Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majdnem.. 😄

Fitti83
Tegnap nagyon jó volt a Saleen S7 csapatás!!!

Az elmúlt két nap(éjjel 😄) termései! Köszöönm Rob és Lybra!<#taps>
Csemegézzetek:

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

popzu
vki nem szervez ma egy nájt kruzt ilyen 8tol ameddig birod kruz 😄 ilyen szilveszter éjszakai😄 jo lenne nem?

somdav95
BUÉK mindenkinek! 😊

ui: Ferkét nemlátta mostanába senki?? Mi van vele?? <#fejvakaras>

popzu
Szia!
Menj be az Optionsba azon belül Controlsba és azon belül ott fent a füleknél az Optionsba ott pipáld ki az ENABLE WHEEL-t és állitsd be ahogy neked jo a linearity-t és a sensitiveket.

burjanmate
Hülye kérdés volt, bocs, megoldottam.

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
Saját árat hogy lehet beállítani eladásnál?

burjanmate
Próbáltam, nem jó.

RS
Mind1, elég az ablak 😄 én majd Audi S4-el nyomatom, 7.-én hozza csak a futár. 😞

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Toyo
Nem lehet sajna állítgatni, tudomásom szerint. Az ablakot le tudod húzni.. csak úgy süvít a szél 😄

TDUnick: ArtMooney(HUN)

RS
Egyébként a kabrióknak le-föl lehet húzni a tetejét vagy csak simán le van húzva?
Toyo: Szép kocsik. 😉

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

na sikerült le tölteni
köszi de csak a part2 öt tom letölteni a part1-et nem tudom
Toyo

Béla9248
Hi all! Esetleg tudnátok segíteni? Anno találtam itt egy magyarosítást a gps-hez! Esetleg megvan vkinek vagy ahonnan letudnám szedni?

Ui.: szépek a kabriók!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Toyo

Kipróbáltam ja.. 😊

Atti12
Elõkerült a garázsból a flex fûrész? <#idiota>

Toyo

holecsko10
A patchbõl 2 db van van a 1.66a meg a mega pack a 1.66a
Itt le tudod szedni a a másikat meg kell venned az itt fent van az EU PATCH re kattintva csak is online keresztül tudod megvenni. ha nem akarod megvenni eredetiben de látni szeretnéd akkor innen letöltheted part1 part2 de a packos kocsikat megvenni nem szabad mert kilök.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

ja és honnan lehet leszedni a pacht hogy tudjak online-n játszani?
hy nekem meg van eredetibe de nem tok kormánnyal játszani nem találom azt a be álitást tud valaki segiteni?
holecsko10
Hát láttam már szebben kidolgozott módot is de szép. Eddig a 535i-nek a legszebb a kidolgozása belül.

Hoffi
😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
A Z4-esnek milyen a belseje?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

holecsko10
Ebben egyet értek remélem ki dobnak egy módolt hangot hozzá meg kijavítják benne az ablakot. Mert amikor le húzom olyan mintha egy lambo Murcielago ajtó nyílna ki.

Hoffi
nemá 😄 báááe nekem az RS4-re van rakva xD

holecsko10
Melegszik de kettõ külön BMW van a garázsomban egy 535i meg egy Z4.

Hoffi
csak az RS4 alap hangja egy fos(szerintem) meg leszedni se tudok olyan szépen duruzsoló hangot 😞

holecsko10
A BMW a Wiesmann helyén van.

Hoffi
Az Audi RS4-re teszi és nagyon szép a bömbi 😄
már csak azé is kellet a bömi mert unokatesómnak is ugyanilyenje volt és olyan qva jó volt 😄

Toyo
Kis bömmögõ melyik autó helyén van? Jól néznek ki..

holecsko10
Igen karbon bevonatú Koenigsegg

ladics
nincs, de ha mind a 2-õt jelölöd asszem az probléma probáld csak az 1. én bent maradok😊

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

burjanmate
Kösz!
Más: amikor a fórumra akarok bejelentkezni, hiába jelölöm ba a bejelentkezve marad fliratot, mindig be kell jelentkeznem. Erre van megoldás?

hali simán a dokumentumokból a test drive mappát 😊

Srácok újra kell dobnom a wint, mit kéne ki mentenem ,hogy ne elõlrõl kezdjem és megmaradjanak a mentéseim?
HUNMemphis
Hát jól van végülis nekem megér ennyit.1Órácska GT-zés bõven megér.
Jó képek.Az 5. képen baró a Spyker motorháztetõje alatt lévõ izé.A spykernek nem farmotora van? Külsõre nekem az esne le.Sok beömlõ erre utalna.<#confused>
Egy tuti a GT farmotoros.<#buck>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ladics
Másik képfeltõltés,na nézzük milyen,ha rossz akkor rossz😄
pár kép nektek mert éjeli bagoly vok😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

[HUN]FaTaL
Sajnos igen :/

http://goo.gl/gd6Zi5

HUNMemphis
Értem.És akkor ezt minden egyes belépéskor végig kell csinálni? Gondolom igen.<#szomoru1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
Mármint a hangja recseg belsõ, motorháztetõ és lökhárító nézetben. 😄

[HUN]FaTaL
Ez az összes NFS-t lenyomja, de ezt már jópáran nagyon-nagyon régóta tudjuk 😄 Nem is lehet egy lapon említeni a két játékot.

[HUN]FaTaL
Egy csomó kocsinak recseg a belseje nem volt elég éles a füled 😊

Megoldás: Amikor fut a játék ki alt+tabolsz, feladatkezelõ, folyamatok, testdriveunlimited.exe jobb klikk és az affinitásnál a cpu1tõl kiveszed a pipát, nem lesz FPS csökkenés viszont a hangprobléma megszûnik. (Szvsz. ez mehetne a FAQba, a megoldásra Zabimaru jött rá 😄)

Szerintem ez a játék lenyomja a legújabb NFS-t 😊

Áhháááá 😊

Toyo
Hát magyarokat úgy találsz, hogy ott a nevében a hun, hu valamilyen módon.. vagy csak elég magyaros a neve 😄

Toyo
Próbáld meg, de nem fog menni.. ha packos kocsival mész, mondjuk a szalonban nyomsz egy test drive-t, akkor 1 percig megy vígan aztán ledob a szerverrõl.. de olvastunk már olyat is itt, hogy megy mint az álom ugyanazzal a kóddal.. 😊

Igen már müxik végre 😊) Köszi mindenkinek! Játékosokról rá tudok valahogy jönni, hogy ki a magyar meg ki nem??

proway
sziasztok.eredeti gémem van és azt akarom kérdezni h van ez a megapack,és ennek a packnak kell 1 serial-kód ami aktiválja úgymond,és hogy ha ennek a kódnak beírnám a TDU serial-számát akkor az nem lenne jó? ugyanúgy kifagyna ha a megás kocsival mennék?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

HUNMemphis
Hát jah mi együtt szarunk.<#vigyor3>
Srácok van egy kis problém a GT-mel.Nos nekem egy ideje elkezdett recsegni a hangja.Ezelött nem nagyon csinálta vagy nem volt elég éles a fülem nem tom.Kérdésem az lenne hogy:Hangkártya drivert kéne frissíteni vagy TDU-hoz van-e valami hang patch?(Sztem nincs).
Másik hogy GTA S.A.-ba is sokszor nem "játsza le" a hangokat egyszerre.Pölö lövés+robbanás+motorzaj+sikoltozás+esõ...

PC mágusok van ötletetek?
Addig is új színnel kissé porosan.