Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy kis 3/4 órás kresszes cruz motorozás elött. 19:25-tõl 19:35-ig várok a Ford Islandon.
olyan lenne mint multkor annyi változással hogy remélem jobb lesz 😄
alap szabályok max 200 lakott helyen 165
ne elözd meg a legelsö embert!!!
balrol elözöl
lesz benne egy két huzatás padlon
bármilyen verda
fék használata kötelezõ ugyanugy mint a HC mode
nevem lenn
gyertek csak 😄

Nekem is bejön ez a fajta krúz.
A múltkori is nagyon tettszett.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

Szerencsére van pénzem a játékba úgyhogy ezzel nincs probléma.

belisz
Valaki olyan 19:30-körül egy nonHC-s,szabályos krúzt??

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Johnny 19
Én nekem is ez jön be Dozoo, csak én azt a fél percet ki javítanám 10 percre 😄

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

SeanJRRussel
Én benne lennék egy klubban.Az esti autókázásban meg benne vagyok de csak 8 után,a motorrosra nem mek sztem nagyobb káosz lesz mint sima autós krúzokon de ne legyen igazam.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

ki milyen kresszes kruzt szeret a legjobbbbbbbbbbban????
én pl azt amelyikben van olyan hogy lassu tempo ugy kb 170 és fékezés is 😄 meg olyat amibe van egy ketttõ huzatás padlon kb fél percig aztán visszaállunk és folytatjuk utunkat...

setuh
hali!h lehet megoldani h lemez nelkul menjen a game?nem nocd crack-re gondolok...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ucnlm
Sokba kerül egy klubot létrehozni, és szívesen fizetném egy részét ha lehetne, de nem lehet, ez a tulaj költsége 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Mármint, hogy érted az anyagi részéhez való hozzájárulást?

devilzero
Esetleg ma vmi autós találka?
Kár hogy még nem tudok bemenni motoros boltokba:S

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

ucnlm
Oks, ha gondolod csináld meg (kár, hogy nem lehet az anyagi részéhez hozzájárulni) és én szívesen csatlakozom! Én örülnék neki, ha magyarokkal lehetnék együtt egy klubban. 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

pxxl
kis emlékeztetõ

All hail the double x!

Hello!

Igen egyszerre csak egy klubban lehet lenni.Én is ma csatlakoztam egy külföldi klubbjába de 5 percre rá kiléptem, mert úgy gondoltam inkább nyitok egyet.

ucnlm
Egyszerre csak egy klubban lehet az ember tag, ugye? Én már tagja vagyok egynek, ami egy külföldi srácé, akivel akezdetekkor rengeteget autókáztam.Viszont sem õt, sem a többi klubtagot nem láttam már vagy másfél hónapja. Érdemes lehet meggondolni a váltást, persze csak ha beleférek a követelményekbe (amennyiben vannak olyanok 😊).

Hello!

Arra gondoltam, hogy nyitok egy klubbot. Meg szeretném tõletek kérdezni, hogy ki akarna csatlakozni. Mert úgy nincs értelme, ha senki sem jön a klubba, ezért pedig értelmetlen lenne nyitni.Úgyhogy, ha valaki úgy gondolja, hogy szívesen csatlakozna akkor azt itt megteheti.Csak írd ide a fórumra, hogy mi a neved a játékba.
Valamikor össze kéne futni valahol, hogy bejelöljem azokat akik csatlakoznak és meghívjam õket.
De azt még nem tudom, hogy mi legyen a klubbnak a neve.
Aki akar jelentkezni az írja meg azt is, hogy õszerinte mi legyen a klubbnak a neve és akkor eldöntöm.
Örülnék, ha minél többen jelentkeznének.

Elõre is köszi.

Játékban a nevem:Djoker

ladics
nyugi máár..

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Johnny 19
Ennyi. Le lettem Offolva. Haggyad Csoli mert cak szét OFF-oljuk a topicot.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Hát 21 évesen szerintem nem ezt a szintet kéne prezentálnod...Kapsz egy kis kritikát, erre hiszti, majd leugatás, fenyegetõzés...ezt a fajta hozzáállást nekem kb. általános iskolában sikerült osztanom.

csoli31: Én úgy vagyok vele, hogy szimplán a kép is átad egy hangulatot, ami lehet hogy képes önmagában megfogni. Ehhez ha zenét társítunk, lehet hogy egy, a mások által ehhez elképzelt, képen nem ábrázolt hangulati tényezõket egy másik irányba tolja, ami illúzióromboló lehet.
Nagyrészt viszont megértem az érveidet, és örülök hogy sikerül felnõtt ember módjára megbeszélni a dolgokat, nem pedig az általában itt megszokott, egyes vérpistikék által generált ugatás stílusában (és nem, nem rád gondoltam JohnnyVTI további sértõdést elkerülése végett...).

Nekem inkább tetszik így a képek (videó ként), mint mikor rengeteg képet kell végiggörgetnem hogy utána lássak valami szöveget a fórumon (remélem nincs ezért harag). Meg amúgy is sokkal hangulatosabb egy videót megnézni a kepékbõl (különféle efekttekel társítva), egy jó zenei aláfestéssel, mint csak magát a képeket nézegetni.<#nyes> Ha meg esetleg akarsz pld. egy cruzról videót nézni akkor szívesen belinkelem miattad még egyszer ahonnan letölthetsz egyet!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Johnny 19
Hát ez eszméletlen mondom én hogy össze veszek az egész SG fórummal. Egyébként meg azért szar a vidi textúrája mert most raktam fel. Hole mondta hogy majd Kis idõ után be rakják azt a kis watch in HD gombot.
Különben is ne pattogjá mert meg leszel sexuálva.

ladics
??

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
tegnap esti kis krúz Dan-nal :]

thx:]

Youtubeon is van HQ meg HD opció, szal szerintem meg lehetett volna oldani.
És ok, mostantól akkor nem nézek itt belinkelt diavetítéseket...De azért felvilágosíthatna vki, hogy ez miért jó. A való életben készült képekbõl ilyen cuccot gyártani még talán van értelme, bár az is elég igénytelenség, arra van a képfeltöltés. Gyakorlatilag egy épkézláb video sincs szinte a TDUról, csak diavetítések vagy gameplay (egyre emlékszem, Diablo mûvére, az viszont nagyon hangulatos volt).
Másrészt mielõtt vki megint jön az óvodás sablonszövegekkel, hogy ha nem tetszik, ne nézzem, vagy hogy csináljak jobbat, nem ártana elõször a kritikákat figyelembevenni...Meghát ugye mennyivel könnyebb leugatni a másikat mint a széleskörû igények nagyrészét kielégíteni, amikor vki TDU-s videora keres rá.
Harmadrészt meg csinálnék, ha produkálna normális FPS-t a játék+fraps kombó.

[HUN]FaTaL
Agyalok rajta, de most nem futja, talán egy hónap múlva. Csak reménykedek benne hogy nem megy feljebb az ára. Használtan kapnék DFPRO-t olcsóbban, de a kormány nálam pont az a kategória, amit nem vennék használtan.

http://goo.gl/gd6Zi5

lybrahu
....ööööö...ez se rossz!!! <#nyes> <#eljen>
halkan kérdezem: nem lehetne é esetleg 20.00-tól? csak mert késõbb programom van és szeretnék minnél többet gurulni véletek! <#vigyor2>
....na jó, ha nem hát nem...<#nevetes2>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Nem hiszem hogy ennyire szar volt a minõsége mikor megcsinálta! Lehet hogy a YouTobe b****a tönkre a minõséget. Mert én is feltettem a cruz-ról a videót ( HD720p), és az enyémet is élvezhetetlené tette (ezért törültem is egybõl), és még a zenét is levette róla mert hogy az védet. És különben is ha valami nem tetszik akkor nem kell megnézni!!

lybrahu
Gratulálok YouTube-os csatlakozásod alkalmából!! <#integet2><#nevetes1>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Háth nekem az ilyesmi nagyon nem jön be...Ez nem video, hanem diavetítés, ráadásul szar minõségben. Feleslegesnek találom

pxxl
jahm. láttam vannak benne friss képek, észrevettem ám magam <#nyes><#taps>

All hail the double x!

Johnny 19
most raktam fel te gyogyko 😄

pxxl
mind az 1 én voltam aki megnézte? <#taps><#taps>

All hail the double x!

pxxl
magic bnk-t rakd fel, de a figyelj, hogy carpackos, vagy nem carpackos verziód van 😊

All hail the double x!

pxxl
zsíír jó 5let a mozi. <#hehe> kiváncsi vok a reagálásokra én is. 😄

All hail the double x!

Johnny 19
Itt az én vidim is. Kukkoljátok.
http://www.youtube.com/watch?v=AEBedV1nK1Q

Hello!

Van egy kis problémám.Beraktam a játékba a Lamborghini Murciélágo LP640-est és amikor abba a házba teleportáltam ahol az volt, egyszerûen kilépett a játékból.Nem tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma.

Elõre is köszi.

Atti12
melegfelvonulás? (mondja ezt az aki egy idõben pink camaroval járt..) <#idiota><#vigyor3>

Szevasztok!
Ha majd hazaérek addigra akkor én is megyek! Majd csinálok vidit (majd keresek valami nyálas zenét alá), és felteszem a youTube-ra kíváncsiságból hogy vajon hogyan reagálnak majd rá.<#idiota>Nekem egy kis pici (kisebb mint egy gyufás skatulya) modem van amin egy árva led sincsen!

Me0w
Ezen felnyeritettem 😄DD Irok is a Tomshardwernek, hogy csinaljanak mar mas kategoriat a modemek tesztelesenel, ledszamra 😄

Together we'll fly someday...

SeanJRRussel
Vazze ha már itt tartunk nekem 4 ledes a modemem oszt mégis tok online játszani,kivéve amikor nem.<#mf1>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

orszagtom
baszkiii, áááááááááááá, ezkész xD <#nyes><#nyes><#vigyor><#vigyor><#nevetes1>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Gaben17
vettem ruhákat<#crazya>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

ucnlm
A modemen lévõ lámpák száma csak azért fontos, mert ha éjjel kómásan WC-re mész és ránézel, akkor kevés a lámpa esetén, kevésbé hiszed azt a modemre, hogy ufó...

Amúgy meg ha a neted jó (böngészés, levelek, le-fel töltés, akármi mind mûködik), akkor a modemedek semmi baja.

pxxl
<#help><#wilting><#nemtudom><#rolleyes>

All hail the double x!

Hali most talaláltam egy lehetséges oskot arra hogy miért nem látok senkit szerintem a amodem miat mert olyan modemem van amin csak 3 lámpa van nem léehet hogy ez a baj mármint hogy nóname-s a modem?? Mert mindenkinek 5-vagy 6 lámpás modemja van aki környezetembe tdu-zik.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

ucnlm
Szuper! Ez nagyon állat lesz <#nevetes1>

pxxl
nem. ennyi pinket elég elviselni simán is <#nyes>

All hail the double x!

ucnlm
Ez nagyon komoly 😄 Ha itthon leszek tutira jövök! (Ugye itt nem lesz köteezõ HC meg hasonlók?)

Tegnapi Evo tesztelõs képeim:

Audi R8:

TDU nick: MaCkoTeZsveR TDU club: Killer FleaZ Fav Car: Lamborghini Murcielago Coupe

pxxl
és akkor a holnapi program. <#eplus2><#eplus2><#love11><#taps>

All hail the double x!