Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adamfesto
😊)))
90 ezerért átviszem bármelyiket. Ha karcmentesen kapod akkor 135 ezret kérek. 😊))

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Martinez01
eccerû ezt megoldani!😄fogsz egy ollót és elvágod a netkábelt😄 és máris nem jönnek utánadxD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

pxxl
kapcsold ki az online-t aztán nem lesz senki...max 1-2 bot

All hail the double x!

Xfire-t nem használok, de most nincs kedvem senkinek a társaságához, majd máskor.

CopyKing92
kéne? xP xfire:jadam92 tárgyaljunk 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Isolate csak akk alkalmazható ha valakit lockoltál. Ha egyedül szeretnék normális tempóban haladni, pirosnál stop stb... akk mindig nyalóka van a sok retardált miatt.
Amúgy jah a szigeten még nem találkoztunk.

CopyKing92
még nem is jáccotam veled 😮

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
Isolate?

A fa.z kivan mostmár xD Ezen a qrwa szigeten nem tudok úgy menni 1 km-t hogy valaki ne köszönne rám, vagy magyar, vagy külföldi, ráadásul olyanok akiket nem is ismerek. Egyik kocsimat szállítom egyik garázsból a másikba, és egyszercsak azt veszem észre, hogy egy csapat külföldi jön mögöttem, mintha cruise vezetõ lennék. Egyszer kétszer még nevetséges, de mostmár qrwa idegesítõ...

CopyKing92
Audi motoros Subaru :/ <#szomoru1><#confused><#ejnye1><#banplz>

Roger6
Szerintem most hagyjuk abba.<#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tõled tanulta.

mivel más hasonló 4x4es verda nincs a gémbe.. és nálam rs4-en van impreza kasztni xD

pxxl
te má megint kötözködsz. <#nyes><#idiota><#hehe>

All hail the double x!

pxxl
jogsira? hogy falnak csapd az elsõ kanyarban? 😊

All hail the double x!

SeanJRRussel
Gecc de szép hangja van annak a subcsinak,jogsira elfogadnám.
Mondjuk én még sti ben meg amúgy is csak összekerekes subarut láttam.elsõ vayg hátsó kerekesrõl nem is hallottam még...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
2 kerekes kocsi? Az milyen? <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AlieN911
Hát egy audit egy SUBARU-hoz hasonlítani.... Bujjjjjjááá el xD<#banplz><#falbav><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

adamfesto
AWD-nek hívja a Subaru ezt a hajtásláncot, több a síma 4x4-nél - van egy potméter a kocsiban amivel beállíthatod az elsõ és hátsó tengely közti erõelosztást max 40-60%-ban.
Ezt a modellt nem is gyártják 2 kerekes változatban, sõt a subarunak talán nincs is 2 kerekese a mostani modellek közt.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

nem mondod -.-"

ladics
#83224 Ken Block azé nem kis ember,de azon kívül hogy profi-meg-megdivatmajom 😄
õ az isten^^
#83234 szabi az a "tragacs" alatta az 4x4😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Hello! Újratettem a játékot hogy megoldódjon a mentésées problémám. Minden jó is csak azt írja ki hogy failed to connect to the tdu server.PLease check your network status. Természetesen eredeti a játék. És a radial se oldja meg. Mit javasoltok?

Szevasztok!
Én láttam majdnem az egész futamot a tv-ben. Nem semmi egy jelenet volt!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Falkon
Ha ráérek Gt500-zal jelen.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

adamfesto
'57-es Corvette-el leszek

adamfesto
Szeretnék délután pár képet csinálni egy G kategóriás plakáthoz a versenypályán.
Max 5 perc elfoglaltság.
Ha valaki szeretne rajta lenni a képen akkor jöjjön. elõre is köszi a részvételt!
Egy idõpontban kéne ott lenni, mondjuk 18:00?

holecsko10
Remélem most jó lesz ha nem fel adom.

Mercedes-Benz ML500

Download

Lamborghini Reventon Gauges Dash and HUD V.1

Download

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
na ezt nem így akartam bocsánat

4x4-es verdával cifrábbakat is lehet csinálni, pl. rs4 😄

holecsko10
Hát az fõleg hogy Live közvetítés. <#vigyor3>

LOL! =D

holecsko10

zsee69
Szevasztok! Lehet megsütött a nap, de engem érdekelne hogy honnan lehetne letölteni kapcsolást az usb-s mûszerfalhoz vagy valami ócsó megoldást kellene találni a kivitelezéshez. Ha tud valaki akkor segítsen! Pl. Suzuki féle <#nevetes1><#nevetes1> falat bármikor beszerzek csak ugyebár nem tudom a gépre vágni ami vezérlõt meg találtam hozzá (NITRO-SLG_R100 v R200) alsó hangon 40ezer + szállítást kóstál ha jól számoltam...

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

adamfesto
Ok, 5 perc.

adamfesto
Bocs, a 3. video:
Gymkhana 2

adamfesto
Ken Ricky Carmichaelel:
Ken és Ricky
Gymkhana 1:
Gym1
Gymkhana 2:
http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo
Amit a 3.-ban csinál pl. 1:35-nél azt nem csinálja meg senki a Tdu-val és a Lfs-el sem.
Pedig ez igazi vas, ennél realisztikusabb nincs........

Nem jösz egyet gurulni ? Ha ráérsz találkozzunk az északi bónuszház hegyiútja + fõút keresztezõdésénél, olyan 10 perc mulva. Max rámkeresel mappon.

adamfesto
Szerintem ízlés kérdése. Azon meg ugye nem lehet vitatkozni.
Gyõzz meg engem hogy a zöld szép, mikor én a lilát szeretem...

adamfesto
Magyar is van pár de az igaziak kint teremnek. És nem a LfS-bõl szerzödnek át hanem pl a rallye-ból.
Írjátok be pl Youtube-ra vagy más videómegosztóra a Ken Block nevét.

CopyKing92
tod mijért szeretik a HC-t? mert azt hiszik oylan mintha el szálnának de mégse.

adamfesto
Szerintem normál mód és minden segédlet kikapcsolva, na az nem rossz.
Sajnos van a füzetben egy kis leírás róla, és aki nem nagyon vezetett még igazi vasat és elolvassa ezt, az tényleg azt hiheti hogy realisztikus.
<#nemtudom>
Ha viszont a HC-t szereti valaki akkor rajta, õ dolga.

CopyKing92
vannak magyar "profi" drifterek? xP 😄D

magyar profi drift bajnokság nagy része ? 😄DD

Te Grab mondj már még neveket akik lfs-el kezdték és most pályaversenyeken nyernek mert Kiss Norbi még oké de több szerintem nemigen van!!
És igenis borzalmasan irreális a hc mert nem csúszik így egy autó az életben, mint hc-ban. Próbáld ki! Csúszik csúszik jobban is, mint normál módban de hc-ban azért már kicsit túllõttek a célon ja és még valami ami nagyon fontos HC-ban ha megcsúszol akkor bizony nem tudsz korrigálni mert az autó nem reagál semmire az életben azért még lehet korrigálni... Ja és ha 20-al keresztbefordítom a kocsit akkor nem csúszok 50 métertXD
#83198: Live for Speed, ok ezt kipróbálom, és majd következtetést vonok, de a TDU Hc mód - valóság, nagyon távol áll egymástól.

#83199: Pl. Pro Streetben te sehol nem veszel be egy hírtelen kanyart 300-al, fõleg ha minden biztonsági szart bekapcsolva hagysz. A többi, háth nem tom az elõzõben nagyon a játék storyjára tették a hangsúlyt, nem a fizikára.

#83209: Ezt sajnos lekéstem.

#83214: Patch nélkül fel se tudsz menni a szeróra, szal ez bukta. Amúgy nekem is elõjönnek az ilyen fagyások ha minden game után nem törlöm a radial.cdb-t.

Gaben17
Én ma R8azni fogok,megszerettem 1 óra után😊))

Spirit of Perfomance Koenigsegg

asszem ott leszekén is, mai RF "versenyem" ritkán nagy vicc volt..

CopyKing92
nem 😄 öcsémmel is kurva anyázok pedig ugyan az XD

milk4
Ha fenn lenne a patch,akkor nem kéne radialeng-el szórakoznod...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.