Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#74088: hát én is...
Na szerintem mentem kockulni, már vagy 2-3 hete nem voltam Oahu-n 😊
All hail the double x!
#74083: nyalifali<#eljen>#eljen>
All hail the double x!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Ha automata kocsiba megálsz, megnyomod a féket, az szerinted elkezd tolatni??? Gondolkozz már !!!! <#wilting>#wilting><#lama>#lama>
Elemnnénk a repcsitérre !!!
És persze drift is lenne mértéktelenûl.
HC mod nem kötelezõ de ajánlott feltéve ha szeretnél szép ízesett driftelni egy kanyarban.
A nevem a játékban : HSC.M4rK remélem leszünk 4 nél többen várok mindenkit aki tud jönni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
x5ös bmw a favom meg az x6is de egxyesek szerint csak x5 lesz benne,mondjuk a mostani tduba is van moddingolva de nemtul jo.... csak béta tudtommal:'(
gabesz012: bekapcsolod a driving aid-et, és van ABS 😄 10-20 új verda meg elég gyatra lenne egy második résztõl nem gondolod ? Minimum ugyanennyit mint ami az 1ben van...Ha már a Forzába beletuszkoltak 300 autót, szerintem elég reális lenne az a 150-180 jármû a TDU-ba
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
#74057 jah az mekkora flegma lenne 😄 mai kruzra mindenki üres tankkal érkezzen, mert kocsitolós szigetkör lesz 😄
All hail the double x!
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
All hail the double x!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Vagy mikor hóldfénybe visszaváltáskor a kipufogó tüzet köp az el nem égetett üzemagyag miatt.
Vagy csak éjszaka látni a várost és az égboltot amin ezernyi parányi csillag fénylik.
Vagy végigvezetni viharban miközbe azon parázok hogy "húú de csúszik".
HC módra kíváncsi leszek mit javítottak rajta?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
visszapakoltam favba a topicot 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
#74040: Honda sem ártana... 😊
All hail the double x!
Megfordult a fejembe hogy ez kiegészítõ lesz de sztem ennek kevés az esélye.
Hangulatosnak néz ki a menû meg a map is.A grafika meg sztem marad a régi.Tehát nem lesz GTA4-es valósidejû árnyék.
Bízok benne hogy a Porschéból berakják az aktuális 911 GT2-est.Ha ez meglesz benne akkor isméát áldozni fogok rá.[#vigyor3
Képek alapján én nagyon várom.Ismét remyénkedek.<#rolleyes>#rolleyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
(remélem akkor az eredetileg tervezett autólistából is kerülnek be autók.. pl. Subaru,Mitsubishi,Toyota,Mazda,BMW...)