Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Bizony megéri az árát.
Pont 1 éve van meg és jól bírja a dolgokat. A rükverc kikopott sajnos de van más alternatíva szóval nem zavar.Meg valljuk be inkább elõre halad az ember.<#hehe>
A kormány erõs a mi napig mintha új lenne a pedál nem nyikorog nem akad és jól mozog.
HC-hez tökéletes és maximális élvezetet nyújt.
Ha bele gondolsz a Logitech G25 a piacvezetõ kormány...(Még?)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

1greenman
szevaa öreg!

TDU:X1650PRO

HUNMemphis
<#vigyor3>Örülök hogy tetszett a tavalyi krúzom.
Amm végeztem az elõrehozott föci érettségivel úgyhogy most több idõm lesz Veletek kocsikázni!<#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

üdv!aki g25t használ betudna számolni az élményekröl.milyen hogy birja,megér e 56ezret.egy logitech wingman formula gp után?
bb
pxxl
pedig volt fennt 😄

All hail the double x!

Jah, hogy az Péntek :S Én is persze Szombatra gondoltam és hogy esteeeeeeee 😄

1greenman
lol Pepsi
õ itt házigazda volt de egy rohadt alkalommal se találkoztam vele a játékban

pxxl
sztem inkább 7vége legyen. szombat. és ne 7-8 körül 😄

All hail the double x!

én tervezek Júli 3-án egy 1000 km-es Krúzt <#crazya><#eplus2>

pxxl
nagyjad már...okos enged <#kuss> 😊

All hail the double x!

pxxl
az én legjobb és lehgosszabb kruzom az huhh de rég volt. fatal, pepsi is ott volt. és végig együtt maradt az az 6-7-8 ember. több mint 760 km-t mentünk egyhuzamban éjszaka 😄 az zsíros volt 😊

All hail the double x!

1greenman
na elég az érzelgõsködésbõl meg a köcsögösködésbõl...
inkább ma esti krúzt szervezzetek olyat amilyen a tegnapi let volna, szerintem tök jól indult csak mindenki lelépett

Én már 8 hónapja tolom Ble Ble xD<#eplus2><#email>

1greenman
"Amúgy az "öregek" a magas iq-val elmehetnek a halál fa...ára !"

akkor gratulálok neked

1greenman
ez volt számomra a legjobb krúz amióta csak TDU-zok
a nevek között én vagyok az a Fazekas

"Test Drive Unlimited
2008.08.10. 16:08 - HUNMemphis (#58407)
Köszi a képeket Luna.Gyönyörûek. Nos srácok véget ért az Oahu kör.Adatok következnek.:Induláskor km állása 3863 km. /// Érkezéskor km állása 4066 km !!TEHÁT!! 203 km volt az általam ismert legrövidebb út. /// Idõ eredmény 1 óra 22 perc !!TEHÁT!! 4óra 20 percre lenne szükségünk. +20 perc esetleg. /// Randevú pont Oahu Motel. Mivel sokan jöttetek ezért izgalmas volt és tartalmas.8/7 Magyar 1 Külföldi. Az idõ-re visszatérve sokszor megálltunk.Általában csatlakozások miatt bevárások stb.Ezzel nincs is baj hiszen jófejek vagyunk mindenkit megvárunk. <#nyes> Köszönöm hogy ottvoltak.Mega,Luna,Sordoran,Zoli,Tattix,Kics1,Fazekas. Jó volt veletek srácok örülök hogy ilyen emberek játszanak ezzel a csodás kellemes játékkal. Mivel ismét késik a 7600GT-m lehet hogy nélküle vágunk neki az 1000 kilóméternek."

ladics
faroljá le...

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Részemrõl az OFF-nak vége...

ladics
Nem arra játszok hogy megkapjam az "öreg" jelzõt.Csak másfél év gondoltam sok. De tényleg hót mind1 má úgyse játszok valami sûrün, grabékkal valami újat fitoktatunk:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Hallod, veled már nincs kedvem vitát indítani, mert már beleuntam... Amúgy az "öregek" a magas iq-val elmehetnek a halál fa...ára ! Ez a gyönyörûû vita nem jött volna létre, ha Roger nem érti félre a hsz-em, de ha félreírti, és egy nyugottabb hsz-t ír válasznak, tudatom vele, hogy nem neveztem semminek se, és félreértés lezárva, vita elkerülve. De nem ! Õ a pattogást, és az ugatást választotta, hát ez lett belõle... Tudok sajnálni mindenkit...

1greenman
ja nekem is az volt a szerencsém hogy normálisakkal kezdtem, és emiatt nagyon megszerettem a játékot mert jó volt a közösség

emlékeztek még a körökre meg az 500kmes krúzokra? azok voltak az igazán nagy bulik

ladics
Pici Ladi legelsõ HSZ-e:] nosztalgia.

akyyy
bertino tegnap azt írta, majd jön õ is valamikor TDU-zni csak még vesz korányt, monitort, meg ki kell vinniük a gépét.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
Sikerült megcsinálni hogy felismerjea kontrollert, bár kicsit furcsa, meg a gáz adagolás nem túl fényes, még ezen csiszolgatok, de sokkal jobban lehet venni igy a kanyarokat, mint billen, pedig ez még csak nem is kormány😊

Gyorsan gyüjtök egy kis pénzt, ferrarit megvenni, lezavarni háromszor a full szigetes versenyt, és talán meglesz a HC.

Esetleg ha lesz Kresz krúz, akkor szóljatok, megyek én is.
Tök gáz, hogy még a barátlistám is törlõdött😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lybrahu
Ohhh....köszi az "öreg" jelzõt, de én még csak 7 hónapos vagyok a gémben! <#idiota>
Igaz a stílusom merõben más, mint néhány más emberkének... talán ezért sikerült összehaverkodnom a valóban öregekkel és ezért hisznek régi játékosnak. Szerencsém volt, hogy a legeslegelsõ online napomon pont Fittivel futottam össze. Õ aztán bevezetett az ún. normális TDU-sok táborába. Persze késõbb magam is megismerkedtem pár jólelkû gémerrel (hülyékkel is) akik nem okoztak csalódást. Olvasom a fórumot és látom itt is ki az idióta. Azokat nagy ívben elkerülöm online. Hát ennyi....most már szóljon a játékról a topic!
THX és balesetmentes közlekedést! <#nyes>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Idáig se sírtam azért mert szólnak a helyesírási hibák miatt te tré xD Csak a saját véleményemet hozzáfûztem, hogy azért nem kéne... És most kellett volna offolnom érte ? Már leesett hogy csak baszogatás színvonalon megy a dolog, szal már leszarom...

Ráadásul megmondtam valóban a frankót, poén hogy az újak miatt hullott szét minden valóban !
Másfelõl én se most kezdtem itt írkálni, hanem kb. fél éve, csak az utóbbi hónapokban a legtöbbet... (ne gyere a te két éveddel, mert qrwára nem érdekel)

Az igazi öregek Sland, Hiyako, Walin, Szabi, Memphis, Fatal, Bertino, és PepsiTwist kb
Ladics, te is elég zsenge hajtás vagy, mert bétateszt utáni idpkben én spec nem láttalak.

ladics
Moodovin , cicai

XD jah zajlik, ez egyáltalán Topic-e azt megkérdezném <#banplz>
Remélem leszel továbbra is <#hehe> Nem akarlak így-><#bdead> látni, meg a többieket sem 😊 (tudod azokat, akiket ki kéne találni, ha nem lennének)

GRAB: neked is Jó Hétvégét!!!

1greenman
gagyenkov, öregem hát õt kihagyod?????

lybrahu
Jahhh....voltam, vagyok,.......a többit meg ki tudja?! De látom zajlik itt az élet!!<#nevetes1><#taps>

Kexmesterhun
nyomjatok egy szigetkör versenyt, hogy megtudjátok ki kettõtök közül a faszagyerek 😊

ladics
Érdekelnek az öregek?
Grabowszki,Fitti,Fatal,Szabi,Lybra,Pixxel?!,Tomee,Én
Ezek azok..

Update:Nevano,holecsko,Toyo,Somdav,Supra,Gaben,PepsiTwist,Lunatic
És sokan mások!.

Már ne haragudj, szerintem sem azoknak kéne alkalmazkodni akik idetolják a képüket nyálatverni kis taknyosként...Még véletlenül sem...Alkalmazkodjanak az "öregek" akik nyitották a topikot, akik közben a nagy öregekhez csatlakoztak, és szorult némi intelligencia beléjük...
Azért meglátszik a színvonalon is a korosztály amit mostanában képviselsz te és egyes társaid. Visszasírom még a bétateszteres idõket amikor még kb +10 évvel magasabban helyezkedett el az átlagéletkor a topikban és ezzel egyetemben így az átlag-IQ is legalább +30al feljebb volt, nem mindenféle vérpistike nyafogását kellett olvasgatni.

Az is fasza, hogy nem összességében nézed amit leírok, hanem kis részeket kicsipegetsz, esetleg helyesírási hibák után kutatsz, és így próbálsz de csak próbálsz oltani. Nagy madár vagy, de az utso hsz-ed tükrözi, leesett hogy ez nem a szópárbajról szól !

Kexmesterhun
mi ez a buzizás hirtelen? 😄 lusta vagyok visszaolvasni

Roger6
Szia Lybra, Dozoo! Nektek is jó hétvégét! <#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
"a és rohadt nagy poén hogy az újak miatt hullott szét a topik Talán ti nem tudtok alkalmazkodni haver !" - így is van, megmondtad a frankót. Ha belépek egy közösségbe, nekem kell alkalmazkodnom te idióta. Tudtam, hogy a helyesírási hibákra fogsz reagálni, bár most nem sírsz, mint 2-3 oldallal ezelõtt. Mi történt?

AlieN911 - "Azért tök jó, hogy mindenkinek megvan a véleménye (általában rossz) az új emberekrõl. " veled minden ok, semmi gond nincs veled az ég világon, olvastam eddig is a topicot. Respect neked ember! <#eljen>

Entex: bocs az általánosításért, de mivel ez egy ÁLTALÁBAN igaz dolog, ezért általánosítok. Vannak kivételek természetesen, mint mindenhol.

Jó hétvégét mindenkinek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ehehheheheehhe tényleg xD És még engem szólt le ÚjÉlet xD
Amúgy Csillagos 5-ös <#ejnye1>
Jó látni újra a topicban Lybra 😉

Az a Liga amit alkottok király lesz Grabowski 😄 Szerdán este Moziztam azért nem voltam <#sir>

UI:Én nem vagyok kocka és a többiek sem, csak...nah mind1 xD[

lybrahu
Nahát Grab!!! <#vigyor2> Ismét mosolyt csaltál az orcámra!!
Reagálásból 5-ös!

Oksa kiscsillag ! Ez a vita elkerülhetõ lehetett volna ha nem érted félre a hsz-em, MERT ! nem ! neveztelek kockának, CSAK véleményt alkottam a játék végigpörgetésével kapcsolatban, amihez hozzáfûztem hogy kockák mûfaja... Erre te elkezdtél pattogni, heves ugatással, amit nem értettem, mert részemrõl senkit se sértegettem. A helyesírási hibákra visszatérve. Engem rohadtul nem zavar ha szólnak, de viszont az cseszi az agyam, hogy itt nincs olyan ember, aki hibák nélkül ír, másrészt olyan szól, aki szintén nem ír hiba nélkül, és csak én nekem szól havonta ugyanaz, aminek heves offolás, és nyelvtani jellegü topik a vége ideiglenesen. A másikfele, meg hogy mindenki ott szerzi a haverjait, barátait ahol akarja, nagyon nem tud érdekelni hogy te kivel, hogy, mióta, stb... Nekem egy fórum közösség, és az interneten szerzett ismerõsök mást jelentenek, mint a való életben szerzett ismerõsök, barátok stb... Ja és rohadt nagy poén hogy az újak miatt hullott szét a topik <#buck> Talán ti nem tudtok alkalmazkodni haver !

Légyszíves, ne általánosíts, másrészrõl viszont igazat adok neked, nem kell ráerõltetni a másikra te stílusod, többen vannak azok, akik minél elõbb el szeretnék érni azt a fokozatot amivel, újabb élményeket és tapasztalatokat szerezhetnek a közösségben. Szinte az összes multiplayer játék a fejlõdésrõl szól, különben nem lenne értelme. Most visszatérek az asztalhoz még van pár tételem^^

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

AlieN911
Azért tök jó, hogy mindenkinek megvan a véleménye (általában rossz) az új emberekrõl.
Én is ebbe tartozok, legalábbis szerintem, február óta játszom.
Nem érzem magam gyökérnek. De viszont kíváncsi lennék, az öregekre, meg azokra, akik nincsenek már itt, az elmondásaitok alapján.
<#sir>

Honda - The Power of Dreams

Roger6
"Azthittem hogy te norm ember vagy, de háth tévedtem" - azért majd tudsz aludni este, ugye kiscsillag? Figyuzz ide, mondtam egy idõintervallumot, amin belül elérhetõ a HC mód. Erre jöttél a kockás szöveggel, meg hogy te vagy a nagy laza király, aki 2-3 hónapja lassan tolod a gamet, ligidi-lazulósan mint a rigalánc, te érzed az életet csak, mi? Aha... Értem. Király vagy, tudom, én meg gyökér, mert mertem szólni a kockás szövegedre. Bocsáss meg nagy ÚjÉlet(hun) Úr! Elfelejtettem mekkora nagy istenkirály is vagy te itt, ebben a szent topicban.
Pont ezért nem járok már ide, és pont ezért nem krúzolok már új emberekkel, mert minden "új" ember azt hiszi, hogy õ legjobb fej, meg leglazább, meg legállatabb, és mi "nagy öregek" nem tudunk semmit, húzzunk az utukból. És puff, jön az árok, TS-en meg kiröhögjük az ilyen lúzereket a többiekkel. De mondok még valamit. Ezalatt a 2 év alatt megismertem pár igazi embert, tele arany szívvel, és olyan lelkesedéssel, ami erõt adott ahhoz, hogy 8-10 óra munka + edzés és minden házimunka után este 11-kor is leüljek a gép elé, és nyomjak velük pár kört. És ez nem merül ki annyiban, hogy minden este TS-en dumálunk, és gurulunk a verdával, hanem találkoztunk a való életben is többször, és összefogva hárman, közös erõvel rendeztünk egy ligát is. Hol vagy te ettõl? És te nevezel engem kockának? Te? Akinek ha szólnak a helyesírása miatt (jogosan), akkor levág egy csecsemõ színvonalú hisztit hosszú postokon keresztül?
Én megtaláltam ezeket az embereket, és meg is tartom õket barátként, de biztosan állíthatom neked, hogy az elmúlt 1 évben nem találkoztam sem TDU-n belül, sem itt a fórumon ilyen emberekkel. Sajnálom. Jöttetek ti újak a fenenagy magabiztosságotokkal, és minden széthullott. Elmentek emberek a fórumról, házigazda lemondott, széthullott minden. De nekem már mindegy volt, akik számítanak, azokkal tartom a kapcsolatot (kivéve Lybra, mert õ külön utakon jár - de most üdvözöllek, ha olvasod ezeket a sorokat öregfiú, nyomjad a boroskólát ezerrel!). Szóval szépen kérlek, te ne gyökerezz le engem, jó?

Falkon
Én tegnap a psp-t használtam kontrollerként.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

akyyy
Nem tudja valaki miért nem ismeri fel a játék a joy-t? a gombokat felismeri, ha beállítom egyeséve? :C

de a ravaszt, amit pedálnak kéne használni nem ismeri fel.

xbox 360 kontrollõrrõl van szó

Hallod ember... Elhiszem hogy kibaszottul nagy kedved van, kötözködni, de szórakozzál mással !
Amúgy ha neked értelmetlen a szöveg amit leírtam, fordítsd meg, úgy értelmezhetõbb valóban...
Azthittem hogy te norm ember vagy, de háth tévedtem, egy gyökér vagy ennyi. A vitát itt le is zárom, mert a legtöbb szemében itt többet ér az, aki évek óta tolja a TDU-t, és már olykor olykor a fa..át is arra veri. Ráadásul jön a fõnök, és megint engem basz le piros betükkel. OFF vége !

1greenman
én meg egy éve és 40% százaléknál

Roger6
"A qrwa any...at ugassad le ne engem " - ennyit rólad vérpistike. Nyelvtanilag megint nagyon alkottál, látom nem feleslegesen szólt Pixxel bácsi az üggyel kapcsolatban pár napja! <#hehe><#eplus2>

ám ha lesz végre új gépem, újrakezdem én is, és kijátszom végre szaggatás mentesen is.. 😄D

2nap ? 5óra inkább xD