Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval akkor remélem talizunk vmelyik cruise-on , de ha van kedved gurulhatunk is vmikor együtt és közben figyellek is XD.
#75790 Tudják a memóriák, csak anno kevés alaplap tudta. Neked lehet épp azért nem ment, mert nem párban voltak a ramok vagy nem volt bekapcsolva. Volt már rá eset, hogy vkinek csak épp nem volt bios-ban engedélyezve. XD
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Mivel a Krájzlit bestoppolták, marad a másik pink verdám, a jó öreg Foswágen W12. Én ezzel hasítok majd, Ricsikeonline néven. Remélem klassz lesz, jó krúzolást mindenkinek😊😊😊
Üdv.
Kressz cruise
az hogy fapados, nem érdekel ,csak legyen benne a EU-patch és menjen a game. Nekem nincs másra szükségem ^^
Amúgy a gépemmel nincs baj szerencsére, sokat játszottam már a tört játékkal, de gondoltam úgyis netes egy pár verseny, úgyhogy megveszem.
Bár az is igaz, hoyg valószínû az egy fapadosabb kiadás lesz, pl az eredeti vastag kézikönyv nélkül, vagy annak valamiféle lebutítottabb változatával 😊
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

TDU nick: WAndrew26[HUN]
Lenne egy kérdésem.
Megvenném a játékot a közeljövõben, de ugye van valami patch is pluszban, amiért fizetni kell. Nekem nincs bankkártyám, amivel én utalgatnám a pénzt. Szóval ehhez a kis keigészítõhöz, hogyan juthatok hozzá?
Elõre is thx az eligazítást!
A nem meghirdetett spontánt összefutásokról is szívesen várok képeket, amiket felrakhatok az oldalra.(nevek itt is elõnyt jelentenek).
Elõre is köszönöm!
ucnim:ugy látszik egyforma verdáink lesz csak neked egy kicsi sötétebb a pink<#pardon1>#pardon1>

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090313211919.jpg

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
[/url][/img]Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
(Najó, engem nem zavar, ha nem leszek egyedül 😊 )
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
All hail the double x!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
#75778 - kicsit megzakkant az adatbázis? <#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
All hail the double x!
oké próbálgatni fogom,nem nagyon akar prudukálni a játék, próbáltam mindent low-ra de semmi😞😞
radialeng.el is próbáltam de nem akar jól menni😞
köszi az eddigi segítségeteket
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
All hail the double x!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
All hail the double x!
csoli tedd be az lp 640-et ha már lesz pár murci😛 úgy szép<#buck>#buck>
Spirit of Perfomance Koenigsegg