Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en elfogadnam
pxxl
OMG <#szomoru1> hát már a bömbi is megõrült? <#rinya><#falbav>

All hail the double x!

jatekosok listaja, majd kozvetlen alatta a boxban ott van, hogy ph! es sg.
adamfesto
Pumukli webgarázsában még mindíg nem jelenik meg a játékosok listája...
Van valakinek ötlete?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
És ráadásul még maga a DC cég is az övé úgyhogy üzletembernek sem utolsó.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Nekem Google Chromeban tökéletes, de most megnéztem IE -ben, és el van csúszva a szöveg. De lehet azért mert a régi van fönt, ami az Xp -vel együtt kerül föl. Nem frissítem, mert nem használom.
Megnéztem más topikban is, mindenhol el van csúszva a szöveg, szal a hiba az IE -ben van.

Tökéletesen látszik és jól is néz ki, legalábbis tûzrókában igen, sexspojlert meg elvbõl el sem indítom 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Egy kérdés ! "Mielõtt kérdeznél, olvasd el a FAQ-t !" szöveg olvasható, látszik, nincs-e vele gond ?

Ez naggyon komoly 😄 ilyen kéne nekem is az a mini <#idiota>

Ok, töröltem a 3 hsz-ed.

Ez igaz, de akkor sem semmi😊

Scooter
Én erre csak azt mondom, hogy elég 1x hibáznia és õ sem lesz sehol. Sok ügyes autóversenyzõ már nem él.
Ezt a tuning topikba linkelte vki, akk láttam, de nagyon nagy... <#hehe>

holecsko10
Nagyon cool.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

majd megtudom egyszer, hogy kell beagyazni.
addig is:
Ken Block es Rob Dyrdek
Roger6
Akurvapicsábamár! Há most reggelizek (reggeliztem)!<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kötéltáncos
Egyéb gurulás?

DJ RX7
tizstizstizsucccuccmuccc ffffffff kkk rzasdaszsdzsdsdz

:3

DJ RX7
pfeeeeeeejjj bazmeg ez így estére ütött.

:3

Most nézem a videód, és örömmel hallottam hogy más is szereti itt a HC -t... 😄 Jason Little - Vinyl Club Mix szól. 😊

blackcalibra
Az már akkor nem lesz piskóta. Lehet még olajat is kell majd cserélni 10000km autókázás után, meg légszûrõt, ha pedig váltáskor nagyon durrog a gép, gyertyát. 😊
adamfesto
Nem akarok offolni, de muszáj.
Ezt látnotok kell.
Visszamennyetek basszki !!!

Kötéltáncos
Megsétátltatnám új SL 300-as Mercedesemet, ha van kedve valakinek csatlakozni egy öreguras, kocogós cruise-ra, keressetek ingame.

Bocsi a dupla hsz-ért, de ritkán sikerül a válasz opció. Az elõzõ Kisvuk #86990-ére volt válasz.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

adamfesto
Hámosmá mindegy 😊

Pölö én ilyen személy vagyok, mármint aki mind2 fórumot látogatja, olvassa. Igazság szerint SG-n nagyon kevés hsz-t írtam (ph-n se sokat mondjuk). Remélem ez nem baj...

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

adamfesto
Aha, tankolni nem kell? Várd meg a 2. részt.... 😊

adamfesto
Nagyon faszántos lett minden, és itt nem a bannerra gondoltam...habár elnézve az sem rossz 😊
GRAT és köszi!

Miért irja ki hogy "a weboldal nem érhetõ el"? És így a játékosok listája nem látható... 😞

Köszönöm a jelzéseket hibákról, ha még találtaok írjátok, meg, mivel elég kevés idõ alatt csináltam, így elõfordulhatnak😊 ma már lehet hogy nem mert hulla vagyok , de holnap melóban megcsinálom és felviszem a nickeket amiket küldtetek. ph!-n régóta van gyüjtve a játékosnév, itt meg most kezdtem el 😊elõfordul hogy valaki mind2 fórumot látogatja, akkor vagy jelezze, vagy ha észreveszem, beteszem mind2 helyre.

Imrusssss
Megkérdezhetem mi a címe a zenének?

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

#86985: Jahogy
#86986: Így van !

ladics
"Thanks for visiting TDU Crap, it's now closed as TDU Central has returned. See you there =)"

TDU-modding

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
Emberfüggõ a dolog.. ezen van a hangsúly 😊

Zolee0
Mert ugyanaz a fórum. Az is a PH!-hoz tartozik. A Gamepod, Logout, Mobilaréna, Fotorend oldalon is eltudod érni az összes PH-s fórumot.

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

IT Cafe TDU topikban miért vannak ugyanazok a hsz -ek mint a PH forumban ? Ezt nem vágom...

Érdekes olyanok is oda lettek írva, akik ide is írnak, habár nem tudom hogy van ez, nem az én dologom...

PHs játékosok kicsit többen vannak :S

Emberfüggõ a dolog. Én ismerem magam, és tudom hogy még akár 40-50 évesen is (ha megélem) lefogok ülni akár játszani, akár netezni (stb stb) a gép elé. Persze a gép mellett kell legyen az embernek más elfoglaltsága is, szociális élete, stb...

Pixx írtam többször a fórumon hogy küldjétek el pü-ben, mert nem emlékszem pontosan a nevetekre tdu ban, hülyeséget meg nem akarok ráírni, küld el a tdu nicked és már fel is teszem rá 😊

somdav95
Hidd el kilehet... Összehasonlítva egy évvel ezelõtti énem, és a mostanit... rengeteg különbség..😊

blackcalibra
Ment az elsõ "kitûnõ" értékelés!
blackcalibra
Nagyon tuti lett!!<#eljen><#taps>
pxxl
kihagytál a játékosok listájáról <#ticking><#rinya><#zavart2><#pardon1> brühühüüü

All hail the double x!

blackcalibra
Szeretni én is szeretem, de mondjuk hangosan sosem hallgatom. Amikor van egy szép turbó/lefújó hangom, szeretem inkább azt hallgatni(mondjuk szolid zene mellett is hallani). Jó ez a játszadozás is a sz. géppel, itt legalább tankolni nem kell.<#nevetes1>
Le a kalappal tényleg ! <#worship>

Nos miután használható formába került a FAQ, így közzéteszem, köszönöm a segítséget adamfestonak az sg és Stormline-nak a ph! fórumról

SG @ ph! bemutatja: Test Drive Unlimited FAQ

Ha még ötlet javaslat van mi kerüljön bele, jelezzétek privben nyugodtan, nagy hirtelen pár nap alatt ennyit szedtem össze.

NewLife labda átpasszolva, jöhet az új banner. 😊

A gépezésbõl nem lehet kinõni, de egyébb elfoglaltság mellette még lehet...

gviski

Virtual SimRacing