Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért lett ilyen mert nem képszerkesztõvel csináltam. Csak a paint-ot, és a videó szerkesztõt (ez a kettõ csak erre képes) használtam!<#bee1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pxxl
huhhh van baja <#wilting><#nyes>

All hail the double x!

Szevasztok!
Gondoltam kocsikázok egy kicsit naplementében.<#idiota>hihihi

pxxl
"blabla...az egyik felhasználó megnézte a TDU2-es térképen megjelölt Off-Road Racing School helyén, az eredeti TDU1-ben mi található. Pontosan egy házat talált, körülötte földúttal borított területtel. Ami elég jó lenne akár egy off-road Racing Schoolnak is." és ez (lehetséges hogy) pont az a ház ahol szórakáztatok <#taps>

All hail the double x!

pxxl
elõfordult már sztem mindenkivel hogy rá kellett várni <#nyes>

All hail the double x!

Toyo
Általában én vagyok az akire várni kell.. nem tünt még fel? 😄 Azért védem itt a HC-sok becsületét 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

pxxl
megvan megtaláltam <#vigyor2><#bee1><#ravasz1>

All hail the double x!

pxxl
hát jah, de ezt a várakozást bevállaltad már akkor mikor HC-ban léptél be. 😄 hát ha meg a nonHC-s menni akar és nem érti meg hogy álljon kicsit, akkor menjen. Igaz belisz? te kis shumi <#taps><#nyes><#ravasz1>

All hail the double x!

Toyo
Nem személyeskedni akartam, elnézést, elég szarul jött ki 😊 De azárt azt tegyük hozzá, hogy a non hc-soktól szeretne az ember nem lemaradni, így sikerül benézni egy-két dolgot. Aztán kénytelen vagy ilyen esetekben várni, hacsak nem egyedül akarsz tovább menni 😄 és azért km-enként várni a másikra, hogy kijöjjön a bokorból, vagy egy civil roncs közül.. nem túl nagy élmény! 😊 Térképen ha látom például, hogy A katos autóval van az illetõ, nem is szoktam erõltetni.. úgyis csak hátráltatnám!

pxxl
honnan az infó? és hol lehet megvenni majd? Mert nekem kell <#kuss>

All hail the double x!

Nincs vele komoly baj. És tesztelni tökéletes a játék gépen. Dolgozni azért már rizikósabb. 😊 Na mind1 keresek valami furmányos másolót 😊

TDU2 nick: PM75

pxxl
win7? hát te sem vagy egyszerû <#hehe><#hehe> még nagyon béta, szal én inkább hanyagolom míg nem lesz egy értelmes verzió

All hail the double x!

pxxl
ez így van ha HC a krúz akkor HC, de aki nem hc-zik azzal szemben nem kellene a legtöbb esetben kb ellenségesen viselkedni 😊 közelebb van a valósághoz persze, de azért még elég távol. Ami még fura a HC-ban a gravitásión kívül, az az pl mikor megcsúszol, és keresztben csúszik az autó pár 100 métert 😄 hát az lol. aztán majd egyszer megáll, ha mákod van nyomhatod a resetet, de nem mindig.

#75849 - ha ez komkrétan rám vonatkozott (De mivel te is csak padlón szeretsz menni...) akkor nagy tévedésben vagy, mert én vagyok az egyik, aki hajlandó lassítani és megvárni a nálam sokkal lassabb tagot is 😊

am meg örülök hogy ennyire felkapott volt a P!NK krúz <#worship> nem gondoltam volna, hogy ennyien jöttek volna. vasárnapra tervezek valamit, majd megosztom veletek 😊

All hail the double x!

Igen, köszönöm, ezt tudom, csak elfelejtettem írni, hogy win7-et használok os ott poweriso-t. Az pedig securom hibára panaszkodik ennél a megoldásnál.

Toyo
Szeva, nem fontos hozzá a lemez --> link

Üdv! Kis technikai segítségre lenne szükségem. Az eredeti lemezrõl sikerült valakinek már biztonsági másolatot készíteni? Csak mert kezd nehezen olvasható lenni és kéne róla másolat.

Johnny 19
Ehez nekem is lenne egy kis hozzáfûzni valóm. Azért kötelezõ a HC, és azért vesszük komolyan, pont azért mert ez egy játék. És normálisan szeretnénk játszani. Elég idegesítõ amikor 6-an 7-en HC-sek vagyunk és be jön 1-2 nonHC-s mert kissebb a fékútvonaluk. Nekünk elõbb kell fékezni és ebbõl van a lökdösõdés, Meg a folyamatos írkálás hogy SORRY. Tény és valaó hogy Közelebb van a HC a valósághoz mint a nonHC, mert legalább nem veszem be a kanyarokat 300-al, megnem állok meg 400-ról 3 + 4 másodperc alatt. Csak ennyit akartam. De remélem nincs harag.<#eljen>

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Toyo
Atari kitalálhatta volna, hogy a HC-sok például külön szerveren legyenek és akkor nincs ez a feszültség egymás között.. Mondjuk nekem aztán semmi bajom senkivel, legyen akármilyen módban.. de egy tempósabb menetnél valóban nem fair, hogy a non hc-s 200-al félkézzel cigizve is beveszi a kanyart, a hc-s meg 100-al is sodródik kifelé ha nem fékez bele halványan.. fékútra ugyanez vonatkozik. De mivel te is csak padlón szeretsz menni, bosszantó várni a hátsókra.. megértem! 😊 Kresszes krúzzal is csak annyi baj van, hogy ha már 7-8an vagyunk, kezelhetetlen a tömeg.. az eleje már elindul a lámpánál mondjuk jobbra, a vége mire odaérne, hogy oké kanyarodjunk.. az eleje már 5-700 méterre van! Aztán várhatnak õk is 😄 Tapasztalataim szerint, legjobb ketten-hárman róni az utakat. akik hasonló tempót élveznek (és hasonló stílusban) mint te és akkor töknyugi van.. Azt is szeretem, mikor az elsö mondja, hogy mivan nem megy a gép? 😊 Veletek ellentétben szoktam hibázni.. nem keveset.. de legalább én élvezem! 😄

Johnny 19

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Johnny 19
Na be lehet fejezni a morgolódást. Addig is itt egy patch-elt plakát. Kis változás, technikai problémák.
Nem akarom névszerint mondani hogy ki miatt lett 20:00. OK Lybra?! 😄

pxxl
nekem nincs bajom a HC-val, leginkább a driftelések miatt használom, nem másért. semmivel sem jobb mint a normál mód. absz semmi köze nincs a valósághoz, ez egy árkád stílusú játék, nem szimulátor. próbálkoztak valami szimulátor feelinget belevinni, de nevetséges az egész. tényleg azon kívül hogy jókat lehet vele csúszni, nem látom értelmét a HC-nak. Többek közöt azt sem értem hogy miért veszi pár játékos halál komolyan ezt. Ez csak egy játék. Mert ha nem HC-val jössz, akkor húú meg haaaa, meg lenézzük a nonHC-t. Mert? Mert pl bill-vel nagyon nehéz kordában tartani az autókat? Fõleg a htásó kerekes verdákat. PL enzo. elindulásnál kb fél percig vinnyog, pörög a kerék. irányíthatatlan. Ha annyira szimulátorozni akar pár user, játszon LFS-t...

All hail the double x!

AlieN911
ÁMEN <#worship><#taps><#beka3><#beka2>

Honda - The Power of Dreams

orszagtom
átfogalmazom.. aki komolyan veszi a TDU-t, meg úgy általában az autózást, az nem megy HC nélkül, mert semmi értelme. Lehet fikázni a HC-t (leginkább csak a gravitáció miatt), de még mindig közelebb áll a valósághoz mint a normal mode, mert az nevetséges....

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Moodovin
Köszönöm az elismerõ szavakat, de nélküle is maximális volt a hangulat, jól éreztem magam!

<#worship> Lybra,JohnnyVTI,Holecsko,Fitti,ADJ902 <#worship>

TDUnick: Moodovin[HUN]

pxxl
na azért na...<#wow3><#rolleyes>

All hail the double x!

orszagtom
hát HC nélkül nem sok értelme van a TDU-nak.... <#vigyor2>

Penge88
Hali! Lehet jövök én is, te is Sörligás vagy ha jól tudom ;-) Szóval utána én is jönnék. Ha HC nem kötelezõ az jó, mert még nem vagyok olyan szinten bár már nem sok van hozzá, lehet addig elérem...

Thank God, I\'m a Lada owner!

orszagtom

Johnny 19

Johnny 19

Johnny 19
A mai állatkodás is jó lsikerült köszi mindenkinek, fõleg Moodovinnak amiért szolgáltatta a zenét microfonon keresztül Gitárral.

jó képek grt 😊

Toyo

[HUN]FaTaL
hang mp3 192kbit
video xvid

http://goo.gl/gd6Zi5

Gaben17
nemyo,csíkos lett a video,3és fél giga😄D tippek? mibe konvertáljam? Sony Vegas Pro 8

Spirit of Perfomance Koenigsegg

pxxl
amikor írtad mgé egyhelyben álltunk, én meg épp telefonáltam, szal maradhattál volna...<#rinya>
am sem szágundoztunk. <#shakehead>

All hail the double x!

Gaben17
thx a pink krúzt
most mentem a videot,HD
viszont nem vagdostam effekteltem!! úgy vagy ahogy van<#finom> remélem nem gáz😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

csontiz

Kressz krúz +pink krúz köszi srácok !

A PINK krúz, legalábbis az egyik. 😄

AlieN911
Valaki nem jön egy qvalassu gurulásra? 😄 22ig az CADILLAC szalonnál leszek 😊

Honda - The Power of Dreams

ucnlm
Köszi a krúzt mindenkinek! Késõbb teszek fotókat, sajnos most hirtelen kell távoznom 😞(

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

A kresszes Krúz képei (nagyon jol sikerült)

Mehetsz a helyemre (ha sikerül) mert én kiléptem! Mert hiába írtam nekik hogy én csak egy G-katos kocsival vagyok (pláne a felvétel miatti 25fps mellet is nehéz vezetni), és hogy lehetõleg ne száguldozzanak, mindhiába volt.<#kuss> Nem is érdekelte õket, ezek szerint.

ucnlm
Betelt a layer? Senkire nem tudok ráugrani 😞

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

SeanJRRussel
Fenn vagy már pixxel me layerbe nem látunk???

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Retkes layer nem akar beengedni

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl
na én már beöltöztem P!NK kruzra <#nyes><#nyes><#ravasz1>

All hail the double x!

oksa Jelenleg ujrarakom a játékot mert én látok a térképen mindenkit, és engem is lát mindenki, de csak térképen. játékban már nem. Art Money val próbálunk rájönni a probléma okára, sikertelenül. Remélem h a játék ujratelepítése meghozza a gyümölcsét 😄

Látom, mindenkit felajzott a pink krúz! Az biztos, hogy ez eddig a legdrágább krúz, amin (remélem!) részt veszek. <#vigyor2>