107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    De amúgy érdemes (főleg azoknak akik modolják a game-et) 2-3 kocsi állítgatása és tesztelése után egy biztonsági másolatot készíteni a DB.bnk fájlról! Én is megúsztam volna így. :)
  • Norby646
    Igen én írtam hogy elszarta a játékot a tdupe. Gyakorlatilag egy autónak állítottamm a végsebességét meg a nevét. Elmentettem, elindítottam a játékot és kifagyott. Megynitom a tdupe-t a kocsi helyett <resource not found> vagy vmi ilyesmi felirat volt. És ez már a 2. eset volt, de sajos visszaállítani nem tudtam sehogy, akármit csináltam kifagyott. Végül újratelepítettem mert ugyan volt backup-om Entexnek hála de ugyanúgy be kellett volna állítanom az összes addig módosított kocsit és inkább újraraktam hogy ismét teljesen tiszta legyen a game.
  • Entex
    Alig 1 hete tudjuk hsz
  • Stockbauer33 #106093
    Ez is jo pl itt legalább nincs civil mert zárt verseny viszont csak ugy enged menni ha van rajtadkivűl még 1 player

Kép1

Millios verseny

Kép2

Természetesen mindig bevárunk mindenkit és álltalába ( ) a leadert nem megelőzve szétszaggatjuk az aszfaltot :)
  • MerlinW
    Szept. 29-én végleg lekapcsolják a TDU szervereket.
  • Stockbauer33 #106091
    A többlet súlyra kicsit lassabb lesz.Elenyésző lassulás.De először nézd meg h csak a súlyt átirod plusz 100 kiloval elmented és ha nembaszki(tudsz belépésutánmenni pl 6-8 percet) akkor kisakkozod h mi a jo neked.

Hát hogy a PE miattkéne ujrarakni a játékot azt nemhiszem.Nézdmeg mit írsz át és visszaállitod ha nemjó.Setleg(Print Screen minden átirásról? ) :)

De hiddel elég csak annyit átirni amit irtam ( #106081 ).Erre a kis időre nem oszt nem xxxx

Válasz vmi jó gyors vasat és 7végén úgy is lesz megint fasza kis krúz ott majd kiderül h kell e több v elég az a tempo amit mi tolunk :)))) A mostani(szombati)találkán G kategiriásnak indult és utánna beválasztotta mindenki a komolyabb vasakat.Erre irta Bazso(Opelos) h ilyen dinamikust tolhatunk még.Ha most kezded a játékot akkor próbaként 50 perc alatt csinálj egy szigetkört.1 millios verseny.Forgalomba.Nálunk igy megy a dinamikus krúz
  • Muttley
    thx :)
    lehet, h elkerülte a figyelmem :-)
    ha a tömeget növelek, megszűnik a pattogás

de kakibb lesz a gyorsulás és top speed?
    - vagy -
    vagy akármekkora a tömegnövelés, utána tetszőleges gyorsulási- és végseb. értéket tudok beállítani

a hetekben írt vki egy programról, ami szétb.szott neki sok mindent a játékban, amit csak a reinstall oldott meg
    ez volt az a progi?
    azaz, ha vmit elszexuálok ezzel a progival, akkor nagy bajt okoz, vagy jelentéktelen az egész? :-)
  • Entex
    Nem lesz rá esély, főleg úgy, hogy nem fogják meglépni azt a ziccert, hogy kiadják a szerverfájlokat. Ennek vége sajnos.
  • pylu
    Valaki nem tudja lesz rá esély hogy valahogy lehessen majd vele online mókázni még? Mert nekem 1000x jobban bejön mint a 2. rész...
  • Entex
    Rendben, úgyis ma húzós napom volt, csak pancserkodtam volna.
  • bency
    Gondoltam menjünk egy kört,de meglepett a netszolgáltató egy modem cserével igy csak holnap este lesz megint internetem,addig ilyen usbs szar netem van csak :(
  • AlieN911
    Törölve :D

Hondákat linkeljetek inkább lécccciiiiii :DDD
    Hang pack nincs?
  • AlieN911
    Üdv

A carPackot feltöltené nekem valaki, mert egyszerűen nemtalálom :(
  • Entex
  • bency
    Norby ,Entex ha vagytok irjatok légyszi:)
  • Stockbauer33 #106081
    Inditsdel a PE-t és állítgasd.

Bekeresed az autót és load car

Az első opcionál én csak a fékeket szoktam belőni(carbon-ceramic) de ott van felete a lehetőség ahol átír6od a súlyt.

Második opcionál nemállitok semmit.régen a merci sl65 5ganghoz beraktunk még egy sebességet.És a kedvenc lexus LS600 is hosszabb átételeket kapott :)

Harmadik opció a handlig-et átirni 100ra .Braking is 100ra de a balance maradhat ahogy van.Másikoldalon Aerodynamics-nél a Drag 0.213 legyen.Ezzel egyből megkapod a szélárnyékban elérhető legnagyobb sebességet.Enzo alap 395 az átirt Drag-al 420.Minden vasadra mehet a Drag 0.213

Negyedik opció. Itt csak a féktárcsa átmérőt irom át Front Breaks 380 Rear 355 v 380 ez is.

Az utolsó opció itt csak a gumi tipust állítom.Akinek nincs elég pénze itt átirhatja h mennyibe kerüljön az autó

Végén Save Car+ Copy Data+ Paste Data.Ennyi
  • Muttley
    a tömeg többlet rápakolva - ugyanúgy mint az életben - befolyásolja a gyorsulást és a végsebességet?
    vagy kizárólag a pattogás kiküszöbölésére szolgál?
  • Stockbauer33 #106079
    A TDUPE-be lehetett régen állítani az autók súlyán.Akár 400kg pluszt is hogy nepattogjon el.Én is ráraktam az Enzora mert nincs súlya de kidob a szerver az ilyen modosítások miatt most már.Pont tegnap állitgattam az autoimon és kivágott egyből.Muszály volt vissza állitgatni az adatokat.Erre a kisidőre találj vmi tuti kedvencet aztán annyi.Már 3 hét sincs vissza hogy leállítják.

TDUPE
  • Muttley
    akartam már kérdezni

LÉTEZIK olyan patch a gammához, ami az autók ugrálását, pattogását meggátolja és ezügyben valósághű fizikát tesz alájuk?

• Interstate 95
  • Norby646
    Még élek! :D
  • Norby646
    Faszák a képek! :) Sajnos én ezekből kimaradtam egyelőre mert a real driving-ra kell öszpontosítnaom jelenleg mivel végre hazakeveredett a kocsi. :) Bár este lesz a legnagyobb eddigi kihívás, egy Bp-Dorog táv de visszafele már egyedül jövök. Azért remélem megérem a következő krúzt... :D
  • becsiati
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_9_r4ibgfvmza.jpg
  • becsiati
    A tegnapi kis krúzolás...
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/9/a1_2012_9_9_vttf66twue_tn.jpg]
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/9/a1_2012_9_9_ibjdos6xb6_tn.jpg]
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/9/a1_2012_9_9_vspdd8plxs_tn.jpg]
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/9/a1_2012_9_9_jeyrik1vv3_tn.jpg]
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/9/a1_2012_9_9_2um78dafhf_tn.jpg]
  • wandrew26
    Szuper volt, dobok én is 1 képet
  • Dj Tommy
    Nálam tuti a wifi adapter rakoncátlankodott, remélem jövő héten megérkezik a másik, aminek erősebb antennája lesz, és akkor nem lesz gond.
  • bazso29
    Jó volt. Kell még ilyen..

• Stockbauer33 #106069
    Köszi srácok

#106068 Holnap újra ott lesz mindenki :) Kidobta Opelost is.Menyus meg szakadt volt mint te .Újra belépett akkor meg jóvolt.
  • Dj Tommy
    Elnézést mindenkitől, hogy úgy eltűntem, de folyamatosan Connection Lost hibaüzenetet kaptam.
    Sajnálom, hogy kimaradok megint egy közös gurulásból
  • wandrew26
    lesz ebből a 8 órásból vmi? :) ha nem akk mi várunk kicsit a kráternél lévő autófestőnél TommyX-el, g-vel, ha vki jönne ugorjon ránk.
  • Stockbauer33 #106066
    Köszi a gurulást Angela

Ezzel a vassal voltam Kép1

Kép2

Ez a TDUPE.Pont ennél az opcionál lehet állitani akár a féktárcsa méretet
  • bency
    Most valaki jön kicsit?
  • Stockbauer33 #106064
    Nemsürgetlek de helyszin legyen estére

• wandrew26
    Köszi, megpróbálom
  • wandrew26
    Én se nagyon játszottam csak olvasgatom mindig a topikot, majd írj, és igyekszem én is felnézni!
  • BalanceArt
    Szia! Majdnem pontosan számoltad ki, hogy mennyi ideje nem jártam erre! :) 29-én leállítják a szervereket? Hú, én nem tudtam semmiről, nem játszottam. Akkor igyekszem minél előbb felpakolni mindent, aztán mehet a móka. Nem tudom, mire lesz elég ez a rövid idő, de igyekszem kihasználni.

Majd szólok, amikor menetkész vagyok, de nem ma lesz valszeg, mert ma nem vagyok otthon.
    Köszi!
  • Entex
    Pár kép:

• Dj Tommy
    Nálam is ez volt, de a radial.cdb törlése megoldotta a gondot.
  • setuh
    Felraktam a car packet(torrentrol) regebben mukodott ugy,hogy felengedett vele a serverre es legalabb lattam az uj kocsikat de megvenni nem tudtam,most viszont fel se enged es hiaba raktam ujra a jatekot tovabra sem.Win reinstall segitene csak,vagy van vmi mas megoldas is?
  • wandrew26
    Balance! 1000 és 1 éve! :) 1.66-ot a alapjátékra tedd fel, mentést meg documents/test drive u./savegame/-be tedd aztán guruljunk ;) Bár nekem tegnap szarakodott a játék, házig még engedett de ki a mapra már nem, állandóan befagyott o.o Jah és sajna már csak 29-ig tudjuk tolni mert bezár a bazár :/