107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • DoNLaCeee
    Yo volt csak kár h nem tudtam kilökni a külföldieket akik kilöktem engem is :D
  • bency
    Képek szokás szerint később :) Amúgy vélemények?:P
  • bency
    VÉgig jöhettél volna,nem voltunk lezárva és sokszor volt hely is :)
  • Robi546
    Áh,lekéstem na mind1,majd máskor. :/
  • Laaccoo
    Akkor mégse fél8?
  • Entex
    várjatok meg pls 2 perc és fent vagyok
  • 0Diaz0
    Kinek mi.. :)
    Én mindkettővel elvagyok!
  • bency
    CLK még tetszik úgy ahogy,nah de a Saleent utálom vezetni is és kinézetre se tetszik.
  • 0Diaz0
    Elég szomorú.. pedig azok nagyon pöpec kis verdák.. bár a CLK kicsit lomhább sajnos.. de azzal is lehet tolni 370körül.. az S7TT-vel meg 430körül szélárnyékban
  • bency
    Épp most fogom lecserélni a CLK t és S7 et is :P
  • 0Diaz0
    hehehehehehe
    Jóis amikor 2-300km-t nyomunk 8an CLKGTR,S7TT,Enzo-val.. :P
  • Robi546
    Oké na majd megyek inkább Dodge Challengerrel, 180-200at úgy ahogy kiviszi az szerintem jó. :D Máma tettem egy "kevés" kilómétert a MV Augusta Tamburini F4 motoromba, 70 Km,összesen: 90 vagy 100 van rajta. :P Elég sok. :D
  • bency
    Nem tudom hogy szoktál menni mivel nem jöttél még velünk de szerintem B vel te kened neki majd...gyere felőlem.
  • Robi546
    Értem, B kategória is jó nem ? Bár vissza tudom magam fogni. :)
  • bency
    Nekem jó,ha a többieknek is...

A kategóriát elfelejtettem a plakátra irni,az a baj szivem szerint mindegy ha vissza birja magát fogni az ember gyors autóval is.
    De ajánlom a maximum D kategóriát.
  • bboyatty
    Nem lehetne fél órával hamarabb kezdeni?
  • Robi546
    Oks de azért most megpróbálom még ma de ha nem jó akkor várok az új netre.
    A Kategória mindegy ?
  • Entex
    Ha még mindig nem jó a neted ne foglald feleslegesen a helyet a layerben, mert lehet, hogy valaki miattad marad ki az iso-ból.
  • DoNLaCeee
    [IMG][/IMG]

Büntetünk és leigázunk :D
  • marcihusi
    Ott leszek ha minden jól megy, a hegyi útvonal a kedvenc. A kategória mindegy?
  • bency
    Nah itt a plakát,annyit szeretnék kérdezni hogy én tudom az útvonalat fejbe de gps nélkül eltévesztem és ha isoba vagyunk téve nem léphetek mindig ki GPS t beállitani....hogy kéne megoldjam ezt hogy tudjam az utat GPS nélkül? De végülis megoldjuk valahogy :)
  • bency
    Lesz lesz,a megszokott 19:30 időpontban,és szokásos laza 200as tempó lesz...plakát később.
  • marcihusi
    Köszi mindenkinek a tegnapit. A gyors vs. lassú cruise vitában azt kell mondjam nekem mindegy lenne, de sajnos a traffic nagyon sokat baszakszik mostanában, és sajnos a nagy sebességű haladásnál rendkívül bosszantó dolgokat produkálnak. Ezért azt kell mondjam a lassabb haladás mellett teszem le a voksomat.

• Robi546
    Benci,máma is lesz krúz ? Majd később rakj be képet hogy mikor és hol. :D
  • bboyatty
    Na akkor ma szabad vagyok este, mehet egy lazább krúz. Ezt az utolsó pár hetet ki kell élvezzem, mert egy ideig csak fórumon leszek.
    (Bencinek már mondtam, hogy hó végén megyek ki Magyarba dolgozni és ha lesz is csak mobil netem lesz az meg tuti nem elég online játszani.)
  • DoNLaCeee
    nekem azt írja a modding tools h unable load request vehicle data
  • Entex
    Meg a krúznak eleve az a lényege, hogy együtt menjünk, nem az, hogy nézzük ki hányszáz kilométerre van, aztán minden második civilt telibe trafálunk, szerintem!
  • bency
    Modding toolsba a cameranál át állitod jobb oldara.nagyon egyszerü. lent a jobb sarokba néz valahol ott van.
  • DoNLaCeee
    vagyis a cam legyen jobb oldalt...
  • DoNLaCeee
    Az lenne a kérdésem h van ez a Supra farboundra van kicserélve és a pali jobb oldalt ül... nekem a cam meg ball oldalt van h lehetne megcsinálni h jobb oldalt üljön ?
  • DoNLaCeee
    [IMG][/IMG]
  • bency
    Már eleve sokkal reálisabb egy krúz mikor lassabban mentek,még ha nem is full kressz,de más mikor egy laza 200max és szó szerint csak úgy krúzolunk,hangulatos.
    Én meg egy A-B verdával is tudok lassan menni....felváltok 6osba hamar és onnan laza :)
  • Entex
    Igen erre gondolok én is. Az a legjobb mikor a másik player beléd vágja a civil autót, elkezdesz brékelni és már szellemként rak vissza az útra, a többiek meg mennek tovább :D
  • Norby646
    Pontosan ez a bajom sokszor nekemis. Ha egyszer lemaradsz azt rohadt nehéz behozni. Ilyenkor hiba hiba hátán. A civilek közlekedése meg sajnos tényleg ilyen és az idoda csúszkálás a legrohattabb mert nem tudod hogy valóban hol van az autó... De úgy vettem észre hogy ezek a dolgok csak akkor fordulnak elő ha nem egyedül mész. Gondolom nem tudja "összehozni" a szerver a játékosok között a körnmyezetet. Ha megfigyeled sokszor van hogy előtted megy az autó kikerülöd a mögötted lévő játékos meg átmegy rajta a civil elrepül a játékos meg gond nélkül megy tovább mert nála nem is történt semmi. De a lámpákra is igaz ez. :)
  • Entex
    +1 a lightos krúznak. Most is a kilátótól indulva lemaradtam vagy egy kilométert és annyira utol akartalak érni titeket, hogy állandóan elbaltáztam. Ráadásul a civil autókkal is nem tudom mivan mostanság, de rohadt idegesítőek, hogy ok nélkül beléd fordulnak meg egyszer csak megjelenik a semmiből előttem 5m-re, az ok nélküli sávváltogatást meg nem is említem, mert ez ugye mint tudjuk nem bug hanem feature, a'la Steve Jobs, és az a legjobb mikor egyik sávból a másikba csúszkálnak oda-vissza, hát azt esélytelen kikerülni 350 felett..
  • Robi546
    Okok,na én mára léptem,csáó holnap leszek. :D
  • Norby646
    Jah értem. Hát azt nem ismerem. :) Na mind1 majd az új net! ;)
  • bency
    Mai krúzról 3kép,meg az egyik új kedvencemről Kár hogy a belső kamera nem tökéletes...

• Robi546
    Értem,egyébként MadNet,szlovák mivel szlovákiai vagyok.
  • Norby646
    Bízunk benne. :) Amúgy annak gond nélkül kell vinnie a tdu-t. A jelenlegi "hibás" is csak egy beállítási gond sztem csak a fasz tudja hogy mit kell meg hogyan állítani hogy jó legyen... Mondom nekem ugyan ez volt... Amúgy milyen szolgáltató?