Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
32biten az összes megcímezhetõ memória 4gigabájt amibe beleszámít a videoram, a proci cache de még a vinyócache is, úgyhogy 32biten tuti nem lesz 4gigabájt memóriád.
http://goo.gl/gd6Zi5
EA már hanyadik bõrt húzza le róla? SZÁNALOM!
weed: A Vista 32 bit ugye támogatja a négy giga ramot? <#vigyor2>#vigyor2>
Más! Mostanság pedig azon gondolkodom, hogy az új NfS-nél olyan dolgokra vágynak, ami nekünk itt a TDU-ban már megvan... Miért nem vesz mindenki TDU-t??? <#idiota>#idiota>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Most néztem meg psp a TAXI 4-et
Amikor a rendõrségen van a két gyerek meg Daniel,és Daniel megkérdezi hogy tudják e hol vannak a játékok erre kihuzzák a fiókót és ez kukucskál ki:
<#buck>#buck><#idiota>#idiota>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Én veszélyesen vezetek 😄
Mikor láttál vezetni?
Amúgy nem tagadom csak kérdezem.
Ez van én tudtam magamról hogy béna vagyok de még azt a kicsi önbizalmam is elveszed most végleg padlóra küldtél <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
TDU 2 nick: SpeedHUN
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szal, pepsi, és speedlimit.
Ahogy ti vezettek tdu-ba én örök életre elvenném a jogsitokat: D
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Persze csak ha fent van az eredeti...
TDU Project Paradise nick: ToMeE
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Aston VS TVR krúz pénteken, 7órakor. Tessenek jönni minél többen! HC-ben! 😊
Péntekig még emlékeztetlek majd benneteket!

TDU Project Paradise nick: ToMeE
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
elöre is köszönöm a válaszod !
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"