Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Na bassza meg. Megvan a 64 bit, de lusta vagyok felrakni, amíg nem lesz minimum a két giga ram a játékok gépigénye ,( vagy be nem szarik a winfos) akkor addig szarok a dologra... <#hehe> De úgyérzem a vista behalás hamarabb lesz mint a minimum 2 giga ram a játékoknál xD

IJIazz
de szerencsére HC és maradjon is így<#ejnye1>
no offense<#wink>

somdav95
Most találtam a képet, úgy látszik, épp unatkoztam akkor mikor csináltam xD

[HUN]FaTaL
Az NFS egy fos..

32biten az összes megcímezhetõ memória 4gigabájt amibe beleszámít a videoram, a proci cache de még a vinyócache is, úgyhogy 32biten tuti nem lesz 4gigabájt memóriád.

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Vagy jöhetne a tdu 2, és venne mindenki azt 😊

[HUN]FaTaL
Ha nem kéne HC akkor mennék 😊

BB7
Húz a név! NFS! Ma már minden taknyos kölyök tudja mi az a TDU! -.-
EA már hanyadik bõrt húzza le róla? SZÁNALOM!
somdav95
Nyugi az csak doboz. Az 576-ba is már kivan téve vagy 20 doboz hogy Need for Speed: Undercover, és rávan írva az elsõ kettõre hogy elõrendelhetõ 😊 Elbírom képzelni a nyolc évesek arcát mikor meglátják hogy még nem lehet megvenni <#eplus2> Személyszerint amennyit láttam abból a játékbol, még azt se érdemli meg hogy letöltsem... <#vigyor> Inkább beruházok egy Far Cry 2-re, az online miatt...
weed: A Vista 32 bit ugye támogatja a négy giga ramot? <#vigyor2>

jofer
Én is észrevettem!

Más! Mostanság pedig azon gondolkodom, hogy az új NfS-nél olyan dolgokra vágynak, ami nekünk itt a TDU-ban már megvan... Miért nem vesz mindenki TDU-t??? <#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

w77d
pontosan így volt... itt várta mindenki hogy végre tolhassuk ezeknél már a fiókba volt dugva XD

somdav95
Én már láttam, tényleg érdekes, ha jól tudom mikor a film megjelent még a játék ki se jött, de ebbe nem vagyok biztos 😊

Falkon
Én is láttam már párszor de nagyot néztem<#nyes>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

BB7
Huhh! 4× láttam ezt a filmet na de ezt nem vettem észre! XD Am. mennyit fizettek vajon? <#rolleyes><#idiota>
Falkon
LOL
Most néztem meg psp a TAXI 4-et
Amikor a rendõrségen van a két gyerek meg Daniel,és Daniel megkérdezi hogy tudják e hol vannak a játékok erre kihuzzák a fiókót és ez kukucskál ki:

<#buck><#idiota>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

És aki csaj????????? Az mibe jöjjön gagyi?

Én veszélyesen vezetek 😄
Mikor láttál vezetni?
Amúgy nem tagadom csak kérdezem.

Ez van én tudtam magamról hogy béna vagyok de még azt a kicsi önbizalmam is elveszed most végleg padlóra küldtél <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

TDU 2 nick: SpeedHUN

BB7
Jah persze! XD Azért kérlek ne próbáld ki! Mert manapság nehéz jó Házigazdákat találni! <#pardon1>
Pepsi Twist
ja de az a buzi lagg miatt van 😄 a valóságban simán bejön 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

somdav95
Pepsi tényleg összevissza megy. Volt olyan mikor azt játszotta hogy 20 centire a lökhárítómtól, de megelõzni nem elõzött, csak követett. Persze mikor satuztam belém jött<#eplus2>

Pepsi Twist
<#idiota>

solo
Ehemm, most jut eszembe, hogy bejöttem, és láttam pepsit: D
Szal, pepsi, és speedlimit.
Ahogy ti vezettek tdu-ba én örök életre elvenném a jogsitokat: D
<#idiota><#banplz>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Pepsi Twist
muhahahaha

popzu
vki most jön 1et menni?

Misi az ezredes
Elég messze volt a lakás h bicajjal menyek haza 😄 meg elég hûvös szél van a sulim fele :S XVI ker dombtetõ

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Doki17
Megvettem én is ezt a játékot Norby69 néven vagyok bent a játékban, szeretnék segítséget kérni tõletek hogy hogyan is mûködik ez az egész. Mivel most kezdtem még csak F-es autóm van, régebben már végigvittem a játékot singeleben ameddig csak lehetett, úgyhogy a játékot ismerem.

mila69en
de mûködik, én sem szoktam berakni a dvd-t a meghajtóba😊 ha megvan az origi cd key-ed simán tudsz gamelni lemeznélkül online!! csak mdf/mds-be legyen felklonozva a gépedre az origi lemez

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

0blueman
én 10-re, közelebb nem is lakhatnék hozzá

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

bbb007
de ez a modszer nem mükszik esetleg be teggyem a mappájába tdunak a képfájlt??

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

atomboy
Bicaj? 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Szerbusztok! Péntek este kezdetét veszi a második MAGNUM túra! Találkozás: annál a szalonnál ahol a Ferrari 308 GTS-t lehet kapni! Megjelenés kizárólag FERRARI 308 GTS piros színû kocsival! És az uraknak Hawai mintás ingben!!Idõpont:19.00 óra! Várakozás:10perc! Mindenkit szeretettel várok!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

bbb007
fent van az eredeti

orszagtom
gamecopyworld.com --> DVD image letölt, YASU (vagy új daemon), ISO bemountol, és play the game
Persze csak ha fent van az eredeti...

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Misi az ezredes
oh nyald meg a hógolyóim... Nekem kocsival 10-15 percre van a suli 😊 gyalog 1-2 óra busszal 1-2 óra

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
Én 100 méterre lakok a sulitól, csak egy úton kell átmenni és ott vagyok. Örülök is hogy reggel nemkel sietni 😊

Roger6
Péntek 7-kor, belevéstem a bibliámba! 😊 Én menek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
Bazzeg 12:45-kor volt vége a sulimnak és 2:24-kor jött az a busz amivel haza tudok jönni -.- Jó kis nap

bbb007
bárcsak ott leehtnék a cruzon😞 szaarba nincs meg a ccd-m fasssszom aston kruz kedvencem az aston

orszagtom
Kívánok!

Aston VS TVR krúz pénteken, 7órakor. Tessenek jönni minél többen! HC-ben! 😊
Péntekig még emlékeztetlek majd benneteket!

TDU Project Paradise nick: ToMeE

geri777
meg még a serialt se tudtam beirni szoval nem hiszem hogy van profilom

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
Végig zongorásztam az összes mappát a dokumentumokba de nem találom

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Sanyix
valahol a dokumentumokban

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

geri777
És hol van a profil ha megkérdezhetem ?? bocsána t a sok hülye kérdésért

Sanyix
a meglévõ profilt kell törölni, és újnál újra megkérdezi, aztán már a beállított képfrissítésre vergõdik induláskor.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

geri777
Hellosztok a gépigényem meg van meg minden de amikro belépek a játékba befeketedik a képernyõ és csak a hang megy hogyna lehet beeálitani a játékot hogy 60 mhz en menjen ???

elöre is köszönöm a válaszod !

Pálinkás szép, jó reggelt kívánok mindenkinek 😄 FIGYELEM!!! Szerda este 19.00 órai kezdettel CATERHAM találkozó lesz! Helyszín: OAHU szigetén a dél-nyugati világítótorony melletti parkoló! Útvonal: a hegyen át a "DIVIDE TO RULE" versenyre! A verseny jelszavas lesz! A jelszó: phhu!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

[HUN]FaTaL
Nem de ezt nem lehetett kihagyni 😄 Én nem wowozok, rühellem, mint a szart, tõlem aztán szidhatod 😄

az ismerd fel képrõl a helyszínt topik-ba új kép van:

sztem elég ismert kereskedés.. 😄D

Roger6
Téged még meglepnek Pepsi viselkedésformái? <#kuss>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

w77d
átmentél pszichológusba? helytelen viselkedés, nem engedhetjük meg magunknak.. jesszusom... ki vagy te és mit csináltál Pepsivel? XD

Pepsi Twist
gyerekek... kérem nyugodjatok le, ez helytelen viselkedés, ezt nem engedhetitek meg magatoknak... <#pardon1>

drot
mert most mintha csak én basznám össze a topikot, állandóan mindenki minden hülyeséget ír ide ha nem tûnt volna fel.A wowosok meg egy szóval KOCKÁK és az már nem játék amit csinálnak szóval wow nélkül is tudni kellene élni.<#boxer>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"