Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
All hail the double x!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
20:30 kor a Volkswagen szalonnál egy "C" kategóriás HC:on -os krúzt szerveznék. Gyertek-gyertek.
LFS az faxa<#idiota>#idiota><#beka2>#beka2>
Honda - The Power of Dreams
alapjáraton ( MSN/WMP)Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
eléggé furán viselkedik egy laza kanyart nem lehet tempósabban bevenni mert csúszik az egész mint a jég
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
ami inkább baj, hogy hihetetlenül repkednek az autók, meg pattognak az autópályán a pixeles aszfalton.. :S
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Talán Hard Core?
Mire jó az?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nyugi nincs g25 nem is lesz me baromi drága,billel tolom a gémet,csak érdekelne.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
All hail the double x!
Amúgy sajnálom hogy éveken át NFS-eztem, (így hát téves a szimulátorbajnok kifejezés, de béna se vok) és azt igazából nem is érdemes kormánnyal tolni. (még ps-n kezdtem az elsõ részeit) Így hát a sok év hozzászoktatott a billentyûzethez, és nem is akarok kormánnyal ügyeskedni, majd ha lesz autóm akkor.
Úgy kezdtem a játékot, hogy töröltem a Radialengel, és kb 10 perc után ledobott. Utána törölni akartam mégegyszer, és már a kis idõ alatt 4 mb-nyi file-t törölt le.
TDUnick: bevizzoliHUN
All hail the double x!
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN