Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Hát ezt még jóindulattal se lehet weblapnak nevezni, de az összeütöttem jelzõ jó rá. Maradjunk annyiban, hogy töltöttél fel képeket a webre. Ügyi vagy.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gyertek a versenypályánál a célnál a vcersenyhez ott unatkozom

RS
Ez így van. <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

<#banplz>

Ez nem éllõ játékos offline-ba megy én is ott láttam.

<#falbav><#zavart2> bocsi az elõzõ nem mûködik, 2x van a http://
itt a jó

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Köszi mindenkinek az ötleteket, de összeütöttem gyors egy honlapot <#beka2><#crazya>
Tegnapi krúzok

lybrahu
Küldtem privátot...<#wave>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

DJ RX7
http://media.proxnet.hu/

:3

Vááááá, ez hihetetlen, bármilyen ócsdi trükkel is próbálkozom, nem engedi h a kepfeltoltes.huról linkeljek, szúrjak, vagy bármit csináljak a képekkel, dobhatnátok vmi ötletet, hogy hogyan tudom megoldani?

Tomika001
Én még soha.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

kazai21
Valaki ismeri? Mert most láttam elõszõr és nem semmi ahogy vezet😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

RS
Jó képek, csak lehetnének nagyobbak, és jobb minõségûek. <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

a beálításokban van egy olyan hogy játék vagy beálítás pontosan nem tom és ott van hogy ülés helye,tét na az kell neked és ott tét engedélyzése és utána felnyomod ameddig akarod

Tomika001
Ja nagyon jó volt.
Máskoris lehetne csinálni.

SrAta
#72513 plz help

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Béla9248
Most voltam fent ki-be jelenkeztem kb 8x és elsõre engedett mindíg! 😊

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Tomika001
Amúgy meg köszi a kis aútókázást csak kár hogy háoman voltunk.

Tomika001
Igaz majd egy szép nap megjavul.

Lagg most sem volt, ha sikerült felmenni, akkor tökéletesen mûködött 😊 én meg kitaró vagyok, és elöbbrõl már ismertem a játékot, és tudtam érdemes próbálkozni 😊Már gondolkodtam rajta h kéne az atarinak dobni vmi emailt, ha nem javul a helyzet, h tájékoztassanak már h mivan...

DJ RX7
mások általában jó a szerver és nincs semmi lagg és felmegy azonnal.
most jól lejáratta magát az atari elõtted. <#hehe>

szerintem érdemes most beszerezni , énis vártam a videókártya vásárlással addig, hogy most 5000el drágábban kellett megvennem <#buck> <#falbav>

Huhh, tegnap volt életem elsõ krúza, és hihetetlenül feelinges volt, nagyon tetszett és élveztem, a románokat leszámítva <#mf1> köszi mindenkinek(lybrahun,holle,ADJ,gaben) tagnap 2kor kaptam kézhez a játékot, és hajnali 1ig nyomtam, 11tõl volt a krúz, de ADJ-vel elõtte is nyomtuk ismeretlenekkel.
A serveres témához annyit, h ha van egy kicsi türelmed, akkor próbáld többször, lehet h csak 15.re jutsz be, de bejutottál, és tegnap egész délután fent voltam, kisebb megszakításokkal.
Köszi még 1x a krúzt, megpróbáltam a pikcsöröket felrakni, de a képfeltöltésrõl nem engedte 😞 itt meg túl kicsi a fájlmérethatár, így nem rakom fel. Pedig nagyon jók lettek <#rinya>

DJ RX7
érdemes most megvenni a carpack-ot vagy várjam meg meg megerõsödök a forint? 😄

SrAta
sziasztok!
Utcai versenyzésnél(amikor enterrel rávillogok egy autóra) offline módban hogyan kell a tétet emelni?
mert mindig reward 0 így meg nincs sok értelme
tehát pénzbe szeretnék versenyezni hogyan kell?
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Misi az ezredes
😊 nyugalom fiatalok.

Elõfordul hogy leáll xy server meg az is hogy meghibásodik ez az hisz mi sem vagyunk örök életûek! Türelmesen várjátok meg míg jó lesz a server...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

burjanmate
Reggelt, a szerver nekeis xar 😞. Nem tud vki 1 plugint 3ds max-hez, ami felismeri a TDU-s modelleket? Egyébként a 3DD, vagy a 3DG kiterjesztés a modell?

TDU nick: HUN_Matt_92

Tomika001
Nekem mondod végre itt a hétvége mentem volna krúzra de a szaros szerver miatt nem lehet.<#duhos2><#duhos2><#falbav><#boxer>

Hoffi
faszom beleraknám ebbe a szar szerverbe komolyan mondom!
má péntek reggel óta nem tudok rendesen játszanni!<#boxer><#boxer><#violent><#violent><#falbav><#falbav><#gun><#gun>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Elindultaím gabennal mert gyertek ha tudtok

Tomika001
Ja megint nem látok senkit.

mivan megint beszart?

RS
Ledobott.

Tomika001
Most probáld én most felbirtam.

RS
Egyszerûen nem enged fel, bármit csinálok.

kazai21
Én most 1 embert láttam serveren de azzal se lehetett menni sehova mert naon lassú kocsija volt:S

Mi equipo favorito: Real Madrid

mert miért nem jössz?kül szerintetek fel tudtok jönni vasgy nem mert akk airbonozok

RS
Mind1 én már nem megyek, majd talán legközelebb 😞

RS
Nem tom mit szarakodnak a szerverrel, de kezd idegesíteni! <#violent>

Tomika001
Én benn vagyok de senkit sem látok.<#falbav><#falbav>

nah ne má probáljatok
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

RS
Nem birok már megint csatlakozni! <#falbav>

Tomika001
Beszart megint a szerver.

RS
Én is megyek ha minden jól megy.

De azért nem 425-tel (mclaren f1 3-mas tuning)száguldozni max 250!!!

ezek szerint csak tomka-val leszünk.Ez mivel kevés ezért jöhettek hc nélkül is

Misi az ezredes
Nem mert most indulok el anyámhoz...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomika001
Ok akkor megyek.
Majd a Ford Islandon talákozunk.<#awink>

Igen ford island.Nevano te jössz?