Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan lenne mint multkor annyi változással hogy remélem jobb lesz 😄
alap szabályok max 200 lakott helyen 165
ne elözd meg a legelsö embert!!!
balrol elözöl
lesz benne egy két huzatás padlon
bármilyen verda
fék használata kötelezõ ugyanugy mint a HC mode
nevem lenn
gyertek csak 😄
A múltkori is nagyon tettszett.
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
én pl azt amelyikben van olyan hogy lassu tempo ugy kb 170 és fékezés is 😄 meg olyat amibe van egy ketttõ huzatás padlon kb fél percig aztán visszaállunk és folytatjuk utunkat...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Kár hogy még nem tudok bemenni motoros boltokba:S
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Igen egyszerre csak egy klubban lehet lenni.Én is ma csatlakoztam egy külföldi klubbjába de 5 percre rá kiléptem, mert úgy gondoltam inkább nyitok egyet.
Arra gondoltam, hogy nyitok egy klubbot. Meg szeretném tõletek kérdezni, hogy ki akarna csatlakozni. Mert úgy nincs értelme, ha senki sem jön a klubba, ezért pedig értelmetlen lenne nyitni.Úgyhogy, ha valaki úgy gondolja, hogy szívesen csatlakozna akkor azt itt megteheti.Csak írd ide a fórumra, hogy mi a neved a játékba.
Valamikor össze kéne futni valahol, hogy bejelöljem azokat akik csatlakoznak és meghívjam õket.
De azt még nem tudom, hogy mi legyen a klubbnak a neve.
Aki akar jelentkezni az írja meg azt is, hogy õszerinte mi legyen a klubbnak a neve és akkor eldöntöm.
Örülnék, ha minél többen jelentkeznének.
Elõre is köszi.
Játékban a nevem:
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
csoli31: Én úgy vagyok vele, hogy szimplán a kép is átad egy hangulatot, ami lehet hogy képes önmagában megfogni. Ehhez ha zenét társítunk, lehet hogy egy, a mások által ehhez elképzelt, képen nem ábrázolt hangulati tényezõket egy másik irányba tolja, ami illúzióromboló lehet.
Nagyrészt viszont megértem az érveidet, és örülök hogy sikerül felnõtt ember módjára megbeszélni a dolgokat, nem pedig az általában itt megszokott, egyes vérpistikék által generált ugatás stílusában (és nem, nem rád gondoltam JohnnyVTI további sértõdést elkerülése végett...).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Különben is ne pattogjá mert meg leszel sexuálva.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
thx:]
És ok, mostantól akkor nem nézek itt belinkelt diavetítéseket...De azért felvilágosíthatna vki, hogy ez miért jó. A való életben készült képekbõl ilyen cuccot gyártani még talán van értelme, bár az is elég igénytelenség, arra van a képfeltöltés. Gyakorlatilag egy épkézláb video sincs szinte a TDUról, csak diavetítések vagy gameplay (egyre emlékszem, Diablo mûvére, az viszont nagyon hangulatos volt).
Másrészt mielõtt vki megint jön az óvodás sablonszövegekkel, hogy ha nem tetszik, ne nézzem, vagy hogy csináljak jobbat, nem ártana elõször a kritikákat figyelembevenni...Meghát ugye mennyivel könnyebb leugatni a másikat mint a széleskörû igények nagyrészét kielégíteni, amikor vki TDU-s videora keres rá.
Harmadrészt meg csinálnék, ha produkálna normális FPS-t a játék+fraps kombó.
http://goo.gl/gd6Zi5
halkan kérdezem: nem lehetne é esetleg 20.00-tól? csak mert késõbb programom van és szeretnék minnél többet gurulni véletek! <#vigyor2>#vigyor2>
....na jó, ha nem hát nem...<#nevetes2>#nevetes2>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
http://www.youtube.com/watch?v=AEBedV1nK1Q
Van egy kis problémám.Beraktam a játékba a Lamborghini Murciélágo LP640-est és amikor abba a házba teleportáltam ahol az volt, egyszerûen kilépett a játékból.Nem tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma.
Elõre is köszi.
Ha majd hazaérek addigra akkor én is megyek! Majd csinálok vidit (majd keresek valami nyálas zenét alá), és felteszem a youTube-ra kíváncsiságból hogy vajon hogyan reagálnak majd rá.<#idiota>#idiota>Nekem egy kis pici (kisebb mint egy gyufás skatulya) modem van amin egy árva led sincsen!
Together we'll fly someday...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Amúgy meg ha a neted jó (böngészés, levelek, le-fel töltés, akármi mind mûködik), akkor a modemedek semmi baja.
All hail the double x!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Audi R8:

TDU nick: MaCkoTeZsveR TDU club: Killer FleaZ Fav Car: Lamborghini Murcielago Coupe