Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Versace21
Nah meg vannak a fájlok,kérdésem hogy hova kell õket a tdu mappán belûl másolni õket?<#help>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Valaki jön egyet crusolni szabályosan?????

somdav95
Én befejeztem, hülye gyerek pattog.. De leszarom

kepfeltolto.hu mindenkinek szar, vagy csak nekem nem megy?

[HUN]FaTaL
Már megint a sok off, nem bírjátok befejzni? <#falbav><#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

Hoffi
milyen fejjel faszszokám???

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Versace21
Lehet hogy 83szor leirtad már,de én sajna ezt a hozzászólásod nem láttam.Gondolom annyira van nekem is jogom itt irni,és normális választ kapni,mint bármelyik forumozónak.Hálásan kõszõnõm a válaszod,és nekem az eddigi képeken is bejõtt amit láttam vele.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

[HUN]FaTaL
83x leírtam már hogy ez a szar mod a gta:sa-hoz van csak mûködik a tduban is, így képeket nem is fogsz látni

Versace21
Ne haragudj,de én ott semmit se látok a tdu-rol.

burjanmate
somdav95
Ilyen fejjel én nem beszélnék... <#kuss> De abbahagyom az off-ot.
Nektek se sikerült feltölteni képet a kepfeltolto.hu-ra??? Vagy csak nekem szarakodik?

Versace21
<#vigyor2>Az éjszakai mod az megvolt régen,nem jõtt be,az a light bloom efect vagy mi az ami kell nekem😊

laci 700
izé õõõ nem az éjszakai mód kellett?<#conf><#wow3> ez kicsit elnéztem..
szóval tedd vissza az eredeti fájlokat! és küldöm a másikat😄
sorry!

Hoffi
leszarlak! xD nem téged kérdeztelek

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Versace21
De én azt hittem hogy ettõl jobban elmosodik,szebb lesz..

laci 700
régen kipróbáltam én is és akkor automatikusan változott az éjszaka és a nappal... kocsikázz egy kicsit és reménykedj hogy mûködik! 😄

Versace21
Nah leszdtem,kicseréltem a féjlokat,de semmi változást nem vettem észre..Nem kell valahol bekapcsolni??

somdav95
Le is töröltelek xD

Hoffi
báááeeee má megint letiltottá? xD

popzu
minden autonál szinte😄

BB7
A tékem! 😄 Ha nem lett volna elõtte szpem, akkor elnézték volna! 😊

Popzu: Deszemét vagy! 😄

Ronaldo86: Nincs a TDUban index!
Hoffi
de melyikeken van? xD

cicai
jah amelyiken van xD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hoffi
ez minden autónál igy van? 😮

popzu
igen amikor kanyarodsz akkor megnyomod alt+f4et és akkor indekszel balra és alt+tabbal indexel jobbra😊

irányjelzot lehet hasznáni?
burjanmate
Hurrá, buék.

TDU nick: HUN_Matt_92

laci 700
privi ment!

popzu
sry😞

popzu
mondod ezt te😊

[HUN]FaTaL
gratulálok....

Óvoda a túloldalt van <#levele>

somdav95
Ezért meg fog ölni téged nevano... Jól tudod, ugye? 😊

popzu
BB7töl szedtem sry😄

popzu
¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

popzu
még 2😄 sry csak leakarom TÉKELni

popzu
már csak 3kel😄

popzu
mingyá ték

burjanmate
Innen letültheted, amelyik szimpatikus és úgy állítod, ahogy akarod.
ronaldo86: A HDR (high dynamic range) arra jó, h ha pl sötétrõl világosra érsz, 1 pillanatra világosabb lesz a környezet, a fényeket próbálja élethûbbé tenni. SZ'tem TDU-ban nem sikerült túl jól, de ezt mindenki maga dönti el.

TDU nick: HUN_Matt_92

bocs már véletlen eladtam!!!

Helló!Spikert akarok venni de nincs hozzá pénzem valaki megbombázhatná a tt-met 1000000-val.kösszi!!

Versace21
Sajnos nálam nem számol vissza sehol,más linket kérhetnék?Elõre is kõszõnõm,és bocs hogy ilyen f*sz vagyok<#lookaround>

Toyo
Versace21, Megaupload-nál beírod azt a három betût a herénél, majd download..aztán a free oszlop alatt visszaszámol majd megint download..

Immigrants, ha mennek ezerrel az úton elég nehezen fogja behozni õket ha ráugrassz is, de várni kell kicsit hátha, ha nem, próbálod újból.. ennyi a recept!

Ronaldo86, optionsban ahol állítod a felbontást, ott van HDR benyomod aztán szebb lesz tõle a játék (márakinek)

TDUnick: ArtMooney(HUN)

s mi az a HDR..vagy hol lehet ki/be kapcsolni???
laci 700
várj hogy visszaszámoljon és download.

Helló!Tom hogy már kérdeztem de már marhára idegesít hogy térképen látok 3 magyar embert és amikor a teleportra nyomok akkor egyszerûen nincs ott az úton a kocsijuk!!!Mit csináljak szerintetek?(Nem vok egy tdu einstein ha írtok vmit azt is mondjátok meg lécci mivel kell azt csinálni)K.Ö.S.Z.I
somdav95

Versace21
Kõszi,de ha rákattintok azon belûl,akkor bejõn a megaupload oldal,és ott mire menjek hogy kezdje a letõltést?Kõszõnõm

Toyo
Lap alján még megtalálod, ha mûködik a görgetõd, egyem meg szíved! Night Mod Vision..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

[HUN]FaTaL
Nem H váltós autó rengeteg van, mi a sima autómatákról beszéltünk, amiben pillangóváltó sincs.

Köszi a válaszokat. Ilyesmire gondoltam én is de kicsit furcsa volt nekem h a Ferrarikat nem lehet pakolgatni...
ja és akkor mindig este van vagy csak idonként?