Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roger: hát igen, kíváncsi vagyok mit szólnának az LFS-hez, pedig az ám a jó <#eplus2>#eplus2>
Spirit of Perfomance Koenigsegg
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Azok sírnak, akiknek nem megy, pedig 200-al nyugodtan be lehet venni egy kanyart, akár HC-ben is.... Csak gyakorolni kellene. Menjetek NFS-ezni.... puncik....<#mf2>#mf2>
Akinek esetleg nem világos, és megbántódna, ne tegye. humornak szántam
http://www.freetvmaci.info/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Javaslom, indíts egy külsõ lejátszót, ne a játék rádióját használd. Nekem is fagyasztotta a játékot, mi több, miután kivettem a zenéket, a fagyás maradt. Én a KMP-t használom. Elindítom, aztán a TDU-t, és semmi gond. igaz, míg a megfelelõ hangerõpáros kialakult, az belekerült pár játékindításba, és a TDU saját zenéi olyankor nem hallgatnak el, (menü, kocsivásárlás, ház) és az zavaró, de nem töltök ott sok idõt.... Ahogy tudom, winamp is jó a célra....
http://www.freetvmaci.info/
http://goo.gl/gd6Zi5
6ATA9! Ha nagy zenét szeretnél betenni, javaslom h playlist-et tegyél be a könyvtárba! Az kisebb, és azt is tudja kezelni a TDU! <#wave>#wave>
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Gondolkodnék én! Csak beteg vagyok és itthon fetrengek! Ja és h. +legyen a boldogságod én is teszek egy "😄"-t a komi végére! <😄>😄>
És csak zene berakásnál csinálja? Vagy csinálja másszor is?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
( tuti jó zenéket raknék be 😄)
Egyébként: ATA \"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is\" XbOx360, Retroautok, Canga, Cruiser stb...
Fájlméret-re gyanakszom! De ha leírnád a hibaüzi szövegét... Többen tudnánk/és többet segíteni! <#kacsint>#kacsint>
Egyébként: ATA \"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is\" XbOx360, Retroautok, Canga, Cruiser stb...
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Ferke: Én jobbról balra a második, fehér inges. farmer gatyás, szemüvegesre gondoltam <#miaz>#miaz><#vigyor>#vigyor>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...