Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, mûködik. Nekem...<#finom>

Roger6
Nem is mûködik a link...<#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csoli31 köszönöm szépen, elküldtem nekik a panaszlevelet.
Nem is vettem észre, hogy ott van GYIK link. 😊

nekem is le kéne így festeni meg kérnélek rá de messzi laksz sajna
Akkor olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket (amit fent megtalálsz)!<#kacsint>
pixxel:Nem azt kérdeztem hogy mivel?!<#idiota><#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Nem torrenteztem le semmit, CD Galaxisnál 1880 pénzért TDU+MegaPack árulják. Elõször felraktam a TDU-t aztán 1.66patch és utána MegaPack.

CopyKing92
nah szép a FAQ se müködik 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
MegaPackot le torrentezted? kértél új CD kulcsot(ha egybe vetted az alapot és a megát) supportban(Emél)? -> (F.A.Q / G.Y.I.K)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

adamfesto
Nem biztos hogy igazam van, de szerintem a szerver az a GameSpy-é.
Az Atari csak kiadó.
F.E.A.R.-el ugyanez van, az is GameSpy...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Jó reggelt! Tegnap, bár nem számoltam, de hozzávetõlegesen vagy 70x próbáltam belogolni a TDU szerverre, természetesen eredménytelenül, reggel 9:00-tõl nagyjából 23:50-ig. Mivel tegnap reggel jött meg a game arra is gondoltam (kínomban már mindenféle fórumokat nyálazgattam), hogy azon kívül, hogy a TDU szerver se megy, nálam is lehet valami bibi, mert páran írtátok, hogy van amikor beenged, csak nincs térkép, vagy nem mutat játékosokat, vagy ilyesmi, de engem egyszer sem engedett be, kizárólag azt a képernyõt kaptam, hogy "Failed to connection to the TEST DRIVE servers, please check your connection and try again later" egyszer nem engedett beljebb. Na szóval ezeken a fórumokon mindenféle port forwarding dolgokról beszélnek, hogy meg kell nyitni vagy 3000 publikus portot TCP-n is UDP-n is, amit azért nem tartok feltétlenül egészségesnek. Ha valakinek volna valami tippje, esetleg volt ugyanilyen problémája, amit sikerült megoldania (az imádkozáson kívül) valahogy, hálás lennék.

TDU + 1.66A + MegaPack + GameSpy accountos profil - valami hiányzik esetleg? :/

p.s.: Elnézést kérek a Wall of Text-ért

pxxl
Photoshoppal <#hehe><#idiota>

All hail the double x!

SeanJRRussel
Most felengedett elsõre a szerver

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

CopyKing92
nah bazmeg. kíniul vagy miorákon kell tanulnom :Ð

Reméljük hogy megjelenik más nyelven is 😛

drot
Tényleg jó lesz.. annak aki tud kínaiul.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Need for Speed Shift
Need for Speed Nitro
Need for Speed World Online

És még lesz egy negyedik is amirõl nem tudok.

Tattix
Én meg velencei vok és az is jó hely!!!<#buck>

Szerver hijján tdu 2 után kotorásztam, hátha van vmi friss hirecske, de mást találtam, érdekes lesz ez is: Need for Speed : World Online

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

igy 1 kicsit uncsi a játék 5-10 perc után egyedül is

Ki tudja 1mp alat többször megnymni az egérgombot a mehet feliraton bverseny van?😄 2Két 64 es hsz 😄

2x #84764 <--- Ez is lol !

Ha nem jó, írj egy panasz levelet az Atarinak !

LoL <#wow1> Ilyet se baszott még európa...

De azért megszánlak: CSAK-2000-HUFA-GAME

Kedves Hummer
Felhivnám a figyelmed a topic fent képben találhato warez és off tilos a topicban mondatra, itt mindenki eredetivel játszik, ha meg 2000ft ot nem birsz érte kiadni akkor no comment, amig nem veszed meg eredetiben addig nem fogsz online játszani, mi nem világos ebben. A saját kulcsát senki nem fogja megadni neked.Üdv Kisvuk

Srácok az atari community fórumja is tele van postokkal hogy szarakszik a szerver, válasz ott sincs rá 😄 úgyhogy waiting a long long time in galaxy 😄 Majd Luke az apjával megoldja, ha meg nem akkor Chuck Norris úgyis agyonvágja az atarit 😄 Mert hát a lengõajtó nem vágja pofon Chuck Norrist, az vágja pofon a lengõajtót. 😄

LeBronjózska
tökéletes

csak francia van, ha az is jó...

LeBronjózska
helló
egy eredti cd-kulcsal megtudna valaki dobni léccives!
köszi

Oksa, legalább én is beszálltam a panaszkodók sorába.

Roger6
Én szombaton írtam nekik, és ugyanezt írták, tehát automatán jön.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

drot
Jah <#wilting> Szerintem nem fognak visszaírni.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

kb automata visszaüzi

ez mit jelenet?
Írtam az Atarinak a hibáról, és hogy nagyon mérges vagyok.

Ez jött vissza:

Dear customer,
We are pleased to confirm that your request has been received by Atari Customer Services who will contact you shortly.
You should also know that you can also download the latest patches and updates, as well as game walkthroughs, from www.uk.atari.com.
We also invite you to visit our forums to benefit from the experiences of other players.
Regards,

Atari Customer Services
Website: http://www.uk.atari.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hogy vagy képes ilyen hányadék s***t csinálni a kocsimból?!<#idiota><#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Intel Desktop Board P4, Asus NVIDIA GeForce 8600 GT (512 mb), Intel Core 2 CPU 4400 (2 Ghz), 2 Gb DDR 2 Ram, Windows Xp prof. SP 3 + Vistamizer <--- Ilyen gépet szerintem már ingyen is kapsz, xD és 2008-ig minden játék full graffon elmegy rajta...
Amúgy én is billel tolom.

Roger6
Õ is bill-rõl nyomja.

CopyKing92
énis belsõnézetbõl tolnám ha lenne hozzá jó gépem meg kormányom 😞

a kibaszott multi miatt vettem meg ezt a szart és most baszthatom
Norby646
Hali! Ma a tesómmal akartunk gurulni egyet de hát hála ennek a naon f*sza szervernek természetesen nem jött össze. Mindegy ha már bent voltam gondoltam csinálok egy-két képet az új sl mercirõl (tuning nélküli) meg akkor már azt a kis változtatást is lekapom a amit csináltam a belterében és a külterében.

Aztán el kezdtem unatkozni...

Végül megnéztem hogy tuning nélkül hogy megy és meglepõ hogy tuning nélkül sokkal jobb mint tuningal.

Sry a sok képért.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Nem baj, az offlinenak is megvan az elõnye, és hátránya is... <#mf2>

drot
Engem meg már vagy 3-4 napja nem enged fel EGYÁLTALÁN! Szóval a profilbejelentkezésig jutok csak el de onnan tovább sehogy. <#wow3><#wilting><#conf><#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
KURVA ANNYUKAT ENNYI SERVERSZARAKODÁS UTÁN MINIMUM VÁROK EGY TDU 2-t <#mf2>

adamfesto
Jaaa, és az eredeti Ferrari F1 színt fújtam rá, a fekete meg audi sport metál!!!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Köszi, de már kapott egy vascsõvel...biztos valami McLarenes.
Na mostmár engem sem enged a szerver közelébe... 😞

tetszik a ferraris bringa nekem is le kéne úgy festeni
AlieN911
LoL 😄 dupla 39 xD

-I +U amúgy..

Honda - The Power of Dreams

Én fent vok de a map nagyon buzi, meg pár perce ott voltam a Ford szigeten két külföldivel, azóta semmi...

engem se enged fel.. :/

AlieN911
Hali

Péntek óta nem voltam TDU közelben, akkor még jó volt.
Sajna nem jó, ezért KRÚZ LEFÚJÓSZELEP... illetve LEFÚJVA xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt meg csak úgy a szervernek...
SZAR SZEMÉT SZUTYOK SZERVER...<#falbav><#banplz> "SZ"-ES ALLITERÁCIÓ A KIRVA ANYÁDAT....

Honda - The Power of Dreams

Ok ott vagyok a szigeten két külföldivel...

Szervert akartam az elsõ map helyére írni, sry !