt lezárjuk :)) Logikus. -
Robi546 #104265 Na jó de valahogy be tudok lépni nem ? :D -
#104264 Ha lezárjuk akkor nem tudsz csatlakozni. -
Robi546 #104263 Értem és oda hogy lehet csatlakozni, el mondod ? Ha mégis lezárnátok tudjak csatlakozni. :)
___________________________-
Fél óra és krúz,megyek kajálni aztán megyek fel. :)))) -
#104262 Isolate-Lezárjuk a layert és olyankor nem tudnak újjak csatlakozni csak ha feloldjuk,a trollok ellen és privát gurulásra jó. -
Robi546 #104261 Mi az az iso ? :D Bocs hogy ennyit kérdezek de csak hétfő este kezdtem multizni. :) -
#104260 Ha nem trollkodnak akkor nem rakjuk isoba. De mikor ránk jön egy állat akkor nincs mit tenni néha :( -
#104259 Berakjátok isoba? Később lehet csatlakozni? -
Robi546 #104258 Nagyon jó,megyek az tuti. :) Ez máma lesz ?:))
Ott leszek! -
#104257 És ami nincs rajta a plakáton még ugye...csak civilizáltan menjünk , várjuk be egymást,jah...és jó volna kitervelni egy útvonalat amihez nekem nincs ötletem igazán,ha valaki tud valami szép helyt,világitótornyok vizesések stb akkor ossza meg velünk :) Mehetnénk világitótorony túrára is :D Vagy akármi :)
-
DoNLaCeee #104256 [IMG][/IMG]
-
#104255 Én szinte mindennap szervezek valami krúzt ahogy csak tehetem :) Holnapra gondoltam ezt amúgy :) De majd lesz plakát. -
Robi546 #104254 De persze nem ma! XD Majd valamikor máskor,péntek este 7-kor nem lehet ? :) -
Robi546 #104253 Értem,van is B verdám, Ferrari F430 szóval mehetünk. :D -
#104252 Nekem elég volt most a motorozás :D Egy csapatósabb krúzra gondoltam ami kéne még...B verdákkal mert A az már túúúl gyors :D -
Robi546 #104251 Na,bejártam az összes autó szalon-t majd bemehetek most már moci szalonba is meg vettem, MV Augusta Tamburini F4-et szóval most már mehetek mocis krúzra is. :D Am azon a mocison ott voltam én is csak később érkeztem + nem végig mentem csak én McLaren-el. :DD -
#104250 Az a 2. kép nagyon ütős! -
#104249 Mai mB krúzról 3 kép...
És a tegnapi G krúzról még 2,nem nagyon sikerültek ezért van csak 2,ezek se nagy számok...
-
Entex #104248 Miattam volt kavarás de már nem tudtam visszaszólni, hogy kezdjétek csak rendes időben. Jó lenne ha a többi krúzt is tudnátok 19:20-ra időzíteni ha nem nagy baj. -
#104247 Nah most ért véget:) Nagyon jó volt,Lacó kár hogy elmentél :( Meg Atty is,de majd legközelebb :) Képek hamarosan. -
#104246 Nem. Plakáton is 18:30 volt. -
RYO21 #104245 Basszameg nemúgy volt h 19:30kor lesz a motoros krúz? -
#104244 Már meg is van az album!
Ezer hála. -
bazso29 #104243 The Glitch Mob - Animus Vox -
#104242 Egy kép máról Norbi&Benci:
-
#104241 Én már fent vagyok. -
#104240 Amúgy jeleznétek légyszi ki jön a mocis krúzra?