Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számold úgy magadban hogy a packot vetted kétezerért és kész. Sokan megvették újra játékostul. Mondjuk mondom nekem mindegy.
http://goo.gl/gd6Zi5
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#81951: Persze mert ott is a lámák nem járnak ircre gondolom, pedig ott szokás wart servezni. Nem BFezek így a topicját sem követem, ezekszerint hálistennek. Na mindegy valószínû este megcsinálom a csatit, aki akar majd feljön. Ha sokáig nem jön senki megszüntetem😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy amit ucnlm írt, teljesen jogos !
All hail the double x!
Csak szimplán úgy gondolom, hogy ez egy fórum és nem chat. Mikor én elkezdem TDU-zni és volt egy-két homályos pont, akkor beüzemeltem a control+f funkciót és visszalapoztam vagy 20 oldalt. Igaz, h talán elment vele egy óra is, de nem idegeltem senkit, és nem feltételeztem azt, h az adott kérdés bennem és csak bennem merült fel elsõként a világegyetemben, így inkább utánajártam, h az elsõ (x-edik) hasonló kérdést feltevõnek mit válaszoltak. És persze itt most nem 80000+ hsz átolvasásáról beszélek. A jelenlegi kérdéssorozat esetében úgy az utolsó 3 oldalról, ahol ezek a dolgok úgy tizedszerre le vannak írva és még meglepõ módon nem párologtak el a betûk.
Ezt az utolsó bekezdést pedig NEM Neked írtam, hanem csak úgy a világba, szóval ne vedd személyeskedésnek. Akinek inge, vagy mi. Peace! 😊
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Még fiatal vagyok, és meg kell tanulnom érzelmileg figyelembe se venni (pl most) hogy akik rossz gondolkodással járnak el azok egyenes arányban jobban beszólnak az embernek :p
Leírtál olyat ami teljesen egyértelmû az én számomra is
"2000ért megvenném, de 4000ért már drága."
most inkább külön venné meg? minek mondja hogy 4000 drága amikor ottvan 2000ezerért? Mintha filózna rajtuk 😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tutorial: Egyszer volt, hol nem volt a TDU. Szép lassan lement az ára. Kiadták a megapackot CSAK interneten megvehetõ digitális verzióban. EZ kerül a mai napig átszámítva, árfolyamtól függõen ~4000 Ft-ba.
Majdan jött a jóságos herceg és kiadta az alapjátékot ÉS a megapackot egy darab DVD-n 1990 Ft-ért kishazánkban. Mostanság a legtöbb helyen CSAK ezt lehet kapcsni, uh felesleges azonfilózni, hogy az alapjáték + megapack 2000+4000 Ft-ért éri meg jobban, vagy a kettõ együtt 2000 Ft-ért. (Persze ezen alapból is felesleges filózni, de úgy tûnik van akit nem izgat mennyi pénzt ad ki a kezei közül ugyanazért).
Így tiszta? <#vigyor>#vigyor>
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Illetve kérdeztem, máshogy olcsóbban, nem azt hogy hol.😞
All hail the double x!
Na ennél a játéknál mennyi az annyi? Megéri megvenni (honlapon 8400ft, illetve itthon mennyiért lehet hol kapni)? Vagy nem eredetivel lehet -e online, melyik éri meg? 😛
Gyuracellnek sikerült megint lemaradni... ...a végérõl!
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Honda - The Power of Dreams
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
http://sopronyi.photoshelter.com
HOLNAP azaz 2009.06.25.-én 20:00-kor lesz a Mercedes "Kresz" krúzom
Addig gyúrjatok rá <#idiota>#idiota>
Amúgy meg szolok az SG vezetõségének, és intézek neked egy <#banplz>#banplz>
DE! Végig néztem, és még a zenét is lekapcsoltam közbe. (mellesleg, a Porsche meg hagyta magát, akármikor le tudná nyomni. Most hogy nézne ki egy loldzsini videóba, hogy lenyomja...)<#falbav>#falbav>
Este elképzelhetõ, hogy lesz egy MERCEDES krúz, érdekel valakit? 8-830 fele. DTM SLR és a 3. amnek ne jut eszembe a neve, azokat ha lehet ne válasszátok, mert nem lesz száguldozás, "Kresz krúz.." lesz xD
valaki itt tudna olyanba segíteni nekem hogy van egy addon 5-ös golf és arról lekapni a hátsó szárnyat meg egy kicsit leültetni a kocsit?😄
Elõre is köszi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
All hail the double x!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h