Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burjanmate
Jé 1 bug! A jobb kezében levõ pisztolynak nincs torkolattüze. 1ébként tudsz linkelni 1 mûködõ zmodellert?

TDU nick: HUN_Matt_92

RS
Ne bízd el magad, engem tegnap este óta már be sem enged! <#gun>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika001
Ne tom mié de engem a játék már tegnap este óta be enged lépni elsõre.
Lehet hogy kezd megjavúlni.<#vigyor3>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

RS
Egyszerû megoldás: Zmodeler 2.1.1 :)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

burjanmate
Jó reggelt! Vki linkelne 1 scriptet 3ds max-hez, amivel meg tudom nyitni a TDU-s modelleket?

Szia, nem az online mod szinte megegyezik az offlinal, annyi a különbség h velünk, és mindenki mással tudsz kocsikazni a szigeten, ugyanúgy vannak versenyek, online versenyek is. Ha van eredeti játékod, akkor igen nincs gond vele, DE az offline mentéseddel nem tudsz online játszani, újra kell kezdened. Éa igen, egy nagy szerver van, amin több layer fut, egy layeren max 8 player lehet, de ezek között tudsz ugrálni

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Nah a tegnapi lletve mai krúzok képét is felraktam <#hamm> képek itt

SrAta
Sziasztok!
Az online módban csak közös autózgatás van?
És ugye ha van eredeti játékom akkor akkor amikro akarok máûszkálhatok veletek a szerveren?
Saját szerveretek van vagy ennek van 1 baszottnagy szervere(mint a wownak) és otvan mindenki?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Misi az ezredes
én is remélem mert pang a lábam és a kezem :D most be kell érnem az Euro Truck és az LFS nyújtotta élvezettel :D

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kazai21
Hát rem jövõhétre jó lessz mert egész éjszaka akarok krúzozni:D

Mi equipo favorito: Real Madrid

Misi az ezredes
Mert problémáik vannak... <#guluszem1>Nem fizették be a netet?! <#guluszem1>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kazai21
Senkinek se jó:S

Cs
Miért dob le a szerver? Régen nem csinált ilyet :S (fél éve:P)

TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard

Tomika001
Most meg engem dobott le.

kazai21
Én is mentem volna oda mert vettem a kesztyût az emberemre és elindultam valamerre és láttam,hogy AKOSRS távolodik tõlem aztén nyomtam a ferrarival és kidobott a játék:S

RS
Én most találkoztam veled együtt a Ford szalon elõtt vagy 10 emberrel, de engem ledobott, úgyhogy inkább megyek TVzni.

kazai21
Én már voltam fent 55-kor felmentem aztán találkoztam vmi HUN.Adammal meg Laci Hun-nal és elmentem velük Driftelni megtanítottak (De nem vok Profi).

Tomika001
Jönn valaki????

RS
Hát engem meg nem! :@

Tomika001
Engem igen elsõõre.

RS
Nem enged csatlakozni! <#violent>

kazai21
Nah én mek fel..
De 5 percet várok csak ha nem jöttök akkor biztos rossz a server:S:S

kazai21
Hétköznap szokott lenni ilyen krúz?:D

Tomika001
Király lett.<#eljen><#eljen><#eljen>

kazai21
Nahh 55-kor felmegyek megnézni,hogy jó-e:D

RS
Itt a "plakát" is. <#crazya>

Tomika001
Nem jössz majd most elsõre siikerölt csatlakoznom.

RS
Ati.

Tomika001
Mi a neved a játékban?

kazai21
ÕÕ most elöbb fel mentem jó volt a server és oda mentem a Ford szalon elé nem rég..
De kidobott:S:S

Tomika001
A ford szalon elõt.
A követelmények az hogy nem kell HC.

pxxl
#72541 <#kuss>

am mennék ha tudnék csatlakozni...<#confused><#wilting>

All hail the double x!

belisz
Kicsit hülye kérdés lesz,de hol lesz a krúz,és mik a követelmények??!!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

pxxl
én ott leszek majd! :) addig nyomok pár kört a pályán :)

All hail the double x!

Úgy néz ki jól döntöttem, hogy inkább lejövök battára barátnõmhöz:)) Itt sajnos nem fut a progi, úgyhogy hétvégi böjtöt tartok, de ahogy elnézem ezzel nem vagyok egyedül. Sok sikert és kitartást na meg türelmet a csatlakozáshoz!

Nah én most jöttem le, de 9-re szándékozok menni a kruzra, direkt vettem is ma egy kocsit :) 0km-es (felavatom :P) Meg majd felrakom a képeket is thx Rottoti

kazai21
Nem mert nekem is:S

belisz
én sem tudok belépni! :ASD

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

DJ RX7
megint csak nekem szarakszik a szerver? fasz kivan már ezzel...

:3

Alex-et én szoktam látni.Egy örült.Mindig fent van

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Én olvastam vhol h karbantartják, de ez nem 100 szerintem õk is csak találgattak, de a lényeg h én ma már megint délelött óta fentvagyok, rottotival nyomjuk mint az õrültek :)

RS
Hát ez LOL! <#idiota><#nevetes2>

burjanmate
Még a végén mind így végezzük<#falbav>.

lybrahu
A f*sz kivan már! Itt van a hétvége és nem lehet felmenni erre a tetves szerverre!
Harmadik napja szívunk ezzel!! Valaki külföldiül beszélõ nem talált valamit errõl más fórumokon?
Ez a helyzet kissé bosszantó már !!!<#falbav>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

nesto
heló! valamiért nem tudok csatlakozni a szerverre. valami tipp?

kazai21
Én ma nem tok menni:S:S
Majd máskor..

Gaben17
ha hazaérek a versenyrõl,akkor odanézek

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Tomika001
Nincs valakinek kedve ma jönni egy esti krúzra?
Idõpont: 21:00-kor
A Fordt szalon elõtt.
HC nem kötelezõ!!!

Aláírás: Ha nem vagyok ott mert nem birok felmenni a szervere akkor nem lessz.

kazai21
Jahh akkor megint rossz a server:S:S

milk4
Az normális,hogy minden 10perc után elmegy a szeró?Mert eléggé idegesítõ,hogy haverral épp nosztalgiáznánk erre elmegy mindig a szerver...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.