Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
biztosító fizetni <#vigyor4> ha meg nem akkor ki kell verni a gyerekbõl.

All hail the double x!

Megvettem <#vigyor0>köszi az üzletet.
Nem hiszed el nem különösebben érdekel...<#vigyor4>
Még tavasszal egyik este beütött a "krakk" valami friss jogsis pöcs anyu autójával nekem szállt oldalról:

Jól van b+ elhiszem hogy te vagy a jani, meg a nagy vezetni tudó, aki kormányon meg szimulátoron nõtt fel... Nekem jó volt az nfs is, most meg jó a tdu is spontán csak szórakozásból, nem azért hogy megmutassam másoknak hogy mennyire tudok vezetni, és hogy milyen pro vagyok egy monitor elött... Szarok a pofádba ennyi szvsz !

pxxl
aham trabira épült replika mi? <#banplz><#banplz>

All hail the double x!

Roger6
Nem az teeee... Persze, játsszon mindenki úgy, ahogy tetszik, de miért kell basztatni a HC mod-ot olyanoknak, akik azt sem tudják, mi fán terem egy kormány. Érted?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

' "nem is nagy teljesítményû autóval közlekedek" hát nem is tudom '
Csak papíron nem az :D

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

pxxl
és akko mivan én nyertem F1 bajnokságot is bill-vel <#idiota><#idiota> jó az rfactort hamar uninstaláltam <#hehe><#hehe>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Nehéz elképzelni hogy valaki nem a valóságot keresi a számítógépen mi? Ha szimulátort akarok akkor kimegyek és beülök a kocsiba...

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
hát nehéz elképzelni. elsõ kerekesnek padlót nyomsz aztán tolja az elejét nemtom hogy sikerült megindítani a hátulját. pláne 55 pacival <#hehe><#idiota>

All hail the double x!

Roger6
Így van, az árkádosok, akik billentyûzetrõl nyomják, és soha nem játszottak még egy szimulátorral sem. Hát így én is sírnék, hogy "csúszik az út". <#hehe> Na az ilyeneknek adnék a kezükbe egy kormányt, meg egy Live for Speed-et, hogy menjenek két kört kicsúszás nélkül...<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

<#eljen> <#worship>

Puntóval igen. Elsõ kerekes, mondom épp kanyarodtam ki az autó mosóból a hátsó gumi még vizes volt meg kopott is, meg talán ráfolyt az a szerencsétlen viasz, és 180°-ot toltam. <#vigyor2> Nettó 55 lóerõ.

Megoldható szerintem :P

pxxl
puntóval? mikor az elsõ kerekes. <#idiota>

All hail the double x!

szia!

így

balos maradt
Kibújt a szög a zsákból... Hc-t nem véletlenül hívják még "Icy Road Mod"-nak. <#hehe>

Nem biciklivel, de Fiat Puntóval csináltam már 180°-ot szárazon, vagyishát akkor jöttem ki az autómosóból és a hátsó gumi is kopott, betettem kettesbe kicsit erélyesebb gázzal erélyesebben szerettem volna fordulni és így sikerült. Néha nyomatok olyanokat, hogy TDU-ban sem merném bevállalni. Én nem adtam volna jogsit magamnak! <#ejnye1><#mf2>

pxxl
"nem is nagy teljesítményû autóval közlekedek" hát nem is tudom <#idiota>

All hail the double x!

Gyorsan mentem biztos úr? Pedig nem is nagy teljesítményû autóval közlekedek.

pxxl
jajj azt a számot legalább leszedhetted volna. így elég idiótán néz ki. nem beszélve arról hogy jobb kormányos lett.

All hail the double x!

somdav95
hidd el, könnyebb mint szárazon a 180:D:D

Gyuracell megvették

kerestelek , ugráskor nem adott be , késöbb talán

pxxl
nem vagyok olyan hüle mint aki bíztat <#idiota><#idiota><#banplz>

All hail the double x!

CopyKing92
biciglivel brobáld jegen hogy fordulsz 180 fokot és nem esel el.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

pxxl
<#idiota>megoldjuk. szoktam nézni a diszkoverit...<#hehe><#hehe>

All hail the double x!

Ezek lemaradtak
Az import Ferrari

Vezetni még csak csak, de parkolni?

És a Ferrarik :)

Köszi Tuti Maci HUN, Holecsko és ADJ.

Itt vannak az én verzióim a tegnap estérõl kösz skacok

A TDU szorosan hozza össze a játékosokat :)

Vezetni még csak csak , de parkolni?
http://picupload.firstweb.hu/images/yb50qwzlg4a4ww005f3y.jpg
Az import Ferrarim :)
http://picupload.firstweb.hu/images/bx68an9g360fdlhakbgg.jpg
És megjött a többieké is :)
http://picupload.firstweb.hu/images/6urh1kipddljeocnnov.jpg
És befejezésül egy csoportkép

Még egyszer köszi srácok élmény volt :)

Roger6
De élõben nem tud billentyûzettel ellenkormányozni. <#hehe> (csak hülyülök)

pxxl
csak csodálkoznál mennyit lehet tanulni télen 10-20Km/h-val csúszkálás közben. nem hülyeség, sztem mindenkinek ki kellene próbálni ha van rá lehetõsége. sok buta reakciót lehet elfolytani és megtanulni hogy viselkedj és kormányozz ha véletlenül megcsúszik az autó. szval nem kell leszólni.

All hail the double x!

CopyKing92
nade billentyûzettel? :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Danus16
ha már kézifék: sztem bûn TDU-ban kézifékkel driftelni.
kormánymozgással sokkal finomabban lehet venni az ívet.
a kézifék túl radikális. megpöttyinted aztán úgy beáll hogy rángatni kell a kormányt.
kormánymozgással meg gázadagolással meg annyira finoman siklik hogy élvezet nézni :D

http://www.youtube.com/user/kilipeti

adamfesto
Ez aaaaaz, driftelhetünk mint a valóságban, egy kézifékkel végig szoktam csúszni az M0-ás ívét ami 22 percig tart. De cak azért mert a valóságban is 270 kg lesz a kocsi ha benyomom a HC gombot...
Eddie Griffin is valami szimulátoron kezdte :)
Jaajjj...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

sziasztok!

köszi jó volt

parkolás elött

és naplemente

Most jöttél a templomból ?

Pepsi Twist
hõõõõõõ

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kexmesterhun
Féljétek azt a napot, amikor egy lélek sem tehet semmit a másik helyett, senki közbenjárása nem talál meghallgatásra. Így lesztek ti önmagatok.

holecsko10
Köszönöm fiúk jó ötlet volt ez az iso máskülönben ki dobot volna minket. Pár kép ma esti gurulásról.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
Burn Baby

All hail the double x!

Hawaii szigetek, valahol egy kisbolt elött...

pxxl
am is szaraxik most a szerver, szval nem biztos h nálad van a probléma.

All hail the double x!

Norby646
Bocs jaddz ROLL30AbandonHo-nak ment.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
#85090 és amit után leírtam.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Köszi a választ.
Én már több,mint egy éve megvettem a játékot + nem sokkal késõbb a megapackot.
1.66 patch fönt.
Mûködött is sokáig de már jóideje nem játszottam vele..
Gondoltam most ráklikkelek,de nem enged online.
Media Markt-ban vettem a lemezt.
Aztán késõbb NET-rõl töltöttem le a megapack-ot hivatalosan!
Ezesetben is a CD-project-nek kell írni?
Csekkold, hogy a Vista nem halkítja-e le game közben (ha jól tudom abban lehet állítani külön minden program hangerejét, de nem használok Vistát) vagy hogy a TDU-ban nincsenek-e lehalkítva/némítva az options-ban a cuccok.

hogy kell a kocsikat bemásolni a Játékba?
Ma hozta a futár a gamét.
Feltelepítm, megy , fazsa minden. Felrakom a patc-et és után nincs hang, csak az intróban. Vista 64bit -et használok.
Van valami megoldás ?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Danus16
najó lebuktam :D "kicsit" elfogult voltam.
de attól még mindig ez a legélvezetesebb. szerintem. :D az enefes meg bekaphassa!!!

http://www.youtube.com/user/kilipeti

CopyKing92
nektek ok a szervior?

Falkon
Na jah.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)