Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont 1 éve van meg és jól bírja a dolgokat. A rükverc kikopott sajnos de van más alternatíva szóval nem zavar.Meg valljuk be inkább elõre halad az ember.<#hehe>#hehe>
A kormány erõs a mi napig mintha új lenne a pedál nem nyikorog nem akad és jól mozog.
HC-hez tökéletes és maximális élvezetet nyújt.
Ha bele gondolsz a Logitech G25 a piacvezetõ kormány...(Még?)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Amm végeztem az elõrehozott föci érettségivel úgyhogy most több idõm lesz Veletek kocsikázni!<#wave>#wave>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
bb
õ itt házigazda volt de egy rohadt alkalommal se találkoztam vele a játékban
TDU:X1650PRO
All hail the double x!
inkább ma esti krúzt szervezzetek olyat amilyen a tegnapi let volna, szerintem tök jól indult csak mindenki lelépett
akkor gratulálok neked
a nevek között én vagyok az a Fazekas
"Test Drive Unlimited
2008.08.10. 16:08 - HUNMemphis (#58407)
Köszi a képeket Luna.Gyönyörûek. Nos srácok véget ért az Oahu kör.Adatok következnek.:Induláskor km állása 3863 km. /// Érkezéskor km állása 4066 km !!TEHÁT!! 203 km volt az általam ismert legrövidebb út. /// Idõ eredmény 1 óra 22 perc !!TEHÁT!! 4óra 20 percre lenne szükségünk. +20 perc esetleg. /// Randevú pont Oahu Motel. Mivel sokan jöttetek ezért izgalmas volt és tartalmas.8/7 Magyar 1 Külföldi. Az idõ-re visszatérve sokszor megálltunk.Általában csatlakozások miatt bevárások stb.Ezzel nincs is baj hiszen jófejek vagyunk mindenkit megvárunk. <#nyes>#nyes> Köszönöm hogy ottvoltak.Mega,Luna,Sordoran,Zoli,Tattix,Kics1,Fazekas. Jó volt veletek srácok örülök hogy ilyen emberek játszanak ezzel a csodás kellemes játékkal. Mivel ismét késik a 7600GT-m lehet hogy nélküle vágunk neki az 1000 kilóméternek."
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
emlékeztek még a körökre meg az 500kmes krúzokra? azok voltak az igazán nagy bulik
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyorsan gyüjtök egy kis pénzt, ferrarit megvenni, lezavarni háromszor a full szigetes versenyt, és talán meglesz a HC.
Esetleg ha lesz Kresz krúz, akkor szóljatok, megyek én is.
Tök gáz, hogy még a barátlistám is törlõdött😞
Igaz a stílusom merõben más, mint néhány más emberkének... talán ezért sikerült összehaverkodnom a valóban öregekkel és ezért hisznek régi játékosnak. Szerencsém volt, hogy a legeslegelsõ online napomon pont Fittivel futottam össze. Õ aztán bevezetett az ún. normális TDU-sok táborába. Persze késõbb magam is megismerkedtem pár jólelkû gémerrel (hülyékkel is) akik nem okoztak csalódást. Olvasom a fórumot és látom itt is ki az idióta. Azokat nagy ívben elkerülöm online. Hát ennyi....most már szóljon a játékról a topic!
THX és balesetmentes közlekedést! <#nyes>#nyes>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Ráadásul megmondtam valóban a frankót, poén hogy az újak miatt hullott szét minden valóban !
Másfelõl én se most kezdtem itt írkálni, hanem kb. fél éve, csak az utóbbi hónapokban a legtöbbet... (ne gyere a te két éveddel, mert qrwára nem érdekel)
Ladics, te is elég zsenge hajtás vagy, mert bétateszt utáni idpkben én spec nem láttalak.
Remélem leszel továbbra is <#hehe>#hehe> Nem akarlak így-><#bdead>#bdead> látni, meg a többieket sem 😊 (tudod azokat, akiket ki kéne találni, ha nem lennének)
GRAB: neked is Jó Hétvégét!!!
Grabowszki,Fitti,Fatal,Szabi,Lybra,Pixxel?!,Tomee,Én
Ezek azok..
Update:Nevano,holecsko,Toyo,Somdav,Supra,Gaben,PepsiTwist
És sokan mások!.
Azért meglátszik a színvonalon is a korosztály amit mostanában képviselsz te és egyes társaid. Visszasírom még a bétateszteres idõket amikor még kb +10 évvel magasabban helyezkedett el az átlagéletkor a topikban és ezzel egyetemben így az átlag-IQ is legalább +30al feljebb volt, nem mindenféle vérpistike nyafogását kellett olvasgatni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
AlieN911 - "Azért tök jó, hogy mindenkinek megvan a véleménye (általában rossz) az új emberekrõl. " veled minden ok, semmi gond nincs veled az ég világon, olvastam eddig is a topicot. Respect neked ember! <#eljen>#eljen>
Entex: bocs az általánosításért, de mivel ez egy ÁLTALÁBAN igaz dolog, ezért általánosítok. Vannak kivételek természetesen, mint mindenhol.
Jó hétvégét mindenkinek!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy Csillagos 5-ös <#ejnye1>#ejnye1>
Jó látni újra a topicban Lybra 😉
Az a Liga amit alkottok király lesz Grabowski 😄 Szerdán este Moziztam azért nem voltam <#sir>#sir>
UI:Én nem vagyok kocka és a többiek sem, csak...nah mind1 xD[
Reagálásból 5-ös!
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Én is ebbe tartozok, legalábbis szerintem, február óta játszom.
Nem érzem magam gyökérnek. De viszont kíváncsi lennék, az öregekre, meg azokra, akik nincsenek már itt, az elmondásaitok alapján.
<#sir>#sir>
Honda - The Power of Dreams
Pont ezért nem járok már ide, és pont ezért nem krúzolok már új emberekkel, mert minden "új" ember azt hiszi, hogy õ legjobb fej, meg leglazább, meg legállatabb, és mi "nagy öregek" nem tudunk semmit, húzzunk az utukból. És puff, jön az árok, TS-en meg kiröhögjük az ilyen lúzereket a többiekkel. De mondok még valamit. Ezalatt a 2 év alatt megismertem pár igazi embert, tele arany szívvel, és olyan lelkesedéssel, ami erõt adott ahhoz, hogy 8-10 óra munka + edzés és minden házimunka után este 11-kor is leüljek a gép elé, és nyomjak velük pár kört. És ez nem merül ki annyiban, hogy minden este TS-en dumálunk, és gurulunk a verdával, hanem találkoztunk a való életben is többször, és összefogva hárman, közös erõvel rendeztünk egy ligát is. Hol vagy te ettõl? És te nevezel engem kockának? Te? Akinek ha szólnak a helyesírása miatt (jogosan), akkor levág egy csecsemõ színvonalú hisztit hosszú postokon keresztül?
Én megtaláltam ezeket az embereket, és meg is tartom õket barátként, de biztosan állíthatom neked, hogy az elmúlt 1 évben nem találkoztam sem TDU-n belül, sem itt a fórumon ilyen emberekkel. Sajnálom. Jöttetek ti újak a fenenagy magabiztosságotokkal, és minden széthullott. Elmentek emberek a fórumról, házigazda lemondott, széthullott minden. De nekem már mindegy volt, akik számítanak, azokkal tartom a kapcsolatot (kivéve Lybra, mert õ külön utakon jár - de most üdvözöllek, ha olvasod ezeket a sorokat öregfiú, nyomjad a boroskólát ezerrel!). Szóval szépen kérlek, te ne gyökerezz le engem, jó?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
de a ravaszt, amit pedálnak kéne használni nem ismeri fel.
xbox 360 kontrollõrrõl van szó
Amúgy ha neked értelmetlen a szöveg amit leírtam, fordítsd meg, úgy értelmezhetõbb valóban...
Azthittem hogy te norm ember vagy, de háth tévedtem, egy gyökér vagy ennyi. A vitát itt le is zárom, mert a legtöbb szemében itt többet ér az, aki évek óta tolja a TDU-t, és már olykor olykor a fa..át is arra veri. Ráadásul jön a fõnök, és megint engem basz le piros betükkel. OFF vége !