Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Ez a golf szopás. 😄 Elkezdtem de hát nem tudom ebbõl lesz e valami, talán gyengített 2 samples megoldással az Rs4 hangjából. Mondjuk az meg picit pattog. Túl nagyok a shift samplei, ha levágok belõle, akkor meg mégjobban pattog, így esélytelen normális hangot összehozni, de holnap még bohóckodok vele.
http://goo.gl/gd6Zi5
Link
Na mostanra visszatértem a szigetre! valaki talán még emlékszik rám😄
mai kocsikázásom a kedvenc golfoommal:
Egy kis sajátkészítésû AirRide :-)
Irány FordIsland:
Egy kis pihi de nem sokáig 😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Magyarán szólva valszeg party lesz! Ezért ha megyek is a "szigetre", az inkább éjfél után lesz valamikor...<#nemtudom>#nemtudom>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Nem tudjátok ezt hol találom?
Ezt sosem értettem. Nem csak egy vinyót lehet ám az alaplapra kötni, nekem is 3 van. 😄
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én már töröltem az rFactort, nem rossz game, de nem az én világom, és meguntam... <#idiota>#idiota>
Mellékesen nem árt ha használsz valami vinyó ellenörzõ programot, és megelõzhetõkek a vinyóval kapcsolatos problémák, már elõre jelzik ha valami hibás. Én pár hónapja cseréltem a 160 GB -os Maxtort, egy 500 -as WD -re, a probléma már ott kezdõdött, hogy qrwa lassú volt a gépem. Nekem odabaszna, ha a zenéim, filmek, stb... odavesznének.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Jaj, egy kis off-olás erejéig hadd szóljak pár szót. USAMEN, nyugodtan törölheted, ha nagyon zavar egyébként. Naszóval. Ugye páran a régi TDU-sok közül összefogtunk, és rendeztünk egy ligát az rFactor nevû játékban. A holnapi napon szeretnénk egy nyílt napot szervezni, ezzel a fantasztikus Renault Megane Trophy mod-al, hogy megismertessük vele az embereket. Mi nagyon megkedveltük az elmúlt hónapokban ezt a kis kocsit, remek hangja, és menettulajdonságai vannak. Szóval aki érez erõt magában, azt holnap szívesen várjuk a szerverünkön (részletek: www.meganetrophy.atw.hu) este 7 körül. Nem vagyunk profik, így bárki megnyerheti a versenyt, akár te is. Én személy szerint egy métert sem mentem még a pályán, úgyhogy emiatt ti se aggódjatok, a mod pedig könnyen tanulható, kiismerhetõ. Ha kedvet kaptatok hozzá, van egy rFactor Lite nevû program, ami összesen 92 MB, ebbõl kiszedtek minden felesleget, tehát igazából megkapod az alap rFactort minden kocsi, és pálya nélkül. Millió helyrõl letölthetõ, crack-et viszont nem linkelhetek itt hozzá ugyebár (ha hirtelen nem lenne pénzed megveni). Szóval annyi a dolgod, hogy letöltöd a Lite verziót, a pályát, a mod-ot, telepíted, és kész, már körözhetsz is velünk. Remélem páran éreztek magatokban erõt ehhez a "kihíváshoz".
OFF vége, elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU,ETS2 Nick: holecsko
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Hétvégén kéne majd gurulni egy jót. Szoknom kell még a H-váltót. XD
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Köszi pixxel nem vettem volna észre ha nem szólsz. 8 cm-re volt a földtõl meg emeltem 9-re így már jobb.