Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az éjszakai modot h tudom betenni...és honnan tudom letolteni???...link pls
popzu
ebe a hdr cuccba mi jó?😄

értem..oks<#wink>

somdav95
Ja azért H váltós, mert automata a kocsi... Nézdmeg, a csávó se vált, a keze csak a kormányon van..

a chrysler 300c H váltós me mott játszotam vele onnan tudom

Aminél nincs H váltó az a ferrari,merci,a chrysler 300c nem meg vannak még

burjanmate
Igen, csak moddal lehet.
HDR ügy: a 2 fájlt berakod a játék fõkönyvtárába. A beállításokat az enbseries.ini megnyitásával tudod módosítani.

TDU nick: HUN_Matt_92

somdav95
Van, a merci, öhh nem tudom melyik a bálna.. 😊 Meg van a Chysler 300c, meg ha jól tudom még akkor van az egyik lexus..

[HUN]FaTaL
Akkor tévedtem. De amelyik pillangós ott pillangóval kell. Pillangó nélküli automata meg van egyáltalán a játékban?

http://goo.gl/gd6Zi5

hello...h lehet betennni az oan modokat h pl...mas belsot az autoba??.....es egyaltalan van vmikor este a játékban vagy csak moddal lehet elérni?
nesto
régen játszottam már de én a Maserati Gransporttal elég jól tudtam driftelni.
más: felraktam ideiglenesen egy torrentrõl szedett tdu-t, de valamiért nem megy a kocsi. ha féket nyomom világít a féklámpa, és egy tengelyen van a joy-on a fék-gáz tehát akkor a gáznak is kéne mûködnie. átállítottam gombra a gázt de úgy se indul el az autó. valamit én rontottam el vagy valamelyik gombbal bekéne indítani az autót? :S

Helló!<#integet2>Tom hogy már kérdeztem de már marhára idegesít hogy térképen látok 3 magyar embert és amikor a teleportra nyomok akkor egyszerûen nincs ott az úton a kocsijuk!!!<#falbav><#falbav><#falbav>Mit csináljak szerintetek?(Nem vok egy tdu einstein ha írtok vmit azt is mondjátok meg lécci mivel kell azt csinálni)K.Ö.S.Z.I

somdav95
Amelyik kocsiba automata van, abba is H váltóval kell váltani !

[HUN]FaTaL
Csak azokban az autókban megy, ahol ténylegesen H váltó van. Amikben autómata/pillangó van abban pillangóval kell váltanod.

Helló
Valaki tudna nekem segíteni h Logitech G25-el miért nem megy a váltó funkció néhány kocsinál? Megõrjít!!
Köszi
szasztok Tudnátok egy pár a jó drift kocsit ???
[HUN]FaTaL
Irfanview-ban megnyitod a képet, SHIFT+U és világosabb lesz.

somdav95
Mai krúz balival meg mathiasse-val 😊 ( Kurva kép az annyáért sötét, pedig minden világoson van :S )

Toyo
Yokohama , benne van még a michelin, meg a dunlop is, de azokat nem nem cserélte ki nekem. BNKFileEditor-ral tudod kicserélni a fájlokat a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules mappában lévõ Common_car.bnk-ben lévõkkel.

TDUnick: ArtMooney(HUN)

laci 700
A C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt fájlt is töröld!!!

laci 700
Ezt a Yokohama-s gumit honnan lehet letölteni?
THX!

nesto
köszi

Toyo
Nem lesz gond, csak törölj ki mindent ami tdu-s, mehet a C:\Documents and Settings\felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited mentés a levesbe, mert használni nem fogod tudni.. meg a rejtett mappát is töröld ha van benne valami! Szedd le a patch-t és a carpackot elõre, legyen meg.. találj ki egy nick nevet, ne akkor kelljen vele tökölni! 😊 Gamespy-on csinálj a biztonság kedvéért egy accountot addig. Kb. ennyi és mennie kell! (Ha a carpack nem eredeti, ne írj be neki semmilyen kódot, csak arra jó, hogy lásd ha esetleg más packos kocsival van)

nesto
hm, nem jön megfelé a rendelésem az 576-ba ezért még biztos kitart egy pár napig míg feltehetem a játékot. addigis: ugye nem lesz galiba a játékkal, hogy ha elõtte már volt fent egy tört (torrentrõl töltött) verziója?
köszi

Toyo

Toyo
Fatalnak igaza van, már belegabalyodtam hogy mit hova.. bocsi!

[HUN]FaTaL
Nem vagyok morcos, csak válaszoltam. 😊

HUNMemphis
<#nemtudom>Wát a fák?Wáj?Dú jú szípk inglis?
Mondhattad volna hogy: Hello nekem van ilyenem és hogy kell betenni...sötöbö.<#vigyor5>
Nah majd akkor meglesem én is csak MSN jaj.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Gaben17
hali Memph😊
ami megerõsíti a hdr-t? betettem de még régen<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

HUNMemphis
Jéé itt egy Gaben!<#wave>
Te betetted ezt az...amm...izét...mi...ez...már...bloom vacak.<#vigyor3>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Gaben17
elindítod a játékot,ott lesz a menüben😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Sziasztok ha elértem a champion szintet akkor hol kapcsolhatom be vagy ki a Hardcore t mert nem találom sehol
HUNMemphis
Fatal olyan morcos vagy mostanság...<#sir>
Azért köszi be is teszem.

[HUN]FaTaL
Mer az enbseriest is a fõkönyvtárba kell rakni, ez a fos a gtasahoz készült, semmi köze a tduhoz csak mûködik benne.

HUNMemphis
Hát igen lehet mégis erõt veszek magamon mert izgat hogy milyen is lehet élõbe menet közbe látni az újjitást.
Neki is látok.A DLL-t meg bemásolom a fõkönyvtárba hátha van hatása.Viszont az a gond hogy az FX-be nem látok arra utaló jeleh hogy ott kicserélhetném ezeket az enbseries cuccokat...Nincsen ilyen nálam...

ki tud olyan vidófelvevõt ami hangot is vesz fel ( a Frapson kivül)???

Tomika001
Ma énis vettem egyet.<#vigyor3>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Toyo
Nem kell tõle félni, nem rontasz el semmit.. az eredeti enbseries lemented valahová, aztán lehet próbálkozni. Az a dll. fájl az nem tudom hová kell, de rakd be azt is 😄 a végén kitörlöd ha már nem kell.

somdav95
Én eladtam xD Visszatértem megint a Lotus-ra 😊

RS
Új verdám. <#hawaii><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

HUNMemphis
Hát asszem én napolom ezt a problémát...Még át kell gondolnom mit fogok csinálni.Nem akarok elbukni.<#shakehead>
Kössz a krúzt Nahtan és Jazz!!!Asszem olyan 320km-t mehettünk.<#vigyor3><#vigyor3>

High Dynamic Range 😄 "...is a set of techniques that allows a greater dynamic range of luminances between light and dark areas of a scene than normal digital imaging techniques."

nesto
mi az a hdr?<#zavart2>

Toyo
Jaja, na hát igazából csak egyet kellene szerintem kiválasztani és felülírni a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FX-ben lévõ enbseries.. de akárhányat próbáltam mind ugyanúgy nézett ki, azért mondom, hogy lehet elcsesztem valamit..

HUNMemphis
Kis segítség kéne mert nem vagyok nagyon otthon hogy hól találom ezeket a dolgokat.Szóval kap mindenki egy Color és egy Quality mappát amibe vannak cuccok.Ezeket hova kéne bemásolni?Sehol nem találom Bnk. belül...<#sir>

[HUN]FaTaL
A játék HDRjéhez semmi köze nincs, de HDR-t tesz rá ez is.

Toyo
Megy HDR nélkül is. Képek alapján nekem is tetszett 😄 Aztán lehet én nem találtam megfelelõ beállítást hozzá..

HUNMemphis
Nekem tetszik.Még nem tettem be de a képek alapján van hangulata.Én HDR nélkül játszom amm ehez ugye nem kell bekapcsolni?Tehát ez egy HDR mentes extra? Ugye?

Toyo
Igen itt asszem az van átírva.. játék közben nyomsz egy Esc-t majd Shift+F12
Viszont ezt is megnézheted, ha az Eclipse-t letöltöd találsz benne néhány dolgot.. link

burjanmate
Hi! Az éjszakát kipróbáltam, eddig tetszik. Ez a lightbloom effeck olyan, mint az enb series?

TDU nick: HUN_Matt_92