Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Azon gondolkodtatok hogy milyen tuti lesz a benzinfogyás a 2-ben?
Ha nem jól váltassz, akkor állhatsz meg tankolni egy hosszabb versenyen. Persze csak ha többet fogyaszt magas fordulaton.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
http://www.youtube.com/watch?v=3opDcpPxllE&NR=1
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
All hail the double x!
TDU,ETS2 Nick: holecsko
HC city
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
All hail the double x!
Mármint hogy ízlések és pofonok különbözõek.
All hail the double x!
All hail the double x!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
All hail the double x!
Tegnap is felbaszott egy "McLaren F1-el hú de fasza vagyok Hc-ban" ember, bénaságában párszor kilökött, meg álandóan nyalta az oszlopokat...
All hail the double x!
[/img]
[/img]
azt nem értem, hogy ha valaki elkezdi, miért kell rá reagálni és felbaszni magát rajta. nemkell figyelembe venni.
Fõleg ha még nem is kezdte el csak az illetõ félreérti, akkor se kell egyáltalában beszólni.
és akkor megy a vita 20kommenten keresztül. Jó ez nektek?
békességet barátaim! nem kocsma ez. Vagy tán részegnek képzelitek magatokat hogy itt hõzöngtök? xD
Amúgy én nem szégyellem hogy G25-ön "tanultam meg vezetni". Pedig tényleg. Fél éve megvolt a G25 miután elõször vezettem. Fél év még mindig hátra van addig, amíg a jogsit letehetem, így továbbra is marad az, hogy apámmal kimegyünk gyakorlópályára 1-2 órát néha.
És nem azért mondom, de igenis szuperul lehet kamatoztatni azt a tudást amit magadba szívtál a szimulátorokból. Ha ezek a tapasztalatok nem lettek volna, akkor elindulni se tudtam volna az autóval, illetve folyton lefulladtam volna.
De mivel vannak az ilyen játékok meg a G25, így apámat teljességgel elkápráztattam hogy miket tudok. És a végén kénytelen volt elhinni hogy a G25 tényleg hasonlít az igazi vezetéshez. Aztán ki is próbálta és nagyon tetszett neki.
Na csak ennyit, ez egy személyes tapasztalat, eszembe jutott, megosztottam 😄
http://www.youtube.com/user/kilipeti
All hail the double x!
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!