107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • becsiati
    Tisztára mint az oviba!! :D
  • bboyatty
    Ne foglalkozz velük. Én sem értem igazából mire ez a sok hiszti? Trollkodni akarnak vagy nem tudom. Nem húzd fel magad rajtuk. Igen Norba neked is szól, szánalmas ez a viselkedés.
  • Norby646
    1: Nem hekkelt autókkal mentünk... Miután végigtoltuk a veresenyt, utána Entex és Laco hozott 1-1 "feljavított" autót... ennyi volt a nagy hekk.

2: Attól hogy neked nem tettszik valami, attól az nem feltétlen hülyeség. Akárhányszor volt ilyen szervezve mindig mindenkinek tetszett. Erről ennyit.

Ennek az egésznek nem az volt a lényege hogy ki nyer vagy ki nem, mert általában könnyen meg lehetett állapítani hogy ki fog nyerni, abból hogy ki mivel jött. Itt a szórakozás volt a lényeg és jól is éreztük magunkat.

Marha könnyű kritizálni mindenkit.

Norba ez neked is szól, te is ehhez értessz nagyon. Sajnos félreismertelek de nagyon. Látom most sem bírtad ki hogy rákontrázz erre is kicsit ha már nem tudtál jönni... Előtte meg hogy odavoltál hogy te mennyire akarsz jönni aztán meg itt hisztiztél pár hsz-el lejjebb hogy nem tudtál jönni.
  • 0Diaz0
    Amúgy igen..
  • DoNLaCeee
    de*
  • DoNLaCeee
    Most nem azért te ti ebbe mit élveztek h az nyer akinek jobban szét van hackelve a kocsija?
  • 0Diaz0
    Mondom.. nemlényeg!
  • Norby646
    Természetesen nem ez volt az utolsó ilyen. Mivel tetszett midnenkinek ezért lesz még ilyen kaliberű verseny. Nem maradtál le semmiről még ha azt is hiszed. De ne én legyek a hibás mert neked pont most van szétszedve a géped...
  • bboyatty
    Ne haragudj meg de nem csináld már, hogy Norbi a hibás meg a többiek, mert neked szét van szedve a géped. Ezzel csak elbaszod a többiek kedvét, ne csináld azt amit Bécsi, nem voltál ott majd ott leszel a következőn és kész. Most volt idejük lefutni hát lefutották, szórakoztak egyet és kész.
  • 0Diaz0
    Elég régen jelentkeztem rá.. de nemérdekes.
  • bboyatty
    Az 1000 romás dolgot nagyon szépen tálaltad, ha így kér meg Bécsi is akkor még el is gondolkozok rajta.

Norba: Nem kell kiakadni, én dobtam fel az ötletet és nem tudtam menni velük, mert a szerver nem dobott be senkit. A másik dolog meg az, hogy nem úgy volt megrendezve, hogy a TDU világában rendezett utolsó SG-s Drag, én is benne vagyok, egy ismétlésbe. Szóval nyugi, sőt azt mondom neked, hogy amikor összeraktad a géped jelenj megy egy Drag plakáttal és hidd el leszünk rá elegen.
  • Entex
    Annyi a történet, hogy isozásnál nem nyomta meg a gombot, a layer kihajította és utána mi voltunk a sz*r szemét k*csög g*ciládák és felajánlott 1000 romát, akit szájal kéne boldoggá tennünk.
  • Norby646
    B*meg, hogy akárhányszor szervezek 1 krúzt vagy bármit utána 1vki biztos van aki itt morog nekem.

Entex: Egyetértek. Bár nem tudom milyen a bécsi style, de nem is akarok belemenni.

Norba: Ne haragúdj de ha 4 embernek jó (és eredetileg nem is 4 hanem 6 lett volna) akkor nem 1 ember miatt mondom azt hogy bocsi norba nem tud jönni akkor fújjuk le az egészet, majd 1 hét múlva. Jelentkeztél? Mikor? 1 hónapja? 2? Tegnap beszéltük meg hogy akkor ma megtartanánk, ki jön? Nem írtad hogy jönnél de gáz van. Sajnos ez így működik, atty is lemaradt még se hőzöng itt. Ő ugyanúgy jelentkezett ráadásul tegnap...
  • Entex
    Ha holnap lekapcsolnák a szervert akkor megérteném, de így nekem olyan Bécsi style :)
  • 0Diaz0
    Nemérdekes... csak pont már megint akkor van,amikor jelentkeztem, kedvem is lenne hozzá, de a gépem szétszedve,és most van megrendezve.. = szokás szerint fölöslegesen jelentkeztem mert akkor lett megrendezve amikor 0% az esélye hogy ott tudok lenni..
  • Norby646
    Nemlényeg. Félbevágjuk az ezüstöt... :P
  • Laaccoo
    Komolyvolt, lehetne gyakrabban ;) Ha úgy pontozunk, hogy 1.-3p 2.-2p 3.-1p 4.-0p akkor
    Norby: 6pont
    Entex: 5pont
    Opelos: 7pont
    Én: 6pont
    Opelos nyert.
    Lehetne mondjuk a pályán 1 kör és ki nyer.
  • Norby646
    Majd legközelebb! ;)
  • bboyatty
    Sajnálom, hogy nem dobott be 10 percen keresztül ugráltam aztán kiléptem és vissza és azután se dobott be senkit, de sehol az egész szigeten, nem tudom mi lehetett. Majd máskor.
  • Norby646
    Jah igen a g-kat... Megoszthatom de hozzáteszem csak mi 2-en voltunk a mostani csapatból ott. De külön kirakhatom majd.

Am részemről benne vok. Meg lehetne kitalálni olyat ami nem rendes krúz hanem vmi hasonló jelleggű. :) Várom az ötleteket. :P
  • Entex
    Zsír volt nagyon, még csinálj ilyet! A G-s eredményeket is kirakhatnád :)

Itt vannak a célfotók visszafelé nyillal lehet lapozni
  • Norby646
    Ezt most nem igazán értem. Mert így elég 2 értelmű a dolog de fejtsd ki nyugodtan. :)
  • 0Diaz0
    Mindegy.. ez volt az utolsó ahova lett volna kedvem jönni...
  • 0Diaz0
    Na megint akkor volt drag,mikor nekem hiányzik a gépem belsejének a fele.. danke!
  • Norby646
    Hekkerek!!!! :DD
  • Norby646
    Na. :) Először is sajnálom atty hogy nem jött össze, örültem volna ha ott vagy. A tdu szeró sajnos ilyen néha kib*szik az emberrel. :)

Másodszor: Nagyon köszönöm a résztvevőknek (Entex, Opelos, Laco és jómagam) az egészet, én élveztem, remélem nektek is tetszett.

És akkor az eredmények:

F kategória:

1.: Én
    2.: Laco
    3.: Entex
    4.: Opelos

D kategória:

1.: Opelos
    3.: Én
    4.: Entex

C kategória:

1.: Opelos
    3.: Entex
    4.: Én

B kategória:

1.: Entex
    2.: Én
    3.: Opelos
    4.: Laco

Az összesítettet nem írtam ki mert igazából nem tudom hogy összegezzem... Pontozott rendszerben hogy mondjuk 1. helyzet 3p, 2. 2p, 3. 1p, 4. 0p... Vagy gyözelmek alapján... Nem tudom. :D Jó pontozós rendszer? Mert úgy a legegyszerűbb. Vagy nem is lényeges?
  • Entex
    Kaptatok a GTR-el
  • Ricsi234
    Én a MediaMarktban vettem:)De sajnos nem használom,már,ha gondolod pü-ben odaadom a keyt?
  • vajo
    Hali. Tudtok eladó TDU1-et??
  • Norby646
    Próbálkozz hátha... :(
  • Norby646
    Pedig ott vagyunk és nincs isolate. :SS
  • bboyatty
    Egyszerűen nem dob be, sajnálom.:(
  • bboyatty
    Itt ugrálok már 5 perce de nem dob be.:(
  • Laaccoo
    Fent vagyok,gyertek!
  • Norby646
    Na hazaértem... :D Már kezdtem azt hinni hogy nem érek haza. De itt vok és megyek fel. 7-r még nem fogunk rajtolni csak gyülekező. Figyelem majd a topikot úgy aki akar jönni az 19:15-20-ig írjon ide mert utána kezdjük. :) Na a versenypálya bevezető útjánál várok midnenkit!
  • Entex
    Megpróbálok, most már ennek a végére akarok járni.
  • Laaccoo
    Jössz este?
  • Entex
    asszem megvan a láma :D
  • Laaccoo
    Este 7.
  • bazso29
    Mikor is lesz?

F: Golf R32
    D: Ruf RGT
    C: Tvr Tuscan
    B: Jaguar XJ220