Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Ismét feltettem a TDU-t de amikor elindítom a játékot egyszerûen nincs hangja semminek!
Ha tudjátok mi a baj írjatok mihmarabb.
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Itt is még:S
A tali végére megjavult:D
Madár:D
Pár kép a délelõtti taliról. Köszi mindenkinek.
TDUnick: bevizzoliHUN
TDU Project Paradise nick: ToMeE
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU,ETS2 Nick: holecsko
amugy tom h a felni nem a legszebb meg rikit de még csak most kezdtem :S xD
Vagy nem is hasonlít a te mod-odra....<#conf>#conf>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDUnick: ArtMooney(HUN)
(remélem nincs harag)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Eredeti.
Végsõ.

(De még folytatjuk).

Mi equipo favorito: Real Madrid
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
És itt vannak a tegnapi találka képei! Igaz nehezen állt össze a layer, de utána nagyon jót mentünk clubtársak!!!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Hole, rendszámnál mit kell tenni, hogy ne látszódjon utána bizonyos szögekbõl a TDU 505, van ötleted?
Ha gondolod akkor oda jöhetsz:D
Ez meg csak úgy
Nincs fent valaki a szigeten?
Unom már az egyedüli mászkálást! :S
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU 2 nick: SpeedHUN
Thank God, I\'m a Lada owner!
csináltam képet is csak nembírom feltölteni,na mind1
amúgy érdekesség képpen,megjegyezném,a barátlistámról eltünk mindenki:S...és mostanába valami miatt magyarokkal sem találkozok,ez mitõl lehet??????
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Na és a találkozó.

Csak mindenki össze vissza ment.
4-5 ember volt együtt kb.
De aztán már csak hárman maradtunk:D
Én,Sean,ucnlm.
De azért köszi mindenkinek. A többiek meg ne haragudjanak meg, a layer volt szar azért nem tudtatok ránk csatlakozni. Jó éjt mindenkinek. A képek:

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Atikah! Bocs, de nem jöttél, utána meg nem tudtam rád ugrani az istennek sem, uh feladtam. Legközelebb folytatjuk!
Rakd fel a képeket amit eddig csináltál:D
Majd még folytatjuk:D
Más. Amit tegnap említettem Ferke meg kellene majd rendezni persze ha lesz rá jelentkezõ.
Õskövület találkozó. Minden ki jöhet aki már több mint egy éve játszik :D:D Talán újra látjuk a régi nagyokat. Raga, Teddy, Gagyi, Ferke és még sorolhatnám
TDU 2 nick: SpeedHUN
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb