Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na arra lettem figyelmes hogy még írtam az üzenetem, addig a map beadott playereket a mapra...

Ott vagyok a Ford Islandon. A mapon sehol senki, most azt várom mikor dob offlineba.

Te simán csatlakozol, vagy mi? Engem nem enged fel, ha meg mégis, akkor se térkép, se trade. Szóval, nem hiszem, hogy jelen tudok lenni.

Optimista bejelentésként mondom, hogy a DB4-250GTO krúzomat péntekre idõzítem (a pontos idejét még nem tudom, de valamikor este), amennyiben javul a szerverhelyzet. Mindenki kezdjen imádkozni, állítólag az segít.

CopyKing92
nekem is ezvan ha feltok meni vagy nem látok senkit/ vagy látok 1 valakit az meg valahol a tengereken van...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
egy porse motort be teszel hogy a nyílra érzékeljen és ha feltöltöd benzínel, faszájos lesz. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Nem tudom hogy csinálsz te cruiset... Én 5x-re se tudok felcsatlakozni, mostmár igazán megbaszhatnák a qrwa anyjukat. :/

AlieN911
Valaki tud valami jó kis hangot a RUF-okhoz??

Honda - The Power of Dreams

CopyKing92
<#mf2><#idiota><#idiota><#idiota><#beka3><#beka2>

adamfesto
Velence innen 10 perc, ugye hogy jó hely Szfvár...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

CopyKing92
ö velencén lakik én bp-n...

adamfesto
Én fel tudok, csak ha fent vagyok nem indul a verdám...ma többször is úgy löktek be.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
??? KI A FÕNÖK ????

szeróra feltudtok menni ?

adamfesto
Köszi! 😊

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

CopyKing92
én is tök faintos igaz hogy csak fekete cuccban járok.. 😄

[HUN]FaTaL
<#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
az volt a cél 😄 de azért én így is vinném <#ravasz1>

All hail the double x!

pxxl
fakkanál <#falbav><#falbav><#sir> mostmár nem linkelem be újra...

All hail the double x!

Gusztustalan...

Az fasza, ha jo a szero megpróbálok ott lenni, amúgy olvastad a levelemet ? Nem nagyon küldtél még képet...

CopyKing92
bal visszapillantó még fehér. 😄 <#wink><#wink><#wave>

pxxl
<#miaz><#miaz><#miaz>
<#lama>
<#kocsog>

All hail the double x!

CopyKing92
énjövök ha nem kel mennem barátnõmhoz 😄

CopyKing92
na jah. 😊 😄

AlieN911
Sziasztok

"B" kategóriás "kresz" krúzt rendezek a Ford Islandon, 18:55-kor lenne a találka, várunk 19:05ig és indulás van. HC: kötelezõ!

Én egy RUF Rt 12 társaságát élvezem majd.

Hali

Honda - The Power of Dreams

pxxl
<#nyes> legalább van mire 😄

All hail the double x!

Gaben17
Nekem sárga van,ha gondolod belinkelhetem😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Martinez01
ejnye mostmár akkor tudom meik gyökér fényképezte le a kocsimat! <#mf1><#boxer>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

adamfesto
Bocs, de kicsit én is dicsekedhetek...<#vigyor4>

pxxl
ez itt a reklám helye 😄

All hail the double x!

CopyKing92
kb ilyen az öcsém. a meccsbokszokat is színezi.. XD

Grat sean <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
Innen lehet mintát választani:
Képeim

adamfesto
Megfestem....😊

utánna rózsaszin körömfestékkel jön a gépháztetõre a helo kitty mi 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

pxxl
de lehet hogy ha beszínezte az egészet akkor egy színtelen körömlakkal lelakkozza, és akkor jó lesz <#hehe>

All hail the double x!

pxxl
GRAT! <#taps><#eljen>

én is elsõre mindenen átmentem. de sztem ez alap lehetne, nem 5. bukta után még toljuk át valahogy...

All hail the double x!

grat.. 😊

de egy idõ után szétkeni.. :/

SeanJRRussel
OFF:

Tudom,senkit nem érdekel,de ma voltam forgalomban vizsgázni és sikerült.
Minden vizsgán átmentem elsõre, úgyhogy mostmár várom a jogsim.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl
alkoholos filcet nem mossa az esõ 😊

All hail the double x!

pxxl
hát nem kellett sokat reszelni rajta azóta <#worship><#worship>

All hail the double x!

szerintem egész jól néz ki.. na jó.. az elsõ esõig :-/

Ha meg porschenál tartunk akkor nekem az örök favorit az eredeti 911-E, nem mondom hogy nem lettek szebbek, sõt sokkal jobbak a maiak, de mégis ez az igazi 911:

b+ ekkora parasztot, ez bicskával eszi a fagyit a zsirszalonnát meg harapja...

pxxl
<#idiota><#nyes><#hehe>

All hail the double x!

Akkor ehhez mit szólsz?! Kint fotóztam telefonnal németben még a múlt évben. Nekem ez a véleményem róla!<#szeret>

Bár igaz ezzel a felnivel még szebb lenne!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Roger6
Tudod mit? Igazad van.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Danus16
ennél is nagyobb igénytelenség, hogy viszik az Audikat, BMW-ket, nagyobb Volkswageneket mindenhol. de nem akárhogy. acél felnivel!!!
és akkor ott égetik magukat új A4-es, acélfelni, valami ótvar dísztárcsa.
hát mondom normális vagy ecsém, kicsengettél 10millát de 200ezred már nem volt alufelnire?
azért túlzás. és ráadásul ausztriába is egy csomóan, ahol az autó nagyon fontos. ez náluk elvi kérdés. de úgy látszik csak az a lényeg, hogy meglegyen az autó, az már nem, hogy mondjuk ne alapfelszereltséggel.

http://www.youtube.com/user/kilipeti