Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fitti83
A club-unkba csak úgy lehet bekerülni, ha pár általunk szervezett cruise-on részt veszel és normális közlekedést és viselkedést tudsz tanusítani. Na és persze befizeted a tagdíjat! XDXD na ez vicc volt. 😄
Szóval akkor remélem talizunk vmelyik cruise-on , de ha van kedved gurulhatunk is vmikor együtt és közben figyellek is XD.

#75790 Tudják a memóriák, csak anno kevés alaplap tudta. Neked lehet épp azért nem ment, mert nem párban voltak a ramok vagy nem volt bekapcsolva. Volt már rá eset, hogy vkinek csak épp nem volt bios-ban engedélyezve. XD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

hali mindenkinek,

Mivel a Krájzlit bestoppolták, marad a másik pink verdám, a jó öreg Foswágen W12. Én ezzel hasítok majd, Ricsikeonline néven. Remélem klassz lesz, jó krúzolást mindenkinek😊😊😊

Üdv.
ne felejtsétek el lesz a pink tali elött!!!
Kressz cruise

SLICK
még idõben szóltál 😄
az hogy fapados, nem érdekel ,csak legyen benne a EU-patch és menjen a game. Nekem nincs másra szükségem ^^

SLICK
Köszi, amúgy igen az extra dolgokra gondoltam.
Amúgy a gépemmel nincs baj szerencsére, sokat játszottam már a tört játékkal, de gondoltam úgyis netes egy pár verseny, úgyhogy megveszem.

ucnlm
Halkan mondom, hogy áprilisban a Legjobb Választás sorozat keretében megjelenik a Test Drive Unlimited Gold. Ha igazak a pletykák ez az alapjáték és a megapack lesz egyben a sorozat szokásos 1990 Ft-os áráért. Aki most gondolkodik a megvételén lehet, hogy jobban ját ha vár pár hetet 😉
Bár az is igaz, hoyg valószínû az egy fapadosabb kiadás lesz, pl az eredeti vastag kézikönyv nélkül, vagy annak valamiféle lebutítottabb változatával 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Nah ezzel megyek majd a Pink talira 😊

Szia, a játékhoz a patch ingyenes Az amire te gondolsz, az egy kiegészítõ, ami új autókat, és 1 motort tartalmaz. Ha azt nem veszed meg, akkor is tudsz velünk játszani, de kétségtelen, hogy izgibb, ha az is megvan. Sajnos ezt a kiegészítõt csak ott az oldalon feltüntetett kártyákkal tudod online megrendelni, mejd kapsz emailben egy linket, és letölteni. Boltokban nem forgalmazzák. Sajna. Most meg hogy a forint ilyen jó helyen van, így még drágább is mint eddig. 15 eurót kell kipengetni érte. A sima játék 2000Ft és ahhoz letöltöd az ingyenes patchet, és tudsz is játszani, persze ha elfut a gépeden.

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Jah, azt nem írtam h hova küldjétek õket.. <#zavart2> vagy az oldalon van egy emal cím, vagy arra amit itt az sg-n adtam meg, köszi

SLICK
Hali!

Lenne egy kérdésem.
Megvenném a játékot a közeljövõben, de ugye van valami patch is pluszban, amiért fizetni kell. Nekem nincs bankkártyám, amivel én utalgatnám a pénzt. Szóval ehhez a kis keigészítõhöz, hogyan juthatok hozzá?

Elõre is thx az eligazítást!

Sziasztok, mostanában a suli miatt sajnos nincs túl sok idõm krúzolgatni. Nem szeretném, ha az oldal amit öszedobtam, meghalna, így nagyon szívesen fogadnék képeket a tegnapi motoros krúzról, vagy a mai pink krúzról! Az nagy elõnyt jelentene, ha esetleg tudnátok azt is, hogy kik voltak jelen a krúzon, ha nem , akkor majd vhogy kiderítjük.
A nem meghirdetett spontánt összefutásokról is szívesen várok képeket, amiket felrakhatok az oldalra.(nevek itt is elõnyt jelentenek).
Elõre is köszönöm! Andrew26

popzu
unclm nem ucnim😄 xD

Kruz na most már megtanultam leirni
ucnim:ugy látszik egyforma verdáink lesz csak neked egy kicsi sötétebb a pink<#pardon1>

Egybeolvadtam :S
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090313211919.jpg

popzu
misiiii kruz vagy cruise hányszor tanitsukkkk mégggg😄

Én is Megyek a Kruzsolni az én kis kicsikémmel😄

én egy pink, szürkés árnyalattal, metál lambo spyderrel megyek 😄

Nem akarok én azzal menni!<#confused> Amúgy is már lentebb belinkeltem hogy mivel megyek.<#beka2>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

SeanJRRussel

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Én ezzel megyek.Cabrio muszály vagy jó ez a kis crysler is?

[/url][/img]

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Gaben17
énis<#worship>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

pxxl
én maradok a jól bevált murcinál <#taps>

All hail the double x!

ucnlm
Csak emlékeztetõül: Gallardo SE stipistopi! <#vigyor>
(Najó, engem nem zavar, ha nem leszek egyedül 😊 )

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

nananaa.. saleen-el én megyek.. 😄DDDD

csontiz

Tegnapi moci krúzról megkésett képek!

ucnlm
Tudják egyáltalán a Dual Channel-t a DDR 1-es ramok? Nekem is volt 2-3 ramom anno egy gépben, különbözõek is voltak márkában, órajelben, de sosem volt semmi gond. Simán lehet, hogy mással van a gond, csak most jött elõ a memóriák pakolgatásánál.

Ezzel adtál egy kis tippet valamihez! Köszi.<#eplus2>

pxxl
ez a 2 mozit már az én belem sem veszi be <#rinya><#vomit><#banplz>

All hail the double x!

Hello ! A klubhoz amiben benne vagy hogy tudnák csatlakozni ?

Fitti83
Van olyan alaplap, ahol egymás mellett megy dual-ban, szóval alaplap függõ. Ha beírod milyen van, akkor meg tudjuk nézni. Amúgy ha dualban akarod futtatni a géped, akkor vagy 2db vagy 4db ram kell, mert ha 2-t beraksz dual-ba és beraksz egy 3.-at, akkor vagy nem megy dualban vagy el sem indul. XD Szerintem tegyél bele 2db 512-t dual-ba, mert úgy gyorsabb és akkor lehet menni fog. 😊

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

thx to mtv and gas to pimp my ride xDD

megyek 😄DDDDDD

pxxl
szép ez a murci <#hehe><#finom><#ravasz1>

All hail the double x!

Én már megtaláltam a kocsimat, és átalakítottam a karakteremet is! Pink AC<#nyes>

Gaben17

pxxl
igen, ha támogatja a dual-t a deszka, akkor 1-3 vagy 2-4 slotban kell lennie 2 azonos memóriának. méret, idõzítés, freki stb. különben nem fog mûködni.

#75778 - kicsit megzakkant az adatbázis? <#hehe><#ravasz1>

All hail the double x!

norbi2fraktal
igen automatikusra van rakva a biosban, a dual az hogy van ketttõ kék és kettõ fekete slot,és ha 2kék akkor dual?

oké próbálgatni fogom,nem nagyon akar prudukálni a játék, próbáltam mindent low-ra de semmi😞😞
radialeng.el is próbáltam de nem akar jól menni😞

köszi az eddigi segítségeteket

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

két #75765-es hsz van 😉

Me0w
Inkabb az lehet, hogy az idozites nem megfelelo.

Together we'll fly someday...

pxxl
elvileg le kell vennie a kisebbik órajelre autómatikusan. <#whatever>

All hail the double x!

SeanJRRussel
lehet az is h a 2 ram nem egyforma órajelen van és ha véletlenül duálba pakolod õket akko az gáz vagy ha nem duálba pakolod de a lapod alergiás rá az is gáz.Játszd végig egyszer el kell indulnia.

pxxl
<#nyes> kössz, de kössz nem <#miaz><#vomit><#banplz>

All hail the double x!

pxxl
<#fejvakaras><#wow3><#conf>

All hail the double x!

Nem ütött félre! Gaben-nál is azt a nevet írja!<#wow2>Meg ha én is válaszolok valakinek szintén az írja!<#zavart2>

pixx félrekattoltál???<#nyes><#banplz>

az én KRESSZES krúzomra bármilyen kocsival jöhetsz bármilyen szinnel mert ma van a pink napja 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<#ticking><#wow1>Mi a f***c ez?!

Gaben17
nekem nincs origi packom szal alap lp640el megyek😄
csoli tedd be az lp 640-et ha már lesz pár murci😛 úgy szép<#buck>

lybrahu
Jajj de széééép a RUF-om!! <#nyes>
Gratula a videóhoz!! <#eljen> <#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --