Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
ugye sokkal szebb szó <#idiota>

All hail the double x!

CopyKing92
akkor buta XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

pxxl
xp meg alapból nem áll szóba a DX10-el, de attól még nem kell hülyézni 😊

All hail the double x!

adamfesto
Volt szerencsém menni pár jó kocsival - volt köztük 540 lovas Cosworth pályagép is - de ilyen csúszást annál sem tapasztaltam. Az igaz hogy a tapadás és a csúszás között kisebb az átmenet egy ilyen gépen de az azért nem ilyen. A TDU-ban egyszerûen le van könnyítve a kocsi, repked.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

AlieN911
Hali!

20:30 kor a Volkswagen szalonnál egy "C" kategóriás HC:on -os krúzt szerveznék. Gyertek-gyertek.

LFS az faxa<#idiota><#beka2>

Honda - The Power of Dreams

CopyKing92
alapjáraton ( MSN/WMP)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

a gumicsere nem!ha terepen mész,városi kocsikázás, csússzon vagy tapadjon, nem mind1 😄

felesleges lenne

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

ladics
DirectX 11-et se xp-se a játék nem kezel. szal fake

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

CopyKing92
ha lehetne részletesen tuningolni pl gumi csere tengelykiszélesítéssel biztos lehetne

azért ennek a HC módnak nem sok köze van a valósághoz 😊
eléggé furán viselkedik egy laza kanyart nem lehet tempósabban bevenni mert csúszik az egész mint a jég

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

na meg az út széle hihetetlen gagyi, az autók 90% simán felakad az út szélébe :-/

CopyKing92
ja mész és meg akadsz vagy pedig el dob a rákba 😄

a legnagyobb baj nem is a csúszással van, sõt az az egyetlen jó a HC-ban :-)
ami inkább baj, hogy hihetetlenül repkednek az autók, meg pattognak az autópályán a pixeles aszfalton.. :S

CopyKing92
hohoó NeedForSpeedek abban jók 😄 300 al 90 fokos kanyart 😄

Roger6
Azért akik a HC ellen beszélnek, javaslom nekik az Live for Speed nevû szimulátor játékot. Ott még jobban csúszik az autó, és tudjátok mi a helyzet? Kiss Norbi LFS-el kezdte, szimulátorbajnok lett, azóta Renault Clio kupa, Seat Leon kupa bajnok. Ja, hogy csúszik az autó? Isten hozott a való életben... Máig a legjobb autószimulátor az LFS, és többen, akik LFS-el kezdték ma autóversenyzõként járják a köröket a pályán. Bizony, 200-al nem lehet bevenni minden kanyart.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

CopyKing92
hardmodeigazábol. 😄 arra jó hogy feltölti héliummal az aútódat és csusznifog minden kanyarban és kevésbétapadni így szimulálva az igazi vezetést.

belapeter
Nemoskára énis jáccok a gameval,de nem tudom mi az a HC.
Talán Hard Core?
Mire jó az?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

CopyKing92
bocs DX11 nek nincs semmi köze 😛 DX nek mindenhezvanköze XD

CopyKing92
ööö hülyevagy? DirectXnek semmiköze ehhez a játékhoz. se a DX10nek ez DX9en fut.

*már csak cockpit kell XD

lol, akkor ki is lehet kapcsolni a gambe a kijelzõt meg stb-t és így élethû 😄

pxxl
sztem halál felesleges. csak a szemedet b@ssza játék közben :S 😄

All hail the double x!

SeanJRRussel
egyáltalán mit tud az a kijelzõ és lehet vhol kapni???
Nyugi nincs g25 nem is lesz me baromi drága,billel tolom a gémet,csak érdekelne.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

adamfesto
Igaz, igaz!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

holecsko10
Folyamatban.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Valaki nem csak azért játszik, hogy a versenyeket megnyerje, meg hogy kocsikázzon... valakinek csak 1 óra szabadideje van, amit aki TDU-zik, az a kedvenc helyén tölthesse el az idõt...erre van a teleport 😛 amúgy én 1 óra alatt 38 %-on voltam, utána kocsikat vettem még aztán meg is volt a HC...

dolgot

A virtuális lan dolgod megosztod velem ? 😄 Már teli koronával szeretném járni a szigetet 😛

holecsko10
A kormány meg van csak a kijelzõ nincs meg de én sem vennék de ha oda löknék nekem hogy ne a tiéd nem szolnék vissza.😄

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Látom nem érted hogy miért hoztam föl a teleportálást. Egy freeride modos gamet úgy probálj pár óra alatt kitolni, hogy egyszer nem teleportálsz, melette legalább egyszer kimész wc-re, és enni is. Mindjárt kitágul az idõhorizont mialatt kitolod. Nálam az nfs beszéljünk egy szar részérõl, vagy akár egy jóról, tökmindegy, nálam sose arról szólt hogy gyorsan kitoljam, majd utána minél hamarabb elfelejtsem. Többnyire belerázódtam a játék hangulatába, az autók foglaltak le, amiket órákig állítottam külsõ és belsõ szempontjából egyaránt. Így mindjárt min. 1 hét amég kitolsz egy nfs-t. Az más kérdés hogy miután kitoltad, még mennyit játszol vele, nálam pl. az U2 esetében kb még két év volt... A tdu-t ha cruiseokra jársz, minden versenyhez, küldetéshez elmész (ráadásul addig csinálod az összeset amég perfect/arany nem lesz) és melette van életed is, laza 2, 2 és fél hónap amég kitolod, és nem leszek kevesebb a másiknál, aki esetleg 1 hét alatt kitolja... (persze aki a küldetés részére szarik a játéknak, inkább cruiseokra jár, és néha néha csinálgatja a feladatokat is, úgy már évek kérdése is lehet még kitolja)

adamfesto
Versenypályán vagyok, ha valaki versenyezni akarna. Célegyenesben lévõ verseny...

adamfesto
Front van srácok??? Offbajnokság??? Offolimpia??? OFFOFFOFF PFFFFFF...<#falbav>

pxxl
nem kell használni aztán kész. senki nem mondta hogy kötelezõ. a versenyeket meg am is fel kell fedezni. (a legtöbbbet)

All hail the double x!

"8-10 óra alatt megvan" Törném el a kezét annak aki a TDU-ba is kitalálta a teleportálást. Pár óra alatt hc mód ? A lófa.zt !

pxxl
te nagyzoltál vele, miért baj, ha megemlítettem 😊

All hail the double x!

Roger6
<#worship><#eljen><#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten ments hogy én 3 oldalt teleoffoljak miattad megint xD De komolyan már vártam hogy mikor erõlteted be a pozitív hozzászólásaidat egy eszmecserébe...

pxxl
nfs meg 1 max 2 nap. akármelyik. ha nagyon megeröltetem magam az uccsó pár rész 8-10 óra alatt megvan. elég szarok lettek.

All hail the double x!

pxxl
na a grid aztán kemény. max 1 hét alatt végeztem vele bill-vel...ja és nem 18 órát játszottam...

All hail the double x!

A gridet is billentyûzettel toltam waz xD Pedig billentyûzettel sokaknak rémálom az a game, én mégis azzal toltam.
Amúgy sajnálom hogy éveken át NFS-eztem, (így hát téves a szimulátorbajnok kifejezés, de béna se vok) és azt igazából nem is érdemes kormánnyal tolni. (még ps-n kezdtem az elsõ részeit) Így hát a sok év hozzászoktatott a billentyûzethez, és nem is akarok kormánnyal ügyeskedni, majd ha lesz autóm akkor.

pxxl
<#ejnye1>legközelebb figyeljél oda! <#nezze>

All hail the double x!

bevizzoli125

Úgy kezdtem a játékot, hogy töröltem a Radialengel, és kb 10 perc után ledobott. Utána törölni akartam mégegyszer, és már a kis idõ alatt 4 mb-nyi file-t törölt le.

TDUnick: bevizzoliHUN

Roger6
Már be is fejeztem. Nem tudtam, hogy USAMEN az, mindig más a bannerja! <#hehe>

pxxl
hagyjad már! többéves autós játék tapasztalata van... <#hehe><#hehe>

jah és ez nem beszólás mielött 3 oldalt tele offolsz megint

All hail the double x!

Roger6
Billentyûzet jó? Nagy szimulátor-bajnok lehetsz.<#fejvakaras>

Nekem egyik haverom akart adni egy használt logitech kormányt még pár éve, (hogy melyik tipust azt már nem tudom) de nem fogadtam el... Nekem jó a megszokott billentyûzet. De ha most akarna adni egy G25-t, (de nem fog mert már nem géppel foglalkozik) akk elfogadnám tõle 😄
És el is adnám gyorsan !

Én nem ajánlottam õket, csak ott jelezte hogy van raktáron, googléban rákerestem, kidobta az árgépet azt ennyi 😊, de én sem akarok/tudok 50k-t kiadni kormányra, igen jól elvagyok a 10 éve vásárolt logitech formula force-ommal, az is 30k volt akkor, mondjuk most már 12-15 között megkapod logiból azt ami ugyanezt tudja.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

somdav95
Én se költöttem már gépre mióta... Nem is fogok.. bringára majd elmegy úgyis (H)😄

orszagtom
azt én is.... fater is onnan akart venni valamit.... 2 alkalom volt, elsõ és utolsó

TDU Project Paradise nick: ToMeE