Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több hónap kihagyás után tök jó volt veled összefutni a szigeten! Köszi szépen a tippeket, utána fogok járni a dolgoknak! Bocsi, hogy olyan gyorsan leléptem, de volt egy fontos hívásom!
Klassz volt a gurulás, mint a régi szép idõkben! Bár nem tudom eldönteni, hogy krúz, vagy a beszélgetés volt-e jobb! <#worship>#worship><#wave>#wave>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
test drivba milyen programmal lehet autót modellezni?
a program neve +letöltése link pls
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
(#79777)
Itt Unclm-el:

Mi equipo favorito: Real Madrid
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Atikah-val és Sean-nal szenvedtünk egy adagot egy panorámaképért, végül csak félsiker lett:
Aztán mindenki eltûnt:
Aztán Atikah-val mentem még egy kicsit:
Végezetül álmatlanságban kezdtem szenvedni, de a nagy csapat maga közé fogadott HC nélkül is 😊
Köszönöm mindenkinek a meneteket! 😊
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5

Nemrég jöttem rá, hogy a Jaguár is egy nagyon jó autó 😄
Most szedem lefele a számot, am a második az megvan.
Köszi Holecsko!!!Tudtam, hogy rád számíthatok!!! Megoldódottt a problemó 😄DDD
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Az ETS Próba videód alatt az elsõ szám is Tiesto ? Adsz egy címet ? És az Euro Truck szimulátor is játszható online, mert a videód alatt voltak más kamionosok is, de az nem a gép volt ?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
vagy ha dobálja az út akkor hogyan oldjam meg hogy ne dobálja? milyen érzékenységen állítsak? --.--
Ezt csinálja a kis buta: G25 abnormális
Férfi vagy, vagy emo? 😄😄😄
Valakinek nincs ugyanilyen kormánya, akinek 100000000000000000000000000000000% hogy a gambe jól van beállítva? És nem találkozott már vlki olyan jelenséggel, hogy ide oda lötyög magától a kormány? az a problemom van :S <#rinya>#rinya><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Megnéztem ismét a tolvaj tempót és kedvet kaptam Elenaor hoz hát szarrá moddoltam a Shelbyt😄DDDDDDD
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb