Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerû !
Külön a megapack 4000 Ft.
TDU Gold 2000 Ft.
Választhatsz...
Amúgy érthetõ hogy mindenki ideges, mert ugyanezt napi 100x megkérdezik, ! mert a legtöbben lusták hogy visszaolvassanak ! a másik verzió hogy nem mûxik valakinek a TDU Gold Megapack kiegészítõje -->.(Az összes TDU Goldhoz kiadott, Megapack Cd kulcsa hibás, ezért a Cd Projectnek kell
Remélem tudtam segíteni !
és miért kerülne 2x annyiba az alapjáték mint a gold?
én special 2k ért vettem az alapjátékot.
ti a játékba is igy viselkedtek mint itt a forumon?
miért is karcolodna szét ha vigyázol rá?
skacok skacok higgadjatok le illetve csak akkor szoljatok hozzá a dolgokhoz ha ezt normális moderált formában teszitek.
ha meg nem emgy nyomkodjátok az alt+f4 et.
Én is elöször megvettem az alapjátékot 4000e me kellett.Utána rá 2 hónapra kijött a GOLD és képzeld megvettem bazzeg.Egy percet nem gondolkoztam h 2 alapjátékom lesz,me mi van akko??????
Az egyik marad tartalékba ha a másik má szarrá lesz kaqrcolódva.
BIRKÁK!!!!!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
2x annyiba kerül az alapjáték mint a pack, illetve a pack mint a gold. és azon hezitáltok, hogy mit csináltok az alappal? vegyétek meg a packot 4kért okosok, ne szenvedjetek bazdmeg -.-'
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Rendelni itt érdemes. Úgy gondolkozz, hogy ha külön veszed a Megapackot, az 4000 Ft.
megyek be a játékba
jah kérlea valki tudja majd hogyna kell vagy ha van ts szerver?
csoportos összejövetel vagy ilyesmi?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
esik egész nap gondol egyet leáll fél órára megint elkezd szakadni ha meg éppen nem szakad akkor erõteljesen csöpög😄
szal 3 napja itthon dekkolok 😊
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
#testdriveunlimited.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
TDU:X1650PRO
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem jó a faq, ezért megkérdezem. zenét rádiónak hogyan tudok betenni?
"Magát a packot megvenném kétezerért, de mégegyszer a játékot mikor már megvan? Max ha eladnám a mostanit és megvenném újból, de ki az a hülye aki megveszi???"
81955
De mivel elmondtam tök normál hangnemben, ezt csak azért írom, mert nem ildomos és sértõ, szal peace tényleg!
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
De ilyen különfére sorozatban kiadott játékokat célzott árkategóriába teszik és a kiadó ajánlott fogy. árát a legtöbb normális hely (CDG, 576, MM stb) megtartja, lemenni pedig nem fog az áruk, mert ezek alapból mérsékelt áron kerülnek boltba az eredetihez képest, viszont van annyira minõségi és értékálló, hogy nem éri meg annál lejjebb vinni. Tehát ha most szeretnél pakkot, akkor egyértelmûen a legjobb döntés megvenni a Gold-ot és nem foglalkozni a mellette lévõ alapjátékkal, mert messze a legolcsóbb megoldás ez és valószínüleg a TDU2-ig ez is marad. Így ok? 😊
Különben elég megnézni azt,h ki hogy viselkedik krúzokon és akko má az egész kép illetve vélemény alkotás egyszerû az illetõröl.Nem akarok senkit megbántani de az itt lévõk kb 60% vezetni nem tud illetve féket nem ismerve közlekedik.Nem toleráns a másikkal szemben és nem csapatjátékosként játszik.
EZ AZ ÉN SZEMÉLYES MEGLÁTÁSOM EL NE KEZDJETEK............!!!!!!!!
HELYESELNI LEHET<#hehe>#hehe>
De amúgy van egy ötletem: akkor ne vedd meg. Igazad van, nem lesz nélküle szarabb hely a világ. Nem kell csordaszellemben követni többséget, de attól mert így gondolod ne hülyézd le azokat, akik megvették, és ne trollkodd tele a topikot azért mert szerinted ez így nem jó.
Igen mi is csodálkoztunk, hogy így lett kiadva, de aztán megforgattunk néhány kereket a fejünkben és rájöttünk, hogy így jobban járunk. Nem sok helyen adták ki a világban a packot adathordozón féláron, és igen, ha csak azt adták volna ki teszem azt egy ezresért, akkor legtöbben azt vettük volna meg, de nem így történt. És elárulok egy titkot: nem is fog megtörténni, sõt ennek a kiadásnak sem fog csökkenni az ára.
Mi lett ebbõl a topikból!
Miért ne lennék itt ha az alap játékkal én is játszom? Nem kötelezõ a pack, max kimarad néhány kocsit, meg egyesek helyén egy testdrive feliratú autót látok. De gondolom nálad is így van most.
(Ez kb olyan, mintha lenne egy autórádiód és azért nem vennél új autót mert abban is van egy, amit amúgy ki lehet szedni, hogy betedd a sajátodat...)
nekem megvan, de mivel nem fogom megvenni neten 15euróért ezért megveszem a 2000osat a boltban
benne van a játék-cdkulccsal + a megapack külön kulccsal 😄