Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Sean amúgy 1 Milkát kaptam a videóért, nem csokiban mérve 😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU nick: HUN_orottu
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Download
TDU,ETS2 Nick: holecsko
G25-öm van
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Itt a régi FAQ, 11-es pontban van egy térkép rajta a fontosabb kereskedõkkel tuningmûhelyekkel házakkal stb...
"Befolyasolja a kocsi teljesitmenyet a benne levo km?"
Tudtommal nem.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Hol tudok mast fejleszteni?
Befolyasolja a kocsi teljesitmenyet a benne levo km? haigen, szarabb lesz v jobb?
Szeretnék én is klubtag lenni, no meg agyalok, h milyen verdát kéne venin, mert most csak olyanokat vettem, ami nekem bejött, ahha: Caddilac, Nájsz!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
<#idiota>#idiota>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nekem volt alkalmam élõbe, persze én is csináltam már😄 multkor beszélték kollégák, egyik srác telefingja a kocsiját, oszt abba ül napi 20 órát 😞
Szabi grat a képekhez 😊) Qrwa jók <#eljen>#eljen>
Frenki, sifre a tietek se rosszak 😊
Lassan be szerezzek egy goldot 😊
Hát egyszerûen annyit akartam írni, hogy vegyétek meg mert válság van és megszorultam 😄
Saját kézjegyemmel dedikálva, ezért az ára picit borsos, 9.99 millió, de újszerû a gépsárkány, kevesebb mint 10 kilométer van benne 😉
Alkalmi vétel srácok, ne halasszátok el légszíves. Köszönöm 😊
(Chucky Auto Trader XD)
tájkép
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Aki olvassa ezt az üzenetet, az jöjjön a déli kráter közepébe, hogy találkozzak vkivel online is 😊 vagy azért nem látok senkit mert routerem van?
Csak egy ötlet volt.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/