Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
bízom benne, hogy a hosszas várakozás egyenlõ lesz az ismét nagy durranással 😊 nem egy hírtelen megalkotott, felturbózott cuccot kapunk. 😊

All hail the double x!

Teljesen igazad van. Annó furcsának találtam, hogy a játék Level mappájában miért van külön Hawaii mappa is. Már akkor sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz. A másik ami fura volt, hogy a TDU elsõ trailerében volt esõ a játékban meg nem. Vagy ott van a véletlenül felfedezett rejtett autómosó. És még sorolhatnék hasonlókat. Remélem minél elõbb kiadják. Vagy minimum egy publikus béta teszt lesz.
Az üzemanyag dolog meg szerintem csak a tovább fejlesztett hardcore módba lesz. Legalábbis régebben errõl volt vita a hivatalos fórumon és nekem ez maradt meg legjobban a dologból.
pxxl
jahm ezt mondom én is, csak párhuzamot vontam az nfsu-nfsu2 részekkel 😊 már az elején hiányzott az idõjárás, és a 24 órás nap nekem 😞

All hail the double x!

pxxl
nem hallják csak te. én cseréltem pl a murci hangját, de azt cask én hallom 😊 meg persze más murcia is azon a hangon szólal meg. szal ez eléggé egyoldalú akciózás, ahogy az autócsere is az.

All hail the double x!

Nathan66
Szerintem, a TDU2 a TDU-nak lesz a végleges verziója😊 Teljesen lyan az 1, mintha félbe lenne hagyva😊

ÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ valahogy a játékba nem lehetne belevarázsolni egy nínoskocsi:-)hangját.Marha jó lenne úgy dudálni.kül hangom már van a telón de az jó lenne bele és azt a kocsikkal ellentétben más is hallaná?

Roger6
Hallod öreg! Most komolyan! Mi az, hogy nincs egy klub sem? #73959 - marha sokat kéne visszaolvasnod, hogy észrevedd ezt a hozzászólást, mi? <#falbav> Áhh, felejtsd el, én vagyok a hülye...<#kuss>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
lesz ma valami megmozdulás? mert ha nem megismételhetjük a tegnapi rendezvényt 😊

All hail the double x!

Annál is nagyobb ha egy ilyen 1 órás verseny végén kell betolnod a kocsit

pxxl
már látom elõre mekkora nagy égés lesz ha krúz közben fogy ki valaki <#hehe><#taps><#banplz>

All hail the double x!

Jah fitti.Kül ki veszi meg elõrendelésben mert nem akarok úgy járni mint cod5-tel-->megveszem nincs senki hun online.<#falbav>

Fitti83
Majd hívjuk az autómentõt jó sok lóvéért! XDXDXD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

pxxl
akkor szerzel egy térképet, és odamész ahol egy klub van. (mellesleg csak online van klubozás)

All hail the double x!

De ha nincsen egy club se???

Kovács Tamás

pxxl
bemész egy klub-ba ott creat club vagy mi, nagyon kreatívan írsz egy nevet, amit leelenõriz, hogy van-e már, ha nincs akkor egy kis leírás (pár szavas), ezután elõkapsz 750.000 dollárt, és kész is 😛

All hail the double x!

Roger6
Azért ne csinálj klubot, hogy aztán ketten legyetek bent a haveroddal...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hogyan lehet clubot csinálni?

Kovács Tamás

Roger6
"egy kis éjszakai krúz szakadó esõben..." <#eplus2><#eljen>

arra vagyok kíváncsi hogy mi lesz ha üres lesz a tank ?

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

pxxl
igen az izgalmas lesz 😄 nekem fõleg a dinamikus idõjárás, és a 24órás nap jön be. egy kis éjszakai krúz szakadó esõben...<#finom><#eplus2>

All hail the double x!

Roger6
Már látom elõre hányszor fogtok otthagyni ToMeE-val 370-nél, mert nincs nafta a kocsiban! <#vigyor3>

belisz
REmélem nem csak úgy lesz,hogy majd akkor vehetünk meg bizonyos autókat,ha elértünk egy adott szintet!...azzal nagyon elrontanák...legalábbis nekem nem tetszene...és remélem,hogy megmarad a HCmod!!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Fitti83
Jónak néz ki, nekem ami a legfontosabb az üzemanyagfogyasztás. Az nagyon jó, hogy lesz benne. 😄 Már alig várom!!!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

AlieN911
Aztaaaaa, remélem igaz is, és jó lesz, elkezdek spórolni! <#eljen><#idiota><#taps>
Köszi a fordítást!!<#worship>

Honda - The Power of Dreams

jó játék lesz

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

Atti12
jónak igérkezik 😊 Nem is zavarna ha nem változna a grafika, így legalább én is tudok vele játszani 😄

Willi Betz
Ha ez mind igaz,akkor már várom😊 Remélem lesznek a Mercinél is SUV-ok,meg mondjuk a VW-nél. Meg Hummer😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pxxl
háháá tetszik nagyon amit ígérnek 😛 😄
kicsit deja vu érzésem van azzal kapcsolatban, mint emlékeztek az nfsu mekkroa szám volt aztán kijött az nfsu2, és akkor mindenki azt mondta, hogy na EZ az igazi underground, amit elsõre ki kellett vona adni. valami ilyet érzek a tdu-val kapcsolatban is. naon várom már, hogy megjelenjen 😛 <#taps><#taps>

All hail the double x!

Moodovin
ITT szó van az üzemanyag fogyasztásról is! <#eljen>

TDUnick: Moodovin[HUN]

Azt hiszem ideje lenne, ha a moderátorok újra megnyitnák a Test Drive Unlimited 2 topicot.
Lefordítottam nagyjából a szöveget:

Az elõzõ részhez képes még nagyobb területet járhatunk majd be. Lehetõségünk lesz off-road versenyeken részt venni, új autóosztályok is megjelennek, köztük a SUV, Buggy, Motocross és ATV.
A játék helyszíne továbbra is Hawaii marad, de ezúttal annak eddig be nem járható területeit is felfedezhetjük.

Az eredeti játék így részben marad, de kiegészítették további elemekkel. Így új TDU2-es elem az esõ is. Nem kell aggódnotok a csodás napfény megmaradt, csak annyi történt, hogy az idõjárás ezentúl dinamikusan fog változni. Így találkozhatunk felhõs idõvel, köddel, esõvel, erõs trópusi villámokkal tarkított viharral is. Mindez segíti a látványvilágot még élet hûbbé varázsolni.

Az avatar rendszer is átesett egy fejlesztésen. Lehetõségünk lesz ezúttal is megválasztani öltözékünk, de ezúttal még több mindenbõl vállogathatunk és akár tetoválásunk is lehet. Elmehetünk fodrászunkhoz, ahol megválaszthatjuk a nekünk megfelelõ frizurát. Avatarunk a plasztikai sebésznél alakíthajuk.

Ezentúl nem csak a rádiót és az ablakot irányíthatjuk, ugyanis lehetõségünk lesz be és kikapcsolni az ablaktörlõt köszönhetõen az esõnek. Ha esetleg kabriót vezetünk lehetõségünk lesz a tetõt fel illetve le mozgatni. Szintén az idõjárás alakulása miatt.

Még több versenyen és bajnokságon vehetünk részt, de ezúttal a versenypályán is lehetõségünk lesz megmérettetni tudásunk. Teljes 24 órás lesz a játékidõ így lesz nappal és éjszaka is.

Egy újabb extra lesz a Racing School, melybõl érkezett egy kép is. Itt lesz lehetõségünk elsajátítani a különféle autóosztályok vezetéséhez szükséges minden tapasztalatot. Ugyanakkor fejlesztõ jogosítványunk és további küldetéseket, versenyeket, autókat tesz elérhetõvé.

Végezetül lehetõségünk lesz lemosatni verdánkat a Pink Whale's autómósóban.

Egyenlõre ennyi információ áll rendelkezésünkre. További információ feltehetõen az E3-on érjezik.
jofer
Ajaj... nagyon az elsõ részre hajaz! Nem lesz benne túl sok újdonság, lehet, hogy csak azokkal a dolgokkal egészítik ki, amelyek kimaradtak az elsõ részbõl... Ennek ellenére VÁROM!!!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

MEGÉRKEZTEK AZ ELSÕ TEST DRIVE UNLIMITED 2 béta képek:

TDU2: A Fõmenû:

TDU2: A térkép:

TDU2: A Racing School:

TDU2: Car Dealers:

TDU2: Checkpoint Race:

Forrás és további képek infók: www.forzacentral.com

2dik forrás: autogaming.net
Van Magyaritás a Játékhoz.Szedd le,tedd fel,és késsz

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Valaki adja meg az alap belsõbeálításokat(Ülés helye meg asszem kormánymagasság) mert én elrolntottam és nagyon magasan ülök.Kössz!Délután gyertek ám a kruzra

kazai21
Oké Akkor játszok majd egy kis Szállítót:M:M Az új audimmal😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Sziasztok!Ma 15:00-kor KruzGyûkezés a lexus szalonnál.Uticél:A krátér délen.Mindenki a saját tempójában haladhat.

kazai21
Mikor?Hol?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Jön valaki a #73956 krúzra.Gyengébbek kédvért az ma van.<#idiota>

pxxl
köszönet a részvételért! 😊 bár nem sikerült befejezni a tervezett távot, azért jó volt 😛

All hail the double x!

akinek van ts-e az majd jöjjön fel holnap cod5-be egy szobába és ott dumálhatunk
lesz majd pass 😊

Toyo
Engem is ledobott egy idõ után, az úton meg dobálta az összes kocsit.. sry! Aztán a másik csapat layere meg jó volt.. érdekes!

TDUnick: ArtMooney(HUN)

SeanJRRussel
Engem ledobott ott vagyok ahol abbhagytuk

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jofer
Elég körülményes, de mindenért kárpótol, ha a barátaiddal gurulhatsz!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Blackman
köszi a választ, akkor ez elég körülményes😞 de nem lehet olyan reménytelen, hogyha ilyen lelkesen szervesztek találkozókat😊

SeanJRRussel
igényesen össze lett rittyentve megyek 1000% lék csak ne 4 en legyünk hanem 14 en.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Térkép és keresgéled, szerencse kérdése. Másik layerben voltatok. Aztán fel lehet venni friendnek és úgy nagyobb az esély hogy a térképen beadja ha a barátokra szûrsz. Még úgy sem 100%os sajna.

http://goo.gl/gd6Zi5

Blackman
Sziasztok, haverommal megvettük a játékot, bár régebben játszottam vele sokat de online módban nem. a kérdésem az volna, hogy nyomtuk online, de hiába álltunk a térképen ugyan abban a pozicióban nem láttuk egymást és a f betûvel sem jelezte hogy a környéken lenne a haverom.. mi a teendõ, hogy egy játéktérben legyünk? Elõre is köszönöm a választ😊

belisz
Olvass vissza,és ott lesz!! lambo vs. Ferrari krúz!!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

SeanJRRussel
Srácok szevazstok!!!!Lesz ma vmi KRÚZOLÁS?????????
Nyomhatnánk eg yszabályosat is avgy bármit csak legyen vmi😊))))))