Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90 ezerért átviszem bármelyiket. Ha karcmentesen kapod akkor 135 ezret kérek. 😊))
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Amúgy jah a szigeten még nem találkoztunk.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondjuk én még sti ben meg amúgy is csak összekerekes subarut láttam.elsõ vayg hátsó kerekesrõl nem is hallottam még...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Honda - The Power of Dreams
Ezt a modellt nem is gyártják 2 kerekes változatban, sõt a subarunak talán nincs is 2 kerekese a mostani modellek közt.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
õ az isten^^
#83234 szabi az a "tragacs" alatta az 4x4😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Én láttam majdnem az egész futamot a tv-ben. Nem semmi egy jelenet volt!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Max 5 perc elfoglaltság.
Ha valaki szeretne rajta lenni a képen akkor jöjjön. elõre is köszi a részvételt!
Egy idõpontban kéne ott lenni, mondjuk 18:00?
2004 Ford Focus SVT
Lamborghini Reventon Gauges Dash and HUD V.1
http://dangerzone.at.ua/load/1-1-0-20
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
Gymkhana 2
Ken és Ricky
Gymkhana 1:
Gym1
Gymkhana 2:
http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo
Amit a 3.-ban csinál pl. 1:35-nél azt nem csinálja meg senki a Tdu-val és a Lfs-el sem.
Pedig ez igazi vas, ennél realisztikusabb nincs........
Gyõzz meg engem hogy a zöld szép, mikor én a lilát szeretem...
Írjátok be pl Youtube-ra vagy más videómegosztóra a Ken Block nevét.
Sajnos van a füzetben egy kis leírás róla, és aki nem nagyon vezetett még igazi vasat és elolvassa ezt, az tényleg azt hiheti hogy realisztikus.
<#nemtudom>#nemtudom>
Ha viszont a HC-t szereti valaki akkor rajta, õ dolga.
És igenis borzalmasan irreális a hc mert nem csúszik így egy autó az életben, mint hc-ban. Próbáld ki! Csúszik csúszik jobban is, mint normál módban de hc-ban azért már kicsit túllõttek a célon ja és még valami ami nagyon fontos HC-ban ha megcsúszol akkor bizony nem tudsz korrigálni mert az autó nem reagál semmire az életben azért még lehet korrigálni... Ja és ha 20-al keresztbefordítom a kocsit akkor nem csúszok 50 métertXD
#83199: Pl. Pro Streetben te sehol nem veszel be egy hírtelen kanyart 300-al, fõleg ha minden biztonsági szart bekapcsolva hagysz. A többi, háth nem tom az elõzõben nagyon a játék storyjára tették a hangsúlyt, nem a fizikára.
#83209: Ezt sajnos lekéstem.
#83214: Patch nélkül fel se tudsz menni a szeróra, szal ez bukta. Amúgy nekem is elõjönnek az ilyen fagyások ha minden game után nem törlöm a radial.cdb-t.
Spirit of Perfomance Koenigsegg