107666
-
#106337 Nagyon pöpec! -
#106336 ?? Forza 3-ban nincs lexus gs350. De ezt mire írtad? :D
Amúgy asszem nem raktam még be... Ha lehet majd konvertálni a forza horizonból akkor asszem ez lesz az első projekt (ha csak egy w124-es nem kerül be)
-
#106335 Jólmegy,hidd el! FM3-ba is g.cijó volt vele menni.. pörgős kis gép! -
#106334 Aki szeretné folytatni offline az online mentését!!!
Online to offline
Azért aki amellett dönt hogy átkonvertálja a mentését az csináljon egy biztonsági másolatot az eredeti online profiljáról!!
És pár kép a készülő lexus-ról:
-
#106333 Hát igen. Ugyan nincs xbox-om tehát nem játszottam még vele, de így vakon is azt mondanám ha lenne akkor le se tudnék kattanni róla. -
Entex #106332 Pedig de, ez ilyen, volt szerencsém élvezni egy fél évig :) -
tothbalu99 #106331 Ne mond nekem hogy ez a Forza 4. Amikor megláttam ezt a képet azt hittem a valóság... -
#106330 Köszi! :) Lexus gs350 illetve ennek az "F-sport" változata.
-
tothbalu99 #106329 Nagyon jók a munkáid Norby, milyen fajta Lexus lesz? Már várom :D -
#106328 Lehet az lesz, mert nem sok kedvem van minden versenyt újracsinálni. -
#106327 :) Ennek örülök! De jó lenne krúzolni egyet... :(( -
#106326 Miért nem töltitek le inkább egy 100 %-os mentést? -
#106325 Engem érdekel, letöltöttem az eddigi összes modod. Ahogy lesz töltőm csinálok offline profilt is...
Szóval csak bátran, én várom. -
#106324 Ma folytattam a lexus-t, már jó rég foglalkoztam vele utoljára. Talán a hétvégén kész lesz, de meglátjuk... :) Már ha érdekel még vkit... :/ Toljátok még offline? -
#106323 A tdu centralról már el se érhető a petíció mióta lelőtté ka szerókat. Lelőtték a szerókat, a petícióval meg senki se foglalkozott/foglalkozik atariéknál. Sztem ez csak 1 próba volt hogy legalább az esélyt megadták neki, de egyelőre nem úgy néz ki h összejött. Na mind1 hajrá hekkerek!!! Remélem megoldják majd vhogy az online részt. :/ -
#106322 Nem lenne rossz ha lenne is ebből a petícióból valami. Akár az a rész is ok lenne, hogy mi csinálunk magunknak szervert, csak lehetne még olyan krúzokat nyomatni mint régen. -
becsiati #106321 Így áll a petcíió : http://www.change.org/petitions/atari-keep-the-tdu1-servers-online -
becsiati #106320 Az, hogy van, hogy megszereztem a TDU -ba több mint 670 E $ -t és vettem 1 ENZOT, ami 650 E $, + 2000 $ volt a festés, és amikor kijöttem, hogy megnézzem még is mennyi pénzem maradt kiírta, hogy 198,860 $ maradt! NA ez, hogy is van? Semmi trainert nem használtam... tegyem hozzá!
NA mind 1 nekem lett jó -
#106319 Semmilyen. Leérettségiztem meg leraktam a jogsit, és ennyi. Bár egyre erősebben gondolkodok rajta hogy nekifekszek jövőre vmilyen szakmának... -
becsiati #106318 Milyen szakmád van? -
#106317 Köszönöm!
Körbenézek. -
MooneyR #106316 Szia, ezeken a képeken emlékeim szerint az égvilágon semmi plusz nincs. Full beállítások, full felbontás (1920x1080) és kész. Fotómódon belül lehet állítgatni az időt, azzal szórakoztam általában. Volt pár jófajta mod is amitől szebb, zöldebb volt az egész. Az aszfaltot is lehet módosítgatni, van egész sötét és világos is. A növényzetet fel lehet javítani, kicsit állítasz a méretükön és máris dzsungel van : ) A régi gépemen el volt mentve egy rakás tdu mod, majd ránézek mit lehetne belőle hasznosítani. Egyébként szinte minden a tdu centrálról volt.. gondolom sok feltöltés már behalt azóta. Nagyon jó hang modok is voltak... ez az egy amit nagyon sajnálok a tdu2-ből. -
#106315 Nagyon jók a képek!
Megkérdezhetem hogy milyen grafikai tuningot használsz,vagy csak a képek lettek módosítva?
Köszönöm! -
#106314 Nem sry, nincs sok időm mostanság foglalkozni modolgatással, most a munkakeresésre kell koncentrálnom. Még a lexus-t is több mint 1 hónapja "csinálom" de nem tudom befejezni egyelőre. :/ -
becsiati #106313 Lényegében erre gondoltam, hogy az a rész szürke lenne.
-
becsiati #106312 Norby, a Skyline belsejének a középső részét ahol a GPS van, azt át tudnád festeni, szürkére? Mert úgy jól nézne ki.
-
#106311 Nagyon faszák a képek, ha lesz idpm tolok én is párat. :) -
tothbalu99 #106310 Este -
tothbalu99 #106309
Valaki nem tud egy jó lámpamodot, mert ilyenkor szükségem lenne rá... -
tothbalu99 #106308 Én nem nagyon mentem online de az élet tényleg nem áll meg:
Pirosnál
Djibril-kém a francia identitásával átment a piroson. Kértem egy kis erősítést! :)
Az átvétel pillanatában...
Koenigsegg Agera R
Volvo S60 R vs. Chevrolett Corvette Stingray -
MooneyR #106307 Szép emlék marad, sokat játszottunk vele! Köszönöm én is akikkel gurulhattam : )
Pár régi kép
-
tothbalu99 #106306 becsiati-nak lett igaza nem írtam be a kulcsot is minden flottul megy. Mégegyszer köszönöm mindenkinek! -
tothbalu99 #106305 OFF:
Köszönöm mindenkinek a segítséget , akár priviben, akár itt. Újraraktam a játékot, megnézzük mit fog segíteni.
ON -
Stockbauer33 #106304 CW Sean-al
Hilterékkel
Kép
Kép
Marci.Hilter.New meg a Veyron
Bomba krúz után
Magyarokkal
Kép
Kép
Marciékkal
Marciékkal
HC királyokkal
Opelosékkal
Dávid-al
Egy kis rosszalkodás
Szines nagyplatósak
Kék
Zöld
Lightos
Kennek meg a csaja
Ez már egy komoly birság
Koalika(Zsuzsi)ékkal
És ennyi.Sry ha sok lett de nekem is a nagykedvencem volt mint itt mindenkinek.Mindenjót nektek -
Stockbauer33 #106303 Én is köszönöm mindenkinek a közös szép órákat Oahun.
Pár kép a 3 évről.Van amit a régi 8800GTS-el csináltam de van a 4850-el is.NewLife képei is vannak köztük
Ducki :)
New-al
New-al
Szintén
New-al
Vót zöd is :)))
Sean.Balancee.JadzTomi
Ez egy top krúz volt
Eszméletlen jo ez a képNemtudom hogykerült hozzám mert sohase mentem motorral
Hegyetmásztatok
:)) nocomment
Derekkel
Szintén
Kötelező mutatvány
Baromi jó hangja volt ennek az audinakaz egyik legjobb mód volt
Emlékszel Derek mennyit dumáltunk itt? :)))))
:)
Kép
New.Sean.Jadz Megvadulthangya
Kép
New.ColdMetal
A sziklán Cold-al meg NewLife-al
Kép
Ahogy nemnagyon láttuk az autópályát és környékét
JadzTomi talált még egy sziklát
JadzTomi-al
Sean.Jadz az első CW tesztnél
CW-Maciuk időjárás módja
Nagyonbejött a CW Nagy-nagy köszönet érte Opelos(Zsolesz)
Ádi :)
Városba a házamnál
Kép
Kép
Toronynál
Kép
Kép
Szokásos pihenő
Egy újabb top krúz Hilterékkel
Kép
Kép
Ahova nemsokan áltak ki.Északon a parkoló felett
Kép
Kép
New és LazloGogolak Ha olvassátok a topikot üdv Gogolák familia :) Ogre-Kiwi
Opelos.Jadz.Marci.New és én Fasza kis spontán krúz volt ez is
JadzTomi.New
Marci.New De penge a felnim :))
New.Michel80
Egy hibátlan krúz....volt eddig a fotoig.Megjelent egy orosz k..g és szétboritott mindenkit a trainerfaszságával
Kép
kép
Azthiszem ez volt a szétboritott vége ahol már leléptem
Ogre.Marci.New
Haza kisértük az Atit :)))))))))))))
Seanékkal
Patent csorda
Ez is top krúz volt Closer-ékkal
Kép
Gripjow-ékkal
Vízesésnél
Hangyáékkal
Kép
Hangyáékkal
A HC királyokkal
Kép
Kép
New-al
Egy nagyon jó magyar krúz után
Kép
Ködben
Entex és WRX-el
JadzTomi és New-al
Egy durva krúz BlueAceékkel
Graboék klubja
Kiléptem
Kép
Durva volt ez a hajó
Kép
Kép
Kép
Magyar krúzcsak odatévedt egy külföldi
Egy fasza magyar krúz után pihenő
Kép
A csodaszép kék DTM mercim )))))))))))
Sean egyszer megvolt a 370él is ha végignyálaznám a 4800 képet talán megtalálnám Feco :)
Tibiajax amikor megmutatta h kell kimenni a sziklához és a sztorihoz hozzá tartozik h egy francia csajt felvitt randizni ide
Kép
Kép
Egy bomba krúz után
Palmerékkal
Kép
Gyönyörű mód
HC királyokkal
Pecc.KisvukDenagyot mentünk a Peccel ezen a krúzon
Sean is megérkezett
Ezt h a f..szba találták ki h berakják
Seanékkal
Dozooka.Jadz.Ádi
A másik nagyágyú amit beraktak
-
becsiati #106302 Csak valahogy mindig el tudom őket úgy kapni, hogy 1 faxa kép legyen belőle! -
becsiati #106301 OFFLINE -
#106300 ?! -
becsiati #106299 Az élet nem állt meg...
-
becsiati #106298 Megapackot mikor felrakod, ne írjál be neki semmi kulcsot, én nekem is így van felrakva, és megy.