Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belisz
Sehogy,az úgy van megcsinálva,te azt nem tudod mozgatni!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Ja és mégvalami a Lamborghiniknek hogy lehet a spoilereit kinyitni?
Sziasztok!

Ismét feltettem a TDU-t de amikor elindítom a játékot egyszerûen nincs hangja semminek!
Ha tudjátok mi a baj írjatok mihmarabb.
ucnlm
Arról nem beszélve, hogy majd 3 óra játék után az ujjaim is készültek leválni a kezemrõl :D

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

SeanJRRussel
Télleg nagyon jó volt csak hát a végére már majdnem többet mentünk út mellett mint az úton.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Kösz nem kell (Kedves vagy<#mf1>)

ucnlm
Tegnap esti képek. Sokat játszottam, Sean a tanúm, hogy a végére már kissé elfáradtam (gyk. minden szirsz@rnak nekimentem :D), de amúgy nagyon jó volt! Nem mellesleg az út: várostól északi kilátó a part mentén (és közben eltévedve), majd a sziget belsején át reptér, majd keringõzés erre-arra, majd vissza a part mentén a sziget északi oldalára. Nem sokkal 300 alatt tippelem a tegnapi távomat (250 biztos volt) :)

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Ferrarira olyan felnit rakni? :O:O:O:O:O Megöljelek?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bevizzoli125
Itt még valamiért világos volt a kép:S

Itt is még:S

A tali végére megjavult:D

Madár:D

Pár kép a délelõtti taliról. Köszi mindenkinek.

TDUnick: bevizzoliHUN

orszagtom
skacok az egy levél szerintem, néha fúj a szél ilyeneket, csak rossz helyrõl jön rá a fény és nehéz felismerni <#vigyor2>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

lybrahu
<#vigyor> tudtam, hogy észreveszed! Passz....vmi. grafbug...

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

milk4
Én 2-3évig csináltam.Azután hagytam abba,amikor az extra törölte minden munkámat és mikor írtam nekik,hogy miért törölték,akkor azt mondták,hogy warezoltam...Ráadásul pont azon a napom formáztam a gépet:(

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Fitti83
Gurultunk egy jót Penge-vel és Dozoo-val és a végén csatlakozott Holecsko is. Köszi fiúk.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

holecsko10
Nem dds 2db. plate.2db ws_plate.2db ott kiszeded és dds-re alakítod át csak utána megy a kép módolása.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Szerintem olyan mint az enyém de szép verda de mi az a fekete máj folt ott a géped mellet?

hát majd adok neked uncsitesomtol photoshopos munkákat már 1 éve csinálja gyártja ezeket és naggyon durvák. neten is nézd meg õket !!!
amugy tom h a felni nem a legszebb meg rikit de még csak most kezdtem :S xD

lybrahu
Hole, így már jó a Murci?! <#ravasz1>
Vagy nem is hasonlít a te mod-odra....<#conf>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

bevizzoli125
Jön most valaki egyet gurulni? G-katos autókkal.

TDUnick: bevizzoliHUN

milk4
1 jó tanács:3D-s autókat ne akarj photoshop-ban "tuningolni".

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Johnny 19
Nekem a felni is tettszik. Audiról szedted le? :D Nekem annyi a bajom hogy Túl méretezted a felnit, a másik pedig hogy nagyon rikít. Pedig a fény a másik oldalról jön. Jelöld ki a felniket, csinálj belõle layert, és nyomj egy ctrl+L betût. Az RGB-vel pedig sötétítsd be. De fasza lett én is így kezdtem. 1 hónap sem lessz aztán már ezek neked is alap dolgok lesznek.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Toyo
Köszi, elkezdtem én régen csinálgatni, de kell hozzá vmi Nvidiás progi is ami nekem alapból nincs, mivel Ati-m van.. így csak töltögetni tudom a rendszámokat.. de akkor már tudom mi lesz a bibi, mert én ki szoktam szedni a commoncar-ból a plate 2db.. aztán csak azt cserélem.. de akkor ez a ws_plate dds is kell.. megpróbálom, köszi :)

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Falkon
A felni szörnyû!
(remélem nincs harag)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nah most reggel 30 percet szántam erre a kocsira és kíváncsi vagyok mit szoltok.
Eredeti.

Végsõ.

kazai21
Elkeztem kocsikázni Beliszel meg Artmooney-al.De mek el:S
(De még folytatjuk).

Mi equipo favorito: Real Madrid

holecsko10
Amikor rendszámot készítesz akkor ne csak plate.dds készíts hanem egy negatívot is ami ws_plate.dds Itt van hogy kell készíteni.

belisz
Ottvagyok Alfa szalonnál! :)

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Fitti83
Tegnap délután mentünk egy nagyon jót Grabowszki-val és TomeE-val. Köszönöm fiúk, király volt!!!

És itt vannak a tegnapi találka képei! Igaz nehezen állt össze a layer, de utána nagyon jót mentünk clubtársak!!!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Toyo
Jólvan, akkor Osaka gyere majd oda :D

Hole, rendszámnál mit kell tenni, hogy ne látszódjon utána bizonyos szögekbõl a TDU 505, van ötleted?

kazai21
Én egészre mek az Alfa szalonhoz.
Ha gondolod akkor oda jöhetsz:D

Toyo
Merre vagy Osaka?

holecsko10
Ma készíttetem egy új rendszám táblát. Szerintetek milyen lett?

Ez meg csak úgy

belisz
Sziasztok!
Nincs fent valaki a szigeten?
Unom már az egyedüli mászkálást! :S

Toyo
Jóvan, korán van.. én a mellette állót néztem :D A szélsõ a Charger.. Lee formájában :)

Toyo
Ez packos, Dodge Challenger RT.. nem erre rakják Lee-t, hanem a Charger-re, ami szintén packos!

Falkon
De különben packkos!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem az Lee tábornok csak kicsit furcsa színbe

TDU 2 nick: SpeedHUN

Penge88
Csá. Felülrõl a 2. képen a bal szélsõ autó (Plymouth??) an packos vagy eredetiben is benne van?

Thank God, I\'m a Lada owner!

Pedig nem voltál egyedüli képviselõje a magyar népnek. Én most jöttem le, miután óriásit zúztunk Frenkyvel. A Sagaris nem is rossz gép.<#eljen>

anriracing
basszus most éjjel egy magyarral sem találkoztam....két némettel zúztam,de mindíg be kellett várni õket.....nemhiába a FERRARI F40 az még mindíg autó:D...azok meg a szutyok mercikkel:D:D:D:D
csináltam képet is csak nembírom feltölteni,na mind1

amúgy érdekesség képpen,megjegyezném,a barátlistámról eltünk mindenki:S...és mostanába valami miatt magyarokkal sem találkozok,ez mitõl lehet??????

Roger6
Lehet, hogy munkahelyi ártalom, de nem keresnél egy olyan fontcsaládot, amiben van hosszú Õ betû (és nem kalapos)? Elhiszem, hogy tetszik meg minden, de annyira ronda a "HC nem kötelezÕ" felirat végén az Õ betû, hogy nem tudtam szó nélkül hagyni. Nem sértésnek szántam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csontiz

eu vs usa

holecsko10
Dozoo amit le kicsi kocsikáztál az ez volt

Na és a találkozó.

kazai21
Egy ideig jó volt a krúz.
Csak mindenki össze vissza ment.
4-5 ember volt együtt kb.
De aztán már csak hárman maradtunk:D
Én,Sean,ucnlm.

Johnny 19
Sajnálom srácok hogy nem úgy sikerült a krúz ahogy szerettem volna. Remélem máskor be tudjuk pótolni.
De azért köszi mindenkinek. A többiek meg ne haragudjanak meg, a layer volt szar azért nem tudtatok ránk csatlakozni. Jó éjt mindenkinek. A képek:

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Toyo

Az arab drifterek a végén.. :D

ucnlm
Köszi a ma estit mindenkinek akivel találkoztam! Majd rakok fotókat!
Atikah! Bocs, de nem jöttél, utána meg nem tudtam rád ugrani az istennek sem, uh feladtam. Legközelebb folytatjuk!

kazai21
Áhh elvesztem:D
Rakd fel a képeket amit eddig csináltál:D
Majd még folytatjuk:D

Nekem is nagyon tetszett és minden tiszteletem a tiéd ez meg van nagyon jó vezetõ voltál vagy és leszel. Akkor össze szerelem a következõ gurulásig már a kormányt azt akkor bejáratjuk újra fél év pihi után.
Más. Amit tegnap említettem Ferke meg kellene majd rendezni persze ha lesz rá jelentkezõ.
Õskövület találkozó. Minden ki jöhet aki már több mint egy éve játszik :D:D Talán újra látjuk a régi nagyokat. Raga, Teddy, Gagyi, Ferke és még sorolhatnám

TDU 2 nick: SpeedHUN

ucnlm
Hahó! Reptéren (bent)! Be tudsz oda jönni, vagy kimenjek érted?

SeanJRRussel
Hol vagytok UCNLM és ATIKAH??????????????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb