Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
akármikor <#idiota><#idiota>

All hail the double x!

drot
Nah 2 hét után újra kipróbáltam a TDU-t, bejelentkezésnél elsõre nem engedett be, aztán 5 perc múlva kiírta hogy Ledobott a server, de hiába írta ki mert közben ugyanúgy tudtam autózni és a többi embert is láttam. Leokéztam és újabb 5 perc után eltûnt minden ember és meguntam. Úgyhogy most egy ideig megint viszlát TDU!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

adamfesto
Bocs...
Azon gondolkodtatok hogy milyen tuti lesz a benzinfogyás a 2-ben?
Ha nem jól váltassz, akkor állhatsz meg tankolni egy hosszabb versenyen. Persze csak ha többet fogyaszt magas fordulaton.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

CopyKing92
figyeljé. így ki tudod játszani a zsarukat? 😄 (kicsitEXPERENCIEd)

http://www.youtube.com/watch?v=3opDcpPxllE&NR=1

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

pxxl
no comment komment <#hehe>

All hail the double x!

CopyKing92
ÓÓMÁJ FÁKING GÁÁÁD! xddd

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
nah mi? SPACE?

pxxl
azt nem értem miért kell ilyen körülmények között autóba ülni. esélytelen a jégen. am meg szöges gumi kell 😊

All hail the double x!

adamfesto

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

holecsko10
Tipikus amcsi emberek csak is a roncsderbi jár az eszükbe.<#vigyor3>

TDU,ETS2 Nick: holecsko

adamfesto
Van olyan város ahol csak HC-val lehet menni 😊
HC city

<#eljen><#worship> Én még ki is rángatom õket <#idiota>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
és kiélheted magad extrém körülmények között. gondolom nem sok ajtófélfa volt a vásznad eddig<#hehe>

All hail the double x!

Roger6
Hajnali 2? Nesszórakozz, ott a helyem! <#worship> Remélem TS szerver lesz.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adamfesto
Ok, de csak festményeket készítek...

adamfesto
Viszont techikáról meg ennyit, ez a tudás nem titkolt álmom:

Technika N-1

holecsko10

Azért lesz Éjjel 2 kór, mert akkora már jó a szerver.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha kevés lesz a létszám, jöhetnek mások is.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

bboyatty
Jaja. Mar emlekszem.😄 Koszi!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

pxxl
ezaz az egész a te hibád 😄 büntetésbõl jössz ajtót meg ablakot festeni a hétvégén <#idiota><#hehe><#hehe>

All hail the double x!

adamfesto
Vitarobbantásért bocs, megegyezés úgysem lesz, de ez pont így jó.
Mármint hogy ízlések és pofonok különbözõek.

pxxl
Duck Hunt cucc mekkora komoly 😄 mennyit lõttem a TV-t vele régen <#hehe><#hehe>

pisztolylyal[/spoiler]

All hail the double x!

pxxl
figyelj hogy carpackos vagy nem carpackos bnk-t cserélsz. mostanában ez a dili hogy rosszul cserélik 😊

All hail the double x!

Az kimaradt, hogy teljesen mindegy, hogy kormánnyal vagy billentyûzettel, vagy gamepaddal, vagy repülõgépes joystick-al, vagy Duck Hunt-os pisztojjal tolja valaki a játékokat, itt a képernyõn látott infót dolgozza fel az agyad, az alapján szoktatja meg veled amit LÁT és nem amit érez. (talán ezért is nem a pedálok kezelésében elõny) És nem kell hozzá Live for Speed mert az annyira élethû, hogy más kicsit túl is megy rajta, ugyanis akár tetszik akár nem mivel a közéletben nem nyomod lépten nyomon padlóig a gázt és nem versenypályán közlekedsz, az ahogy haladsz jobban hasonlít egy arcade-osabb játékhoz, mivel nem ellenkormányozol meg sodródsz el a picsába. <#wink>

bboyatty
Juuuu basszus... tudtam valami kimaradt. Regebben mar csinaltam ezt csak eleg sokaig nem jatszottam es elfelejtettem. Koszi!<#worship>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Akk én már esélyesebben indulhatok ? <#buck> <#hehe>

Mondott valaki olyat, hogy jobb nálad? Szerintem nem. Pláne, nem HC módban, miközben te normálban nyomod.

pxxl
tanuld már meg hogy ÉN szamár utoljára. ezt normális helyeken már gyerekkorában megtanítják az embereknek.

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Mert nem cserélted ki a bnk1.mapot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Én és stock non Hc-ban jövünk, mert utáljuk a Hc-t, habár nem is mi vagyunk a nagy Hc madarak... <#mf2>

bboyatty
Hello. Valaki meg tudja mondani,hogy meirt van az, hogyha mod autot teszek a jatekba folyton kifagy? Semmi hibauznet vagy hasonlo csak kidob a jatek... <#szomoru1>

Volt egyszer egy érdekes tanulmány, a kaliforniai egyetem néhány hallgatója bebizonyította, hogy aki gyerekkorában rengeteg autós játékkal játszott, az sokkal nagyobb elõnnyel indul a gyakorlati vezetés elsajátítása során. Azt is bebizonyították, hogy többek között nem a pedálok kezelésében jelentett ez elõnyt a vizsgált személyeknél, hanem az autó mozgásdinamikájának érzékelésében (kanyarodás, tempótartás, gyorsulás, fékezés egyenletessége) illetve a térlátásban (helyzetek felismerése, reakció, sávtartás, parkolás, tolatás, stb...). Mivel ezek a játékok hozzávetõlegesen megfelelõen modellezik a közlekedés folyamatát, aki sokat játszott autós játékokkal az ezekben mind-mind 20-40%-os eredménytöbbletet produkál egy átlag tanulni vezetõ diákkal szemben.

A nagy Hc-sok meg esetleg eljöhetnének este én és Stockbauer társaságában, egy 2-3 körös cruisera, kíváncsi vagyok hogy itt ki tolja egyáltalán olyan szinten Hc-ban, mint NikkyInDaHouse... Ne csak a szátok járjon, gyertek el este, olyan 10 orára a kráternél találkozó.

Tegnap is felbaszott egy "McLaren F1-el hú de fasza vagyok Hc-ban" ember, bénaságában párszor kilökött, meg álandóan nyalta az oszlopokat...

pxxl
na az a 3 kipuff elbszta. pedig hírtelen még tetszett is. <#wilting>

All hail the double x!

adamfesto
Ha valaki nem látta volna még, pedig terjed mint a futótûz!
[/img]
[/img]

pxxl
senki nem mondta hogy érdemesebb a gépre költeni.

All hail the double x!

CopyKing92
nemtom inkább egy sport kormány mint pc hez géperköthetõ :Ð

Adjál már nekem pénzt G25-re, vagy csak gyõzz meg hogy miért érdemesebb gépre költeni autó helyett...

pxxl
itt általában 1 ember kezd el bazdmegelni és hõbölögni.

All hail the double x!

Danus16
na megy a non-hc vs hc vita 😄 én az utóbbiak pártjára álok <#banplz>

azt nem értem, hogy ha valaki elkezdi, miért kell rá reagálni és felbaszni magát rajta. nemkell figyelembe venni.
Fõleg ha még nem is kezdte el csak az illetõ félreérti, akkor se kell egyáltalában beszólni.
és akkor megy a vita 20kommenten keresztül. Jó ez nektek?
békességet barátaim! nem kocsma ez. Vagy tán részegnek képzelitek magatokat hogy itt hõzöngtök? xD

Amúgy én nem szégyellem hogy G25-ön "tanultam meg vezetni". Pedig tényleg. Fél éve megvolt a G25 miután elõször vezettem. Fél év még mindig hátra van addig, amíg a jogsit letehetem, így továbbra is marad az, hogy apámmal kimegyünk gyakorlópályára 1-2 órát néha.
És nem azért mondom, de igenis szuperul lehet kamatoztatni azt a tudást amit magadba szívtál a szimulátorokból. Ha ezek a tapasztalatok nem lettek volna, akkor elindulni se tudtam volna az autóval, illetve folyton lefulladtam volna.
De mivel vannak az ilyen játékok meg a G25, így apámat teljességgel elkápráztattam hogy miket tudok. És a végén kénytelen volt elhinni hogy a G25 tényleg hasonlít az igazi vezetéshez. Aztán ki is próbálta és nagyon tetszett neki.
Na csak ennyit, ez egy személyes tapasztalat, eszembe jutott, megosztottam 😄

http://www.youtube.com/user/kilipeti

pxxl
sokra mész vele, ha megütöd feljelent. legalább is én biztos felnyomnálak

All hail the double x!

Na, nekem ilyen esetekre van egy baseballütõ hátul a kocsiban <#gun><#wow3>Elõször tanuljon meg megállni, és utána nyomja a gázt... (félreértés ne essék, én sem vagyok vérprofi, de ezért nem is közlekedek õrült módon)

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Roger6
Nagyon félreértettél. Nem arcoskodtam egy percet sem, soha nem mondtam, hogy jobban vezetnék, akár nálad, akár másnál. Annyit mondtam, hogy aki nem szereti a HC-t, annak azért nem kell leszólni, mert abban a módban nem tudja terelgetnie az autóját, vagy nem szereti. Valaki meg kicsit a valósághoz közelibb dolgokat szereti (persze, HC messze van ettõl, de mindenféleképpen közelebb, mint a sima mód). Ennyit mondtam, a többi beleképzelés mind Fatal, mind a te részedrõl. Vége, téma lezárva.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

CopyKing92
pedig nagyon jó HC ban cöhh... magasztalni kell a héliumos motort-aútókat... hogy képzeled hogy non-hc jóféle? 😄 Cööh.. :C :L

Hát addig oké, hogy kaptam 15.000-et kézhez, az új ajtó meg úgy csukódik mint egy Audin, de azért nem voltam meggyõzõdve róla, hogy jól járok ezzel az egésszel.

Mikor erre ---> (#85176) reagáltam, ez ---> (#85181) még nem volt ott, de akk se bánom amit írtam, egyszerûen nem kell arcoskodni... Nem kell felmagasztalni a Hc-t, és probléma megoldva, nem lesz olyan aki ellenvéleménnyel szolgál, ugyanis itt vagyunk páran akik nem bírják a Hc-t, mert elbassza a játékélményt... Ennyi, amúgy elhiszem hogy jobb a Hc kormánnyal, akk játszatok Hc-ban, de én se irogatom hogy milyen jó a non Hc-ban, és miért kéne mindenkinek úgy játszani !

CopyKing92
valamit tudnak? 😄

A gyerek anyjának valami noob biztosítója volt még csak nem is hallottam róla azelõtt, azok kerek perec megmondták nekem, a kárfelmérés alapján õk 130.000-et hajlandóak megtéríteni az egészbõl. Hát álltam ott WTF-fejjel, aztán 115.000-bõl megcsinálták.

pxxl
Night and day mod idõjárás nincs

All hail the double x!

Fehercsoki
Valaki tudná linkelni azt a modot ami a napszakokat és az idõjárást belerakja?Vagy alapból be lehet kapcsolni?

Roger6
Hát te is megértetted azt, ami mondtam, mit nem mondjak... Azért olvasd el #85181 ezt még egyszer, hátha rájössz, mire gondoltam. Bár kétlem...<#hehe>