Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez a kockák mûfaja am, minél hamarabb végigtolni egy gamet.
Én szép lazulósan, játszok online 2-3 hónapja, és tartok még 79 %-nál...
most már csak azt kéne megcsinálni hogy az xbox joyt felismerje a játék.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Honda - The Power of Dreams
TDU:X1650PRO
Fent leszek, 10 percen bellül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na jó, stalker-ben a szinkron elég érdekes, a magyarul, német akcentussal beszélõ ukránok.. xD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem arról van szó, hogy nemtudom mit jelent. Ez kb. olyan mint anno az NFS Most Wanted topikba valaki elkészített egy magyar rendõrautót, magyar felirattal. Sokkal hangulatosabb, mikor magyar rendõrök üldöznek, minthogy fekete sheriff feliratú autók probálnak elkapni. És nem, nem azért csinálta az illetõ, mert nem tudta mint jelent magyarul az hogy sheriff, vagy hogy police.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgy meg Székesfehérváron is csak 1 dvd volt kint a polcokon a Media Marktba...de végül sikerült megvenni. 😊
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Nem tudod megjegyezni,hogy Left az a bal,Right aza jobb?<#wilting>#wilting><#lama>#lama>
Mi equipo favorito: Real Madrid
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
#81275 kiütöttél, köszi<#puszis>#puszis>
All hail the double x!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
A végén vannak bukkanók amik lassítanak, de szerintem megfordítom a versenyt.
Speciel nekem ez a Triumph nagyon bejött. Szépen lehet menni vele, az pedig külön élvezet, amikor ráfekszel a motorra és akkor vált 5-be 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
én is nemrég kezdtem elõlrõl, miután áttértem a legális verzióra, de ma meglesz a HC nekem is<#smile>#smile>
Kicsit keresgéltem a topikba mentés ügybe, és megakadt a szemem egy hozzászóláson, ahol valami magyar GPS-rõl beszélnek? ilyen van?