Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Black Boxot már rég bezárták, a Slightly Mad Studios fejleszti a Shiftetés a Criterion (Burnout-sorozat alkotói) fogják a jövõ évi részt...Ezért utálom a gamekapcsot, egy rakás szar, összevissza magyaráznak.

A 30 versenyt azt már rég megoldottam 😊 De a klubközti versenyre is megvannak az emberek, és a klubok ami kell, majd nekiugrunk, én spec kíváncsi vagyok hogy mi is fog történni, még akk is ha nem elérhetõ... (ne mond el)

valakinek nincs kedve gurulni egyet?
Lunatic83
ezenkívül ami még melósabb, az a 30 online verseny...de ahhoz csak egy barát kell aki enged nyerni, s te is õt... van is erre egy megfelelõ verseny, ami megapackos autóval durván 30 másodperc /futam....

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
Nagyon alacsony ping kell hozzá, amit csak LAN-ban érsz el. Mivel a Hamachi a LAN-t netes kapcsolaton keresztül szimulálja ezért a ping ugyanolyan lesz mintha simán a netes kapcsolaton keresztül próbálnád, azaz nem érsz el vele semmit.

Az ACE level(Game progress 100%) elérése, röviden, tömören.

Hozzávalók - 1 internet hozzáférés
- 1 router, amely minimum 4 fõre oszt
- Az elõzõbõl kifolyólag minimum 4db komplett számítógép tokkal vonóval, illetve ezek összehozása, hálózatban léte (hamachi nem jó, alacsony pingre van szükség)
- Minimum 4 db eredti TDU dvd és hozzá 1.66A javítás (carpack nem szükséges).
Nagyon hasonló egy mezei online race-hez.
A játékosok közül minimum 2-2 személynek azonos klubban kell lennie. Ha ezek megvannak nincs más hátra, mint elinditani a hálózaton lévõ gépeket, a játékprogramot és go a klubház. Majd az inter club race fül-re kattintani.
Ilyenkor várakozik a gép míg a klubbon belüli emberek is az inter clubra lépnek...
Az egyik klub (host): A legelõször belépett fõ hostolhat versenyt (fent a második fül, custom match), szokásos módon "create game"...ha elkészül a race, automatikusan a klubtársait is beteszi a gép, és a várakozás maradt...mégpedig az ellenfél klub csatlakozásra. Ha csatlakoztak, start game és indulhat a buli.
A másik klub (join): Innentõl hasonlóan mûködik, mint egy sima online verseny, (hasonlóan, mint a host) az elõször belépett fõ csatlakozhat (join). Felül custom match, megvárja (vagy frissit, refresh) mig megjelenik a másik klub által készített verseny, és join. Mehet a menet.
Háromszor kell nyerni ezeken a kreált versenyeken az ACE szintet elérni kívánó játékosnak.

engem sajna ledobott a szerver

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Lunatic83
az nem jó

Valaki(k) próbálta amúgy hogy Hamachival megoldható e a klubbok közti verseny ???

kazai21
Hát kössz 4-en voltunk ott én,Peti,Sean meg egy külföldi.
Sean és a külföldi leléptek Peti is lelépett egyedül meg vártam 10 percet de senki se jött:S

Mi equipo favorito: Real Madrid

Gabor77
A 4. NFS-t a Criterion fejleszti...már hivatalosan is bejelentették, mit kell ezen vitázni?😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Johnny 19
Hát ez fa..a! Cruise a ford islandról de senki nincs ott!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

ChuckyHUN
Eladó megapack és eredeti játék, kulcsokkal, dobozban, pack CDre kiírva..
Érdeklõdni nálam... Árat megbeszéljük

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

1greenman
meg szerintem nem is mûködne onlineba

TDU:X1650PRO

1greenman
de lehet, csak semmi értelme akkor a játéknak

TDU:X1650PRO

?

akyyy
én ebbõl megint kimaradok.:S

nem lehet elmentést tenni a játékba?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

[HUN]FaTaL

4 NFS lesz, egyet csinál a Criterion, neve ismertlen, NFS Shiftet nem tom kicsinálja, a nitro már megjelent és még van a world online az ázsiai piacra.

Ace szint a 100% igen, de 1% ha megnyersz 3 klub közötti versenyt, ami LAN+Nettel elérhetõ csak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Gabor77
Hivatalosan már bejelentették, hogy a Criterion ül a titokzatos 4. NFS-en, de ez még mindig egy TDU topik, nem pedig NFS 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Azt az NFSt még nem a Criterion fejleszti, hanem a GTR2 készítõibõl verbuvált vmi új stúdió (azt hiszem Slightly Mad Studios). Én erre az évre 3 NFS-rõl tudok, az pedig a Shift, World Online és Nitro, tehát nem 4...

Vágom már.

Úgy volt, hogy az új NFS-t õk csinálják, és az az NFS ami mindenhol megjeleneik a Shift lesz. (ez lesz a fõ game a 4 közül) De megoszthatod velem ha te többet tudsz.

Lunatic83
én azt mondom, h ha azt akarod h esélyed legyen, kell megapack... elég csak a megapackos koenigsegg vagy a mclarenre gondolni...

de az acehoz a 100% kell,
3 klubverseny = 1 %
nélküle saját erõbõl csak 99%ig tudsz menni, az meg csak champion szint,,,,

Kell egy Koenigsegg CCR-hogy Drive In-ben egyálltalán nyerni tudjak. (vagy ha engem megdöntenek, legyen esélyem újra nyerni)
De akk ezek szerint az Ace szinthez nem a 100 %-os kijátszás kell ?

Lunatic83
a megapack nem az ace szinthez kell , inkább a küldetéseknél segít... a küldetések az alap autókra vonatkoznak, de a packos autók tulajdonságai messze túlszárnyalják azokat...

az ace szinthez router által megosztott net szükséges, egyszerre min. 4 gép, azon min. 2 különbözõ klub 2 embere, s így már elérhetõ lesz a klubbok közötti verseny, s megszerezhetõ az a +1 % ami még kell.....

[HUN]FaTaL
Shiftnek semmi köze a Criterionhoz.

[HUN]FaTaL
Acehoz a klubok közti verseny kell ami nem mûködik. Mi köze a megapackhoz?

Ezt vágom 😊 Tõlük jön a Shift, és mivel a Burnout sorozat arat, lehet hogy kihúzzák az NFS-t a szarból.

Sean beindult xD Egyik városi gyorsuláson 460 valamennyit ment Koenigsegg CCR-el... Úgytûnik h a megapackot meg kell vegyem, ha Ace szeretnék lenni -.-

[HUN]FaTaL
Szuper. 😊

USAMEN: Már tegnap leírtam miért laggoltam.

Lesz még egy rész, amit a Burnout studiója fejleszt.

http://www.gamestar.hu/forradalmian-uj-need-for-speed-a-burnout-keszitoitol.html

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Ehhh.... Pont a Siverstone-i idõmérõ idejére? Így sajna nem megyek, pedig...

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

Azt meg sajnos nem lehet tuningolni.
Sry a dupla postért

Egyik sem...az a 7 sebességes Chrysler is max 421et megy...

HELP ! Melyik az az autó, amelyik önerõbõl, max tuningal, viszonylag gyorsan, el tudja érni a kb. 440-450 km/h-t ? Koenigsegg CCR-el csinálják a legmagasabb eredményeket Drive In-ben, de az nekem nem jó mert Megapackos autó. Próbálkoztam már Max tuningos Saleen S7 Twin Turbóval, Koenigsegg CC8S- el, de egyik se jó...

belapeter
Még mindig nem jött meg a game :S
De ma kérdeztem és csak megapack nélül lesz most,a MP-ot meg majd külön megrendelem !

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

kazai21
Hali!
Mára gondoltam egy krúzt:

Mi equipo favorito: Real Madrid

( #81515) <#nezze>
De remélem jól megmondtad a magadét 😊

ladics
Bocsi solo,teis vagy igen:]

És nem játszok többet GG BB na béke.

p.s.:olvasni fogom néha a topikot,de írni nem fogok vagy csak ritkán.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Haggyad má abba ezt a kurva offolást a faszomba má 1oldalt sikeresen végig basztá hogy te mekkora ps1 king vagy -.-' nyomorék...<#boxer><#banplz><#lama>

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Sry az Offért ! Mostmár befejeztem !

Ez volt még egy nagy kedvenc, évekkel ezelött. A GRID elõdjei között szerepel !

1 TOCA Touring Car Championship
2 TOCA 2 Touring Cars
3 TOCA World Touring Cars
4 TOCA Race Driver
5 TOCA Race Driver 2
6 TOCA Race Driver 3
7 Race Driver Create and Race
8 Race Driver: GRID

Amiket még Ps 1-en toltam kispöcs koromban, azok qrwa jók voltak ! Habár nekem az Underground sorozat az nagyon bejön, a Carbon volt nekem még egy élmény, csak nagyon rövid volt, Pro Streetre azt mondtam hogy kula, de kipróbáltam, és végül végig is toltam (megtetszett).
A Mostwanted volt az egyedüli amit el se kezdtem (sok rosszat hallottam róla), az Undercovert meg csak 70 %-ig toltam ki (ezt viszont rendesen elbaszták). Viszont az ideire kíváncsi leszek ! Lesz eg alap a Shift, ami mindenhol megjelenik, lesz egy NFS Online, és egy Nitro, amik elvileg ázsiában jelennek meg, és az Undercovert gyártó Black Box részleg kapott még egy esélyt, errõl sok infó még nem nagyon van...
A Shift az kb. Grid irányvonal lesz, és egy új kezdet, de várjuk ki a végét 😊

Norby646
Hali! Úgy néz ki, hogy meg tudom csinálni de egy kis idõ kell hozzá, mert elég sokat kell rajta finomítgatni.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Én meg ott voltam egy idelye, és látom hogy Fatal kb. 1.5 km re volt tûlünk. Odamentem megnézni hogy mit csinál, háth látom erõsen laggol. Fordulnák, és mennék vissza a többiekhez, de egyszercsak Warning, és valami játékadatos üzenettel kibaszott a szerver (kerek volt a szemem, mert így még nem baszott ki a szero).
Utána már nem tudtam visszacsatlakozni...

adamfesto
Sajnos az elején off volt, késve tudtam csak odaérni, térképre már nem mertem kimenni, 2x eltévedtem. Sorry. Remélem azért ismétlünk.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

EnZsolt
A tegnapi krúzrúl kiléptem, mert iszonyatosan beszaggatott a játék. Eddig sem ment reccenés nélkül, de elképzelni sem tudtam, hogy ezt fogja tenni, ha ti megjelentek 😊 Remélem azért jó volt, képek lesznek esetleg?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

solo
sry, befejeztem: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

belapeter
Látom megy itt az OFF <#szomoru1>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

solo
foswántid volt eddig a legfosabb xD

Ami a legjobb volt, az az elsõ rész, és a HS! Jókis bimerekkel repeszteni: D
De a legjobb akkor is az elsõ volt a viperával..Bár, ott kész rémálom volt a hangot mûködésre bÍrni xD
Egyik indÍtásnál nagynehezen beállÍtottad, másikra már nem ment: C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE