Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te am jösz ?
Hogy tudnék berakni a gameba egy letöltött car módot?
A válaszokat elõre is köszönöm!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Meg kell keresni a játékban mama2-õt csoportosan, majd nekimenni, leszorítani az útról... :D
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
krúzon meg ott a helyem <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Elsõ olyan cruiseom amihez plakátot rakok, vegyétek próbálkozásnak :P Videó készítésben jobb vok xD
HC-ben ez lenne 6 óra is, vagy talán több...
Pár pontot bejelolnenk es lehetne hasintani mindenkinek
esetleg elkuldeni az koordinatakat a tobbieknek.
Mint az Itiner a rallyban
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem tudom mivel gyártottad a plakátot, de próbáld ki a glow effektet, olvashatóbbá teszi.
No meg az ilyesztõ valójában ijesztõ.
De úgy gondolom, h ez Paint-es meló.
Nem akartalak megbántani, uh ne vedd sértésnek egyiket sem.
Tisztelet az ötletért, levezénylésért.
Idõben mennyi ez?
4 óra?
Jó a kép!<#zavart1>#zavart1>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Nem csak az LV-s, hanem az atari altal kiadottak is.
Énmeg sem probaltam, alapbol kertem.
Munkaidoben 30 percen belul visszairnak.
8 - 17-ig.
[email protected]
Olyan akkor még véletlenül sem lehet, hogy a játék mégis elfogadja az eredeti CD-kulcsát a Megapackomnak? Mindenképp érdemes elõtte igényelni másik CD kulcsot?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ott dobott vissza.
DUCATI-nál vagyok már, gyertek vaze :D 22:10ig várok.
Honda - The Power of Dreams
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
All hail the double x!
Meg meg kell szüntetnem az én klubomat xD Lehet az kavart béé
Am nekem is elõfordul hogy kiürül a barát listám. Újraindítom a gamet és megint jó.
Alien neked meg már küldtem meghívót ha szeretnéd akk fogadd el.
DUCATI szalonnál leszek.
HC:on
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
ma láttam, hogy 2k a game, szerintetek, hogy futna az aláírásomban lévõ gépen vista alatt 1680x1050-be ?
csak azért kérdezem, mert anno a warez változat akadozott, és nem is foglalkoztam vele utána pedig jó kis játék !
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Úgyláttam eddig értelmes emberek vannak benne.