107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    F kat: Lexus ls600h

Na ezzel jövök. :) Viszont most eltűnök egy kicsit mert dolgom van. Ha hazértem megnézem a topikot mi a helyzet aztán húzok fel a szigetre. :)
  • Norby646
    Ebbe csak bug mode van... De am fogalmam sincs... Te nem jössz am? :) Már ha van backup-od és be tudod üzemelni a game-t... :D
  • Entex
    ezen nincs debug mode véletlenül?
  • Norby646
    Akkor passz... :/ Próbáld meg újraindítan ia gépet esetleg. De sztem akkor az a problémája hogy belepiszkáltál... :S
  • Entex
    videók után..
  • Norby646
    Az f katon muszáj vagyok változtatni mert moddoltam és nem tudom milyen volt alapból... :/ Pont a hummer van rajta... :D Gyorsan felszaladok a játékba és keresek vmi f katost. Sry!!!
  • Norby646
    Mikor crash-el be? Indításkor egyből mielőtt a kisvideók bejönnének vagy azok után?
  • Entex
    Derohadt idegesítő ez a tdu.. nagy nehezen rájövök, hogy hogyan függnek össze az adatbázisok, utána megcsinálom amit kell és becrashel indításkor, pedig 10x ellenőriztem már mindent
  • Norby646
    Okés, köszi! Többiek? :)
  • bboyatty
    Én ezekkel:
    F: Alfa GT 3.2 V6 24v
    D: Mercedes-Benz CLK 55 AMG
    C: Lotus Sport Exige 240R
    B: Lamborghini Gallardo SE
  • Norby646
    Én is beírom még1x h ne kelljen a lap legaálljára visszaolvasgatni... Szal én ezekkel jönnék:

F: Saturn sky
    D: Aston v8 vantage
    C: VW v12 roadster
    B: Dodge viper coupe
  • Norby646
    Igen, köszönöm!
  • Laaccoo
    Én jövök.
    F: Audi TT
    D: DB9
    C: Nissan GTR
    B: F430
    megfelel?
  • bency
    Nekem ez tetszene egy minőségi beltérrel
  • Norby646
    Okés, a motiválós dolgot már nem tartom fent, a mostani projektek miatt an épp elég zmodellerezni valóm amikor van ilyesmire időm. Remélem nem haragszik senki. :)
  • bboyatty
    Nekem tetszik az ötlet.

Dragre pedig ha ma lesz akkor megpróbálok eljönni, mindjárt mondom mivel.
  • Norby646
    Na amúgy akkor kik jönnek a mai drag-re? És mivel?
  • Norby646
    Hozzáteszem nem vagyok suzuki fan, nem is szeretnék suzukit soha (bár persze ha más nincs akkor jóaz). De ez konkrétan érdekes jelenség lenne a tdu-ban főleg abból kiindulva hogy swift mekkora örömet okozott itt pár embernek... :D
  • Norby646
    Lehet kiröhögtök de erről mi a véleményetek? Kocsi
    Próbálok olyanokat keresni amiket még nem konvertáltak be. Illetve olyanokat is amik inkább hétköznapibbak... :)
  • Norby646
    All light and front light. Annyi a különbség hogy az all lgt-nél amikor villogsz nem csak az első hanem a hátsó lámpa is világít, míg a front-nál értelemszerűen cska az első mint ahogy a gyári autók.
  • bboyatty
    Azt mondd még meg nekem, hogy erről az oldalról töltött autóknak a car mappában van olyan, hogy ALL LGT meg FRONT LGT melyiket kell betenni? Mi a külömbség?
  • Laaccoo
    Akkor este verseny? Ki jön?
  • bboyatty
    Köszöntem.
  • Norby646
    Hummer H1 Alpha
  • Norby646
    Na várjál akkor feltöltöm neked... :)
  • Norby646
    Miért? Mire számítottál?
  • bboyatty
    Csak sajnos valami hibát ír ki mikor le akarom tölteni.:(
  • bboyatty
    De, ez gyorsan ment...
  • Norby646
    Csak nem ERRE gondolsz?
  • bboyatty
    Sajnos ott sincs semmilyen 3-as kabrió, de majd ha lesz kedved a H1-es Hummert áttehetnéd.
  • Norby646
    Forza 4-es kocsikat nézegess. Raktam be linket amúgy.
  • Entex
    Elméletben már megvan, este felé kész lesz ha sikerül, csak elég komplex rendszer alapján dolgozik, össze vissza hivatkozik az adatbázisban több bejegyzésen át.. Ha ezt rendbe tették volna lehetne nyerni vele pár FPS-t.
  • bency
    Nekem az tetszene ha akkor lehet változtatni a felnin mikor már megvettük...ezt simán megcsinálhatták volna.
  • wollnerd #104406
    Ez komoly? Bizonyítékot tudsz mutatni?
  • Entex
    Kicsit beletúrtam az adatbázisokba a TDU-ban.. Mennyi be nem fejezett autó van benne el sem hiszitek.. Robogóktól kezdve, a GSXR, Subaru Impreza, Lancer Evo, Citroen 2CV, Mazda RX8,Audi A8,BMW-k.. nagyon komoly kár hogy a modellek nincsenek meg hozzá.
  • bboyatty
    Hát elég nagy kár, pedig fasza lett volna. Esetleg egy másik 3as kabriót? Melyik Forza autólistáját nézzem át?
  • Entex
    Arra esetleg valakinek ötlet, hogy, hogyan lehetne megoldani, hogy egy autóhoz amihez, teszem fel van 2 gyári felni amit lehet választani alapból, még több felni "slotot" hozzáadni? Úgy, hogy lehessen választani 8-10 felni közül akár, amikor megveszed.
  • Norby646
    Olyan autókat tudok konvertálni amik a forza-ból származnak. Hogy miért azt hosszú elmagyarázni, de a lényeg az hogy a forza modelljei azért alkalmasak nagyon konvertálgatásra mert minden egyes alkatrész külön-külön van, amiket ha megfelelően csoportosítassz akkor simán meg lehet csinálni a textúrázást ami az egyik időígényesebb része az egésznek. Sajnos többet nem mondhatok, mert midnent combat mondott el és meg is kért hogy maradjon köztünk. Nagyon szívesen segítenék egyébként de ez nem lenne fair combat-al szemben. :) Amúgy hozáteszem én sem értem mire ez a nagy titkolózás, miért nem lehet egy tutorial videót összeállítani? Persze ez elég hosszú lenne de meg lehetne csinálni mondjuk részenként. Na mind1 ezt úgyse fogom megérteni de mivel nem saját magam jöttem rá, hanem segítségből, és mivel elég sokat is segített, pedig én magamat is elhajtottam volna párszor :D így nem lenne vmi korrekt.

A lényeg hogy a forza-ban mivel nincs ilyen autó így egyelőre ez esélytelen részemről... :/
  • DoNLaCeee
    [IMG][/IMG]
  • bboyatty
    Pedig Murcielagoval, olyan szépeket lehet deiftelni, persze a valóságban ez biztos nincs így.